Aile & Toplum Sizce bu ülkelerden hangisine gitmeliyim ilk yurt disi seyahati olarak? SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Su an sadece Avrupa (3) ve Türkiye'yi gördüm Fas BAE (Dubai) Azerbaycan Misir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu ülkelerden hangisine gitmeliyim ilk yurt disi seyahati olarak? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Azerbaycan bence 1 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu ulkeler hic biri beni cekmiyor. Yinede misir dedim piramidler icin. 1 3 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl hahaha Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl bu mumya felan Kuran'da geciyor mu? YA DA piramitler Yorumla siyah-incii +1 yıl Ik zou nie weten bilmiyomki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tek mi gideceksin? 1 4 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl oradan da mi belli oluyor yalnizligim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok annemde bir kaç kez yurtdışına tek gitti ondan şaşırmıyorum Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl gezmeye mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yunan adalarına vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Azerbaycan bence
Bu ulkeler hic biri beni cekmiyor. Yinede misir dedim piramidler icin.
hahaha
bu mumya felan Kuran'da geciyor mu? YA DA piramitler
Ik zou nie weten bilmiyomki
Tek mi gideceksin?
oradan da mi belli oluyor yalnizligim?
Sorun yok annemde bir kaç kez yurtdışına tek gitti ondan şaşırmıyorum
gezmeye mi?
Evet Yunan adalarına vs