Ece Erken ile Demet Akalın kış tatili için Las Vegas planı yapmış.
Yine garibanların çenesini yoracak bir haber 😄
İyi olmaz mıydı bir Las Vegas?
Bu kış nereye gidiyorsunuz bakalım?

Ece Erken ile Demet Akalın kış tatili için Las Vegas planı yapmış.
Yine garibanların çenesini yoracak bir haber 😄
İyi olmaz mıydı bir Las Vegas?
Bu kış nereye gidiyorsunuz bakalım?

Bu kış Bodrum’da kalmak istiyorum elimden geldiğince temiz bir denizde balık anlayabilmek için ama buranın soğuğu korkutuyor. Doğalgaz yok, apartmanlar arasında değiliz, her yer açık. Temiz, huzur verici ama ısınma sorunu endişelendiriyor. Sabah zaten iki battaniye ile yattım ama havanın soğukluğunu hissettim. İlerleyen aylar zorlayacak, dolayısı ile bütün kış dayanabilmem zor olacak. Dayanamasam İzmir’e dönüş.
Yine de güzel gibi geldi bana
Isınma sorununu çözebilsem gerçekten güzel. Büyükşehirden, kalabalıktan, kirli havadan uzak olmak iyi geliyor.
2 ton odun var soba yakmak için, en kötü olasılık elektrik sobası ama doğalgaz gibi evin her yanı ısınmayacak. Zorlayıcı etkenlerde var.
Yine de güzel mi? Güzel aynen.
Her güzelliğin bir zorluğu var işte
İnşallah zorlukları çözmek nasip olur hepimize 😇🍀
İnsallah 🎈
Valla herkes kendi gelir durumuna göre gidebileceği en iyi yere gitmek ister. LAsvegas'ta gezilecek görülecek biryer yok. Çölün ortasında kumarhane ve gece hayatıyla ün yapmış bir şehirden bahsediyoruz. Demek ki alem yapıp kumara para basacaklar
Demek ki
Biz arabayla ilçeden ilçeye gitmek için kendimizi sorguluyoruz yakacağım gaza değer mi cebim de para kalır mı diye bazılarımız cenneti bu dünyada yaşıyor
Hiç
O kadar çok plan var ki ama sırf yorulmayayim diye hic bir yere gitmiycem 😎 başka bir sebebi yok yani sırf