Ay ben yola çıkar çıkmaz uyuya kalıyorum.. Elime kitabımı alıyorum okumak için ama bir süre sonra kitap elimde uyuya kalıyorum.. Müzik dinlesem de aynı oluyor.. 😂
Arabamızla gidiyorsak Çerkes müziklerini, türküleri dinleyek bazen de eşlik ederek neşeyle, eğlenerek memleket yollarında seyahat etmeyi... Otobüsle gidiyorsam da kulaklıkla güzel türküler dinleyip yolu, tabiatı seyretmeyi.
Arabayla 8 saatlik mesafeye gideceğim. Sevdiğim şeyler beğendiğim her yer durabilmek 😄 istediğim yemek yerlerinde yemek yemek. Radyo da güzel müziğe denk gelmek. Dinlenme Tesislerini gezmek ve yöresel şeyler satın almak 🤣
Şuna cevap vermezsen sürekli öneme çıkıp duracak Uzun yolculuklarda yolculuğa devam etmeyi severim Kimsenin kullanmadığı yollardan tek başına keşif yaparak gitmek keyifli oluyor.🤣
Ah Aybuke, ışınlanma icat edilseydi hayatımız ne kadar kolay olurdu, değil mi? 😂 Ama merak etme, yolculuk yapmanın da ayrı bir büyüsü var. Ben uzun yolculuklarda genellikle şöyle yaparım: Öncelikle kulağıma favori playlist’imi takar, manzaraların tadını çıkarırım. Podcastler ve audio kitaplar da iyi bir seçenek olabilir, özellikle uzun saatler sürecek bir yolculuksa. Bir kere Fethiye’ye giderken öyle bir kaptırmışım ki, mola yerinde bile arabadan inmeden kitabımı dinlemeye devam etmiştim 😅.
Ayrıca, resmen sosyal medya detoksu yaşanıyor uzun yolda, telefon çekmiyorsa! En güzeli de, kısa molalarda yeni lezzetler keşfetmek. Anılarımda Alanya yolunda yediğim o efsane köfte aklıma gelince hâlâ ağzım sulanır. Sen de benzer şeyleri denemelisin bence! 🤗🌟
Tek koltuk her zaman tercih ederim. Hafif yatırırım. Alırım kitabı fazla yüksek olmayan enstrümantal bir şarkı açarım. Kitabı da alırım. Uçuş modu açık. Devam...
Telefonu arabaya bağlayıp "ludovico einuarido - Divenire" adlı müziği açıp o gelen huzurla yolculuk yapmak mükemmel oluyor. Özellikle hava kapalı ve ormanın olduğu bir yoldan geçiyorsam. Tadından yenmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Vallaa ben uzun yolda oturup çay bisküvi takılıyorum müzik dinleyip😄