Müzik dinlemek
Uyumak
Geze geze gitmek
Mola verip yemek yemek
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun yolculuk benlik değil aşırı derecede arabanın içinde kendimi huzursuz kötü hissediyorum Belki de araba tutması denilen durumu yaşıyorum uzun yolculuklara gelemiyorum hemen gideceğim yere uzun ise ışınlanmak istiyorum
kar yağdıktan sonra açan güneşin sana sunduğu cam gibi bir havada yanında sıcacık kahvenle gideceğin yerin hayalini kurarak yollara düşmek. illa insan olması gerekmez belki de patili dostunun mırıltısı eşliğinde gittiğin yolda, petrolde dinlenirken ayılmak için o soğuk havadan bir nefes çektiğinde yeniden fullenen enerjin... yavaş yavaş, sindire sindire yolculuğun her bir anını yaşaman; ve sonunda gideceğin yere vardığın zaman keşke biraz daha olsaydı diye düşünmen. valla yola çıkasım geldi :)
Arabayı sürmek müziği açmak gezegeze gitmek birazdan mola verecem Erzurumdayım mezun olduğum yerde ee bir hacıbaba da döner yemem lazım ardından bir cağ kebabı :) daha bedestene gidip tesbih alacam :D
https://www.youtube.com/embed/-18N1LkZnDUkesinlikle müzik dinlemek :D
Cevap
41Cevap
Müzik dinlemek ve uyumak tabii ki. Molalarda yemek yemek de ayrı keyifli.
Selam gadası 🙃
Uyumak hoşuma gider. Çünkü otobüsler benim başımı ağrıtıyor.
Müzik dinlemek
Yer farketmeksizin canımızın istediği yerde sevişmek
Kafama göre durup bi yerde termos bardakta çay içmek
O serin havada yürüyüş
Günaydın fıstık napıyorsun
Konuşmak, arabadakilerle. Uzun bir yolculukta yanımda güvendiğim ve sevdiğim insanlar varsa eğlenmemizin ilk yolu sohbet etmek olur. Yorulunca tabi ki uyuruz. Ama onun haricinde sohbet etmek sarar ¢
Bilinen yollardan çıkıp genelde dağ veya patikalardan gidip kimsenin görmediği manzaraları görmek... Eşsiz bir deneyim... Özellikle de Akdeniz taraflarında... O yollardan gecerken kaç tane adı bile unutulmuş köye rastladığıma inanamzsiniz...
Etrafı keşfetmek
Ben yolculukta uyuyamam
Günaydın.. ben uyuyamam maalesef 😂
Arabanın içinde bulunmak huzur veriyor bana 😊 motorun tatlı horultulu sesi iç tasarım 🛣️
Vakit çok olacak, zamanla ilgili derdin olmayinca geze geze gitmeyi çok severim, bunun içinde mola verip dinlrnmek, yorgunsan uyumak, karnın acıkmışsa yemek yemek de var.
Aslında uzun yolculuk/yolculuk yapmayı sevmem. Mecbur kaldığım zaman da, müzik açarım, etrafı izlerim, konuşurum ya da uyurum. Yolculuklarda yemek yemeyi pek sevmem, rahatsız ettiği için.
Yanlızsam müzik dinlemek arada manzara karşı dinlenmek, yemek felan, yanlız değilsem değişiyo😉😂
Sakince ve gezerek gitmeyi seviyorum. Zamanın akışını olabildiğinde yavaşlatarak anda kalmayı.
Bolca müzik dinler kahve içerim yol üstünde belli rotalarda durup mola verir ortamin keyfini cikaririm
Uzun yolculukta arabadayken kulaklıktan şarkı = terapi
Müzik dinlemek vee mola verip yemek yemek diyebilirim 🥳
Ehliyetim olduğundan beri hız yapmayı sevmiyorum. Sakin normal bir hızda geze geze gitmeyi seviyorum
Uzun yolculuktan keyif almıyorum, uyurum ben genelde.
Sesli kitap dinlemek ve dostlarımla telefonda uzun sohbetler yapmak
Geze geze tadını çıkarak gitmeyi tabi selfilerle😎✌🏻
Etrafı seyredip hayaller kurmaktan çok hoşlanırım. Özellikle geceyse ve dolunay varsa :)
Müzik dinleyerek kitap okumak. Molalarda ise kendi sağlıklı yiyeceklerimi yemek
müzik dinlemeyi seçtim zira o birinci sırada diğer şıklarda elbette gerekli
Aracı ben kullanıyorsam çok keyfi kalmıyor tüm dikkatim yolda oluyor.
Ben hiç uzun yolculuğa çıkmam ki kısa yolculuğa bile çıkamıyorum
Camdan dışarıyı izlemeyi, her 1 saatte bir mola verip dinlenmekten çok keyif alıyorum.
Sensiz gitmek istemem
Günaydın 😅
Cam kenarında yiyor manzarayı seyretmek hoşuma gidiyor
Geze geze gidip molalar vermek, kahve içip başka mekanların havasını solumak..
En çok Mola vermeyi yürüyüş yapmayı severim yemek yemeyi Tabii ki
Çilekli milkshake alıp müzik dinlerim. Mük oluyor.
Yolu izlemekten güzeli var mı? Bazen sadece bu yüzden çıkmak istiyor insan uzun yol seyahatine
Herkes söylemiş peki Sen ne yapardın olur olmadık yerde sevişmek falan mı
etrafı izlemekten...
evet hımmm :)
Ben yanımda sohneti saran kimse yok ise uyurum
İstanbul'dan Adana'ya uçak ile yarın da geri dönüyorum İstanbul'a prensesim 😊😊😊😊
Otobüs ile Eskişehir'e gitmiştim İstanbul'dan yanındaki ile toplasak 20 dk anca konuştuk her insan ile sohbet edilmiyor 😊😊😊😊
Kendin pişir kendin ye tarzında ki yerlerde et mangal
Arabayi ben kullanirim
Müzik açıp kafamı pencereden çıkarmaktan :)
Güzel manzara mola ve yemek
Yürüyüş kitap ve bol bol düşünmek.
Geze geze gitmek
yolda şarkı dinlemek terapim gerçekten
Bunun tarif etmek gerçekten zor
Müzik dinlerim çok severim
Yol güzergahını izlemek
Müzik dinlemek ve dışarıyı izlemek..
O güzergahları yerleri gezmek güzel olur
Geze geze gitmek, giderken müzik dinlemek
Geze geze bol molali😎
Camdan dışarıyı izlemek
Keyfime göre takılmak
Güzel müzik ve her koyda sabahlamak diyorum, iki şık yoktu 😄
Uzun bir yolculuğun zaman kısıtlaması olmadan yapılması ekstra tat katar. Her beğendiğim yeni yerde kamp yaparak daha kalıcı hale getirirdim :)
sever misin :))
Müzik
Geze geze gitmek
Hepsi
Müzik dinlemek kadar bana iyi gelen bir şey yok
Sigara ve içecek eşliğinde araç kullanmak
Müzik dinlemeyi
Uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?