+1 yılNerden nereye gidiceğine ve biraz da karakterine bağlı eğer sana iyi geliceğinden eminsen şartları seni zorlamicaksa sakin, sessiz bir yere git orada kal.. ama ben her zaman sakinlikten sıkılabilirim diyosan tatile git ve güzelce kafanı dağıt hayatına devam et
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir yerde bir yazı okumuştum yazıyı hatırlamıyorum, Tanrının bizde görmek istediği şey bu dünyada hep beraber kardeşçe yaşamamızı istiyor olması, tanrı isteseydi hepimize sonsuz bilgeliğini paylaşırdı ve birbirimize ihtiyacımız olmazdı, hepimizin neye ihtiyacımız olduğunu direkt bize vermemiş ihtiyacımız olan şeyi parçalara bölüp hepimizin içine yerleştirmiş ve ihtiyaçlarımızı birbirimize yardım edersek giderebileceğimizi görmek istiyor, başka bir sözde Hz. Ali'den insanlarla arandaki mesafe ateşle olan mesafen gibi olsun, çok yaklaşma yanarsın çok uzaklaşma donarsın.
60 Yorumla
Artık anadoluda küçük sakin bir şehir diyebileceğimiz bir şehir kaldığını sanmıyorum. Her yer kalabalık her yerin sosyal hayatı var. Kasaba gibi bir yer olursa belki ya da doğu tarafları.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bence kalabalıktan sıkılan insanlar için güzel bir seçim olabilir. Şahsen ben yalnızlığı sevmiyorum veya aşırı Anadolu şehirlerini pek sevmiyorum ama genel olarak kafa dinlemek için kalıcı veya bir kaç aylık olarak bence yerleşilebilir. Ama yaşanacak yeri iyi seçmek gerekiyor diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılMesela nereye?
Büyükşehirden küçük bir şehire yerleşmek inan psikoloji bozuyor. Yıllar geçti alışamadım abartmıyorum. Konuşma dilleri, düşünce tarzları vs... Ama kısa süreli, kafa dinlemelik tavsiye edilebilir.
Bunalmış olduğun için farkında değilsin ne kadar zorlanacağının. 🙄🙂
67 Yorumla- +1 yıl
Memleket demek akraba demek, akla mantığa yatmıyor. 🙄
Ama ege veya akdenizde şu görselin canlandığı bir yer iyi gelebilir. - +1 yıl
Wow sırrını benimle paylaşmalısın...🤔
- +1 yıl
🙄
+1 yılyaş ilerledikçe banada bu fikir çok mantıklı geliyor artık. Antalyadayım ve buranın tatil bölgesi olmasına rağmen tatil bölgesinden çıkmış hava kirliliği ses kirliliği, trafik kalabalık. Okadar şey varki. Kaçasım geliyor sessiz sakin şehirlere. Maalesef yalniz başıma korkarım bi kadın olarak diye sessiz yerlerede gidemiorum. Şehrin bu döngüsünden düzensizliğinden okadar bunaldımki. Heryerde beton heryerde siteler, arabalar. Yerinde olsam yeşillik tabiatı güzel biyere yerleşirdim. Birde bi karavan hayalim var gerçekleşirse:) marketlerden aldiğımız pahalı yiyecekler gerçekten doğalmı değilmi ondan dahi süphe ediyorum bukadar pahalıya almamıza rağmen birde sağlıksız besleniyoruz. Küçük yerlerde daha doğal beslenme şansı yüksek oluyor. Üstelik daha uyguna. Bilmiorum umarım bende bu Kirli şehir hayatından bi gün kurtulurum...
41 YorumlaSıkılmazsınız bir süre zorlanrsınız neticede yer deyişdiryosunuz sora alışdkdan sora kafanız rahat eder bol yeşillikli oksigeni bol yere gidin imkan varsa Karadeniz bölgesini çok met etdiler imkan varsa taşının dha sakin yere
12 Yorumla
+1 yılBen bunu yıllar önce yaptım sonuç çok sıkılıyorum. Ankara’da yaşa sonra İstanbul’da yaşa. Sonra kalk Norveç’te küçücük bir yerde yaşamaya başla. En başlarda heyecanlıydı ama sonradan kaybediyor insan o heyecanı ve sıkılmaya başlıyorsun. Bürün imkanın varken bile sıkılıyorsun. Sokulmamak için yılda 6-7 ülke geziyorum, eee tatillerden sonra yine sıkılıyor insan.
