AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
kendine koca bul git ablam sen de ona bize yanasma dersin oh mis
bunu bebce istiyor, cunku dediki, sen buraya tasinirsin, hayatina birini alirsin, ne guzel yasar gidersiniz, turkiyede kalmani bende istemuyorum dedi... biz bosanali 10 sene oldu nerdeyse.. o da hakli
ayrı olmanıza ve seni sevmiyor olmasına ragmen hala iyiliğini düsünmesi cok güzel bi hareket bence de onun dediğini yap daha rahat bi hayatın olur orada tatillerin olunca da tepe tepe harcarsın ailene gider kalırsın
bana hep dedigi bu oldu yillardir, 3 cocukla ezileceksin, zorlanacaksin buraya tasin, paslasâlim sorumluluklari dedi. Burada biriyle de gorusursun, hayatinna bakarsin uc gunluk dunya falan dedi. aradan 10 sene gecmis, ilk baslarda baska olabilir ama sonra bunu istedigini dusunuyorum. ama acayip dislama yapiyorlar.6 ay gittim denemek icim, bunu bana agir hissettirdiler. Annesi, babasi, kardesleri... ben yeni tasinmistim ozamanlar sonucta, mesela evle ilgili yardim ediyorlardi, hemen en gelinimiz degilsin, bizi bence rahatsiz etme kendin coz sorunlarini diyorlardi, cocuguma dogum gunu yaptilar, beni cagirmadilar.. cocugumun dogum gunu gecesinde, yani onu dogurdugum gece, yaoayalniz gecirdim. Benim dogum gunum oldu, hicbiri muatap olmadilar.. eski kaynanam , evde masam yoktu, ben yardimci olurum dedi, yol boyunca hicbirseyimiz degilsin , neden yardim ediyoruz anlamiyorum falan dedi durdu
ama isin ilginci, veli toplantisinda turk ogretmen bana kur yapinca annesi sinir krizi gecirdi resmen
abla yaa gece gece üzülcek bi seyim yokken malzeme cıktı bana :( yasadıkların icin üzüldüm kayınvalidene de sinir oldum en az cocuklarına esine duydukları saygı kadar size de duymalılar yapabilirim diyosan oraya gittiğinde yardımlarını istemediğini söyleyebilirsin esin izin vermez muhtemelen buna ve vermemesi gerekiyor amac sadece kayın tarafına laf vermemek eminim iliskinizin bitmesinde de esinizin ailesinin payı vardır onlarla Muhatap olmamaya calısın incinen siz olursunuz
uzulme ablacim.. hayat.. cok sukur... eski esimin ben ortayken babasiyla. mesajlarini okumustum. Eski kayin babam, biz yeni tasindigimizda atmis mesaji , "vergi dairesine gitmesi gerekiyor demis.. eski esim de " .. hepsini kendi halletti yazmis.. eski esimde onlara muhtac olmak birsey yaptirmak istemiyor. Ordan turkiyeye apar topar taainmistim eski esime haber vermeden. Cunku haber verseydim, izin vermezdi, cocuklari alirdi. Eski esim, bana birini buldugun zaman rahatlayacavim demisti. neden demistim, o da artik benimle bagin tamamen kopacak cocuklar haricinde demisti. 10 sene oldu bosanali, hayatima kimseyi almadim. Alirsam rahatlayacakmis ve benimle arkadas olabilecekmis. Ben de dedimki, ben sen sebebiyle hayatima birini almiyor degilim, cocuklarim icin almadim demistim
cok haklısın eski esine karsı hala bir seyler hissesiyor musun? hissetmiyoesan kendin ve cocukların icin en iyisi yeni birini tanımak , ona sans vermek cocukların da zaten cok ufak değiller karsı tarafta önyargı olusturcak kadar ufak değiller en azından
canim, benim kuzenim erkek olmasina ragmen uvey baba tarafindan tacize ugradi ve maalesef gay oldu. Gozumun onunde ornek var. O yuzden evlenmeyi hic dusunmedim yeniden. Bu cocuklqrima sevgimden. Eski esim de yanlis anladi sanirim, evlenmememi ona aşkimdan faln sandi🤦🏻♀️ ama oyle degil. O yuzden ailesi de surekli bana o muameleyi yapti, iste eski esimin yakasina yapismisim gibi. hayat erkekten ibaret degil,.. danimarkaya gitme isteme nedenimde cocuklar. burada maalesef erkek kardeslerim bana dul oldugum icin yillardir potansiyel k. pu muamelesi yapiyirlar, cocuklarimi eziyorlar. Mesela isten 1 saat gec gelsem, erkek kard3sim kimin yatagindan geliyorsun diyecek kadar serefsizlesmeye basladi son zamanlwrda ve artik kaldiramiyorum bu laflari.
