Tatil & Seyahat Şu an seyahat edecek olsanız hangi ülke/şehir ilk durağınız olurdu? Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim yurtdışı olarak Prag olurdu ve şehirler arası olacak olsaydı da kapadokya olurdu. Şu an seyahat edecek olsanız hangi ülke/şehir ilk durağınız olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BetülAişe Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl 5 gün önce dönmüş olmama rağmen, tekrar karadeniz tarafları olurdu. Şehir farketmez. Ülke olarak da Bosna ya gitmayi isterim.🌺 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl 🤔 şehir olarak antalya olabilirdi. Ülkr olarak ta norveç isterdim 0 0 Yorumla
Ece5592 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sehirici Eskişehir olurdu sehir disi ise izlanda olurdu sanirim. 0 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Yakın zaman diliminde ABD - Minneapolis ✈ 0 0 Yorumla
_Hannah_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ülke olarak : AmerikaŞehir olarak : Antalya 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Yurtiçinden İzmir, yurtdışından Kosova Prizren 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5 gün önce dönmüş olmama rağmen, tekrar karadeniz tarafları olurdu. Şehir farketmez.
Ülke olarak da Bosna ya gitmayi isterim.🌺
🤔 şehir olarak antalya olabilirdi. Ülkr olarak ta norveç isterdim
Sehirici Eskişehir olurdu sehir disi ise izlanda olurdu sanirim.
küba veya peru olurdu..
Yakın zaman diliminde ABD - Minneapolis ✈
İsveç merak ettiğim bir yer
Ülke Norveç
Şehir Fethiye
Ülke olarak : Amerika
Şehir olarak : Antalya
Yurtiçinden İzmir, yurtdışından Kosova Prizren
Ülke almanya.
Şehir Fethiye.
Fark etmez yolculuk olsun da
Türkiye