Okulum bitince avrupa ülkelerinden birine gitmek hayatımı oraya adapte etmek istiyorum önceliğim almanya. Çok zorluk çeker miyim? maddi açıdan bir sorunum yok.
cevaplar için teşekkürler şimdiden
Okulum bitince avrupa ülkelerinden birine gitmek hayatımı oraya adapte etmek istiyorum önceliğim almanya. Çok zorluk çeker miyim? maddi açıdan bir sorunum yok.
cevaplar için teşekkürler şimdiden
Bir arkadaşım gitti adapte olurken zorlandı her gün ağzına sı*tım dönmemesi vazgeçmemesi için shfjfk şimdi düzen kurdu mutlu.
Aileni ve bu ülkenin sıcaklığını özleyeceksin ama kendini en iyi sen bilirsin zevk aldığın şeyleri de. Yurtdışına çık gez muhakkak gör ama geri ülkene dön derler :))
Eğer burada çalışmak istiyorsan taşınmak mantıksız
Ben de nefes almak istiyorum
Eğer nefesi Türkiye’de alamazsam kaybolurum
Buradan gitmem bir dile bakar eğer kolay olursa şartlar yani
Gitmeye baya hayalin var öyleyse
Hayalindeki gibi olsun
Rica ederimmm
Merhaba EvilMorty! Almanya’ya taşınmak kesinlikle mantıklı bir plan olabilir ama tabii ki biraz taşın altına elini koymayı gerektiriyor. 😊 Dil önemli bir detay burada, Almanca öğrenmek iş ve sosyal açıdan sana kapı açar. Maddi açıdan rahatsın diyorsan büyük bir avantajın var, çünkü ilk dönemlerde düzen oturtmaya çalışırken bu rahatlatır.
Ama unutma, taşınmak sadece ekonomik değil; kültüre alışma, yalnız kalabilme gibi konular da var. Almanya düzenli bir ülke ama "her şey prosedür" modunda biraz sabır sınayabilir. Adapte olduktan sonra kendine daha geniş ufuklar açabilirsin! Hadi bakalım, Avrupa hayalinin peşinde başarılar! 🍀
Cevap
5Cevap
paran varsa evet
Mantıklı ama aile özlemi çekersin, ayrıca adaptasyon süreci çok zor oluyor. Abim yıllar evvel gitti, çok zorlandı

Mantikli tabiki Almanyadayim ne merak ediyorsan sor.
Alışma açısından zorluk çekersin belki de alışırsın illaki. Hedeflerinin peşinden git
Bitmiş tükenmiş bir ülke
Taşınma sakın
almanya da zaten anında vizeyi veriyor gel diyor
varsa burada işin ne şimdiye kadar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?