evet erkekten ibaret değil farkındayım ama bahsettiğiniz meselelerden yola cıktım cevrenizdekiler onların tabiriyle "basınızda bi erkek olsa" suspus olucak insanlar cok acınasılar üvey baba konusunda da doğru güvenilir birisi yok 🥺umarım cok iyi insanlara denk gelirsiniz ve zehirli insanlardan kurtulursunuz
Eşin sana nerede soktu? Peş peşe döller nerede kaynastı danımarka mı TC mi nerde döllendiysen orada dur sen
cok igrenc bir yorum
Abla durduğun kabahat çocukların için daha iyi bir Gelecek istiyorsan gitmelisin bence
Bence gitme trde cocuklarınla yasa, kardesinle vs yasama
Sanaa kim bakacak orada
dis hekimiyim.1 sene egitimden sonra orada calisma imkani sunuyorlar
Kendini orada yabancı hssetmezmisin
bu yazdığının adı evlilik mi?
neden
Nasıl geçinmeyi düşünüyorsun acaba
dis doktoruyum. 1 sene bir denklik egitiminden sonra orada calisma imkani veriyorlar
O zman git adam soylecegini söylemiş zaten
Ne yaptın da senden haz etmiyor merak ettim
Yanlız bırakmamak lazım erkek milletini :)
Mantıklı olabilir tabi
Bir dakika durmazdım.
İş garantin varsa git, yoksa gitme.
Gidebilirsin değişik bir macera olur
Gitme tabikide kime güvenip gideceksin ki oraya
Taşın tabikii hayatinnkurtulir
Çocuklar gitsin de sen kalkışma çok zorlanırsın
Türkiye hariç her yer mantıklı
Danimarkalı biriyle evlen o zaman Türke mi kaldın
Sorman hata tr cehenneminde 1 dk bile durma
Gitmezdim
Senden neden bu kadar nefret ediyor
kendi yaptiklari yzunden.. bana dediki , senin beni affetmen mumkun degil, cunku gecmiste yasananlar cok fazla. ama yeni tanistigim biri, beni tam tanimadigi icin bana karsi iyi olabilir. Senin yanindayken sadece seninle kavga ederiz gecmisi hatirlayip, ama yeni kisiyle guzel, tecrubelerimle daha da guzel bir hayat kurabilir... aynen buna benzer seyler soyledi..
ben ona yanlis yapmadim, o eski sevgilileribi bile arattirip bana kufur ettirdi zamaninda
benim ona karsi hicbir duygum yok, ama o yeniden kimseyi hayatkma sokmadigim icin hala ona karsi hislerim var saniyor
Aslında akıllı adammış. Ben de öyle hissediyorum birine yanlış yapınca. O zaman onu affettiğini çocuklarının babası olduğu için her şeyiyle kabul ettiğini söyle
ben onu artik o gozle gormuyorum. Bizden gecti artik. Ama o hic evlenmedigim icin hala onu bekledigimi falan saniyor heralde. Bunu anlatiyorum , bitti diyorum, ama anlamiyor. Cidden, onu o gozle gormuyorum.
Gitmek hayatının yanlışı olur
neden
Bin pişman olursun sen ama çocukların İçin gelecek vaad ediyor.
Gittiğinde tek başına kalacaksın ve yanlış işler düşüne bilirsin
Mantıklı
ama yaoayalniz olacagim orada. Diyorki eski esim, benden ve ailemden uzak duracaksin Biz senin ailen degiliz. Cocuklarin ailesiyiz diyor. Yani koskoca ulkede yapayalniz
Al benide götür yalnız değilsin 😂😂
Wvet
eski esim diyorki, ne ben ne de ailem senin ailen degiliz, cocuklarin ailesiyiz diyor. Yaoayalniz koskoca ulkede yaoabilir miyim, o konuda kararsizim
Neden olmasın burada ne var mesela orası rahatttır
burada kendi ailem artikistemiyor ne beni ne de cocuklarimi.. erkek kardeslerim cocuklarima dikleniuorlar, azarliyorlar.. O yuzden gitmeyi dusunuyorum ama bi yandan da korkuyorum
Kotkmayın gidin ve rahatlayın
bir defa deneyeyim diye gittim 6 ay zor dayandim. Mesela dogum gunu ortancanin, dedesi demis, dogum gunu oartisi uaoacagim, dogum gununun oldugu aksam aldilar cocuklqri goturduler tum aile eglendiler. Ben evde kalakaldim. Mesela buyuk cocugun okulunda veli toplantisi vardi, anne ve babasi gelsin demis ogretmen. Okul disarda, babaannesi aradi beni, ben gotureyim sizi dedi. Arabaya bindim , kadin bana soyle dedi "yani tuhaf geliyor, seni okula kadar goturmek gercekten tuhaf, sonucta gelinim degilsin, bir sorumlulugumuz yok, ama neyse bu daiyilik mahiyetinde olsum d, dedi
Zor durum
keske benimde danimarkada eski esim olsa
Yapmasaniz olmazdı taşın tabiki
Sakın gitme. Çok üzülürsün
Bence aşırı mantıklı bi karar olur
Değil
mutlu olacağına inanıyorsan, gitmelisin
Taşınmazdım
Taşın tabi ki
uçarak git
Sende istiyirsan git kimseyi engel olarak gorne
Aldatttinmi eşini evliliginizde