10 YorumlaKapitalizm bataklığı çok modern fazla medeni yamuk pislik şehir hayatı artık herkesi yutmaya başladı.. eğer imkanların varsa seni ekonomik olarak zora sokmayacaksa demekte fayda var.
Büyük şehirlerde artık insanlar BOZUK GÜVENİLMEZ SEVİLMEYE LAYIK DEĞİLLER çoğunluğu PSİKOLOJİSİ BOZUK..
Karşı cinsin , kadınların TEK DERDİ = PARA olmuş.. erkeklerde buna tepki olarak sadece ET istiyorlar.. birşeyler bitmiş artık şehirlerde.. sevgi aşk mutluluk YOK !11 Yorumla- +1 yıl
Dünyayı yönetenler çook uzun zaman önce fareler üzerinde şehir hayatı simulasyonu yaptırmışlar
Biz şu an o deneyin son evreleri yaşıyor gibiyiz. Modern açık hava hapishanesine dönen şehirlerdeyiz artık şehir hayatında bu youğun nüfusla insanları KAOSlar bekliyor..
> > > İzlemeni öneririm : https://www.youtube.com/watch?v=J5dvmKGfARU
+1 yılBu tamamen sana bağlı. Direkt taşınmak yerine birkaç kere kararlaştırdığın şehire gidip kısa süreli seyahatler yapman ön izlenim açısından faydalı olacaktır.
Anadolu'daki küçük birçok şehirde sosyallik olduğunu düşünmüyorum bunalma ihtimalin yüksek hem sosyallik hem sakinlik açısından Trakya bölgesini tavsiye ederim10 Yorumla
+1 yılHmm nerde yaşadiğina bağli şöyle bir gercek var taşinirsan diyelim oraya vardiğinda 2 hafta iyi gelir sonra tekrar kendi memleketini özlersin inan bana attim tatile gidiyorsun iyi geliyor değilmi? Sonra insan memleketine gittiginde oh be diyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
Bence sen taşinma tatile git tatile ihtiyacin var gibi
- +1 yıl
😂😂😂 ozm taşın
Şehir ortamından her türlü iyidir mis gibi hava birde inek koyun tavuk falan beslersen işte yeşillik patlıcan biber domates ekersin yersin 😅 ne güzel peynir zeytin almak içinde kasabaya inersin
11 Yorumla
+1 yılSakin bir yer istiyorsan, Adana Yumurtalık tam sana göre. Şu an oradayım. Çok sessiz ve sakin. Yaz aylarında da pek kimse olmuyormuş biraz dışında kalırsan.
12 Yorumla- +1 yıl
Öyleee
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞartlarınız güzel olacaksa neden olmasın ki ben de çok gencim fakat şehrin keşmekeşliğinden yılmışım dinginliği daha çok seviyorum imkanınız var ne güzel bunları sorabildiğinize göre Allah helalinden daha çok versin 🤲🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Amin teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Merkezden çok uzaklaşmadan da bunu yapabilirsin.
Ülkenin en ücra köşesine gitmene gerek yok.
12 Yorumla
+1 yılMesela İzmir'e yerleşebilirsin İstanbuldasın diye tahmin ediyorum.
11 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 480 cevap paylaştı. Anadolu diyince aklıma iç anadolu bölgesi geldi. Kastın oralarsa yanlış seçim yapmış olursun. Vatanın her yerini anadolu toprağı olarak değerlendiriyorsak bu durumda güzel sakin yerler var. İş olanığın elverişliyse gidilir. Değişim iyidir ama zordur
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBende KS nin saçma sapan dedikolarından sıkıldım gidiyorum 😀
11 Yorumla Hayır. Dene. Bir kafa dengi bir arkadaşa tatile git. Buradan tanıştığın. Ama senin gibi inzivaya çekilmiş maskülist bir erkek olsun. Kadın ya da bir abaza için gidilmez. Bir 10 gün misafir ol. Baktın iyi hayat yap.
10 YorumlaKarakterine bağlı. Sosyal aktivitelerden uzak durmak , belli bi saatten sonra Cafe /restoran /alışveriş merkezlerinin kapanması ya da çeşitliliğin az olması , ulaşım gibi gibi birçok sebep seni zorlamayacaksa sıkılmazsın.
10 Yorumla
u +1 yılMühim olan yaşadığın yerden kaçmak değil, orayı güzelleştirmek! 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma ya uff 😒
+1 yılHayır sıkılmazsın. Sıkıldığında şehir dışına gider gelirsin. Herşeyin çözümü var. Anadolu gibi yerde daha az stress. Kafa rahat yani. Gördün ki yapamadın dönersin. En azından dene. Gör.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehri boş ver direkt benim köyüme gel. Dağ taş gezeriz, sevisiriz skşrz herkesten uzak bazen birbirimize kafa tutarız bazen evrene. Uğraşacağımiz pek bi insan yok biz bizeyiz ha çok sıkılirsak sana bi öküz dost edindiriz, değişik fantezilerim var ama ikinizi sürmek isteyebilirim, arada bana katlanırsın ben zaten sana razıyım.
118 Yorumla- +1 yıl
Tamam, hangi şehirdesin?
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 sorunun sahibine yazdım ama:)
- +1 yıl
Bana da olabilir, tam benim anlaşabileceğim kadınsın, ilginç birisin çok
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 tamam gel
- +1 yıl
Dağların zirvesine gitmek çok zevkli olur, çocuğun var mı?
- +1 yıl
Çok mu güzel memleketin?
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 evli değilim, aman aman bi yer değil biz güzelleştirecez:)
- +1 yıl
Öyle yerlerin macerası güzel olur, hangi bölgedesin?
- +1 yıl
Her yere gideceksin aslında, dünyayı gezeceksin.
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 GDA sjjdkskkss
- +1 yıl
İyi olur, macera olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 geziyorum şu an
- +1 yıl
Ne kadar güzel, dağlara, tepelere çıktın mı yalnız hiç?
- +1 yıl
Sevebileceğin birini bulamadın mı hiç orada?
- +1 yıl
O dağlarda güzel piknik yaparız.
Cevap sahibi+1 yıl@Fatihxxx1997 piknikten sonra birbirimizede kayardık
- +1 yıl
Ben seni nasıl bulacağım, Gaziantep mi? Urfa mı orası kız?
- +1 yıl
Nasılsın tatlı kız?
Mantıklı olabilir. Nereye taşınacağın da önemli. İnsanları, şehrin yaşanabilirliği vs vs.. Bunların hepsini bir arada değerlendirmen gerekiyor..
10 Yorumla
+1 yılSıkılırsın Anadolu güzel ama büyük şehire alışmışsın oraya adapte olmak zor olabilir
Ben Anadolu’da büyümüş birisiyim yıllardır İstanbuldayım gittiğimde en fazla 1 ay kalabiliyorum sıkılıyorum10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılEğer büyük şehire alıştıysan zorlanabilirsin. Direkt küçük bir Anadolu şehrine taşınmaktansa bence biraz daha az kalabalık olan büyük şehir daha iyi olur.
10 Yorumla Yalnızsan hiç bilmediğin bir şehire alışmak biraz zor olur. Memlekete dönmek de hiç mantıklı değil bence. İnsanlar memleketten akrabalardan kaçıyor snsjdj
10 Yorumla
+1 yılHayır sanmıyorum. Sizi tanımam ama ben de mesela çok ıssız bir yerde ancak belli süre kalabilirim.
TAbii bağ bahçe hayvan vs olursa onlarla vakit geçer de bir yere kadar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk yıl çok sıkılırsın ama sonra alışırsın. Tatile büyük şehire gittiğinde kafan kaldırmaz kaçar gidersin. Ben öyleyim şu an istanbuldan sonra küçük bir yere taşındım ve şu an çok mutluyum. İstanbulu düşünmüyorum bile
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 443 cevap paylaştı.
u +1 yılBen asla yapamam tatil olabilir ama yaşamak benlik değil
Seninde yapabileceğini düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBu seferde insan yok burada diye sıkılmayasın 😂
30 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 334 cevap paylaştı. Zihnindeki kalabalıklardan kurtulabileceksen faydası var aksi halde insanın zihni susmadıkça çevre sessiz olsa da bir anlamı yok.
10 YorumlaÇok kalabalığa alismissan küçük yer bunaltabilir sıkılsanda alismissindir mesela o kaosa kalabalığa koşturmaca ya...
10 YorumlaMemleketiniz olabilir belki. Onun dışında alışma süreci zorlayabilir. Yoksa kasaba hayatı şehirden daha iyi.
10 Yorumlaİnsan doğası gereği bence sıkılıyor kalabalıktan bir süre sonra. Beninde en büyük hayalim Ege'de bir köye yerleşmek.
10 Yorumla
+1 yılBu göründüğü kadarkolay değil en azından gittiğin yer medeni ve dedikodusuz bir yer olsun ❗️
20 Yorumla
+1 yılSosyal biriysen inan çok sıkılırsın yaşadım çünkü o şehrin trafiğine bile razı oluyorsun yani ama eğer ben insan istemiyorum bunaldım diyorsan git
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAl benden de o kadar gezmeye gittiğim yerler bile artık İstanbul un köyleri oldu sakin tam kafa dinlemelik yerler
10 Yorumla
+1 yılAnadolu'ya değil de Tekirdağ ya da Edirne gibi yerlere taşınabilirsin. Hem İstanbul'a da yakın buralar yani sıkılırsan gelirsin gezmeye.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu oldukça fazla düşünüyorum şu sıralar. Kafamda 1-2 tayin istemeyi düşündüğüm yer var bakalım
10 Yorumla
+1 yılMetropole alışmış biri sıkılır diye düşünüyorum. Öncelikle bir tatil yap kararını daha sonra verirsin
10 YorumlaBüyük şehire alışan biri küçük şehirde yapamaz bence 🙄 Doğup büyüdüğüm yer büyük şehir üniversitesi için küçük bir şehire gittim köy gibi geldi şehir namına bir şey yoktu tamamen hayal kırıklığıydı..
10 YorumlaEskişehir'e gel sıkılmazsın😄zaman geçiyor bir şekilde
20 Yorumla
+1 yılÖlü deniz etrafında sıkılmak olmaz. Taşınmak güzel olabilir
10 Yorumla
+1 yılKüçük ama imkanlar bakımından yokluk çekmeyeceğim bir yer benim de tercihim olurdu açıkçası.
10 YorumlaEgede küçük bir yere yerleş, benim kafamdada o var sıkıldım bu şehirden
10 Yorumlayok sıkılmazsın sana tavsiyem karadeniz ya da doğuanadoluda bir şehre git
10 YorumlaBence Anadolu da şehre yerleş , tezek temizle fikrin hızlıca değişir
10 YorumlaGel sana bizim buralardan köy evi bakalım. Erdek olur Gönen olur
10 YorumlaImkanin varsa durma. Ben evimi satabilsem bi dk durmam
10 Yorumla
+1 yılKüçük yerde ve biraz doğuda yaşıyom ama çok sıkılıyorummm yani sıkılmazsin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sıkıldım sandığı akışkanlıklarını çabuk özlüyor büyük şehrin kaosu var ama yanında getirdiği rahatlıklarda var artı eksi yöntemiyle gitmeni tavsiye ederim
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılİşini aşını ona göre ayarladıysan sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBen de sıkıldım, kalabalık ortam beni boğuyor. Elimde olsam hep yalnız kalmak isterdim.
10 YorumlaGüzel olabilir
Ama akrabalar ile uğraşırsın
Erzincan Kemaliye hoş
Yeşil temiz havası var10 Yorumla
+1 yılEn güzeli bu çağda milletin az olduğu yere yerleşmektir.
10 Yorumla
+1 yılAnadolu insanı çakaldır kank. Egeye taşınsan daha iyi
10 Yorumla
+1 yılTaşın.. Sessiz sakin bir yerde sen ve sevgilin 😄
Çok iyi oluurr
10 Yorumla
+1 yılKöy gibi yerse ben yapamam.
Ama daha sakin bir yerse olabilir10 YorumlaYasadigin yere alıştıysan belli süre sonra sıkılabilirsin
10 Yorumla
+1 yılŞehir içinde bir ev şart, sıkıldığında dönmen için✌🏻
10 Yorumla
+1 yılŞehir ortamına alışık olduğun için bir süre sonra sıkabilir ama deneyebilir sin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehir olunca kalabalık olur zatten kalabalıktan kaçıp kalabalığa yolculuk gibi. Köye yerleşinde göreyim
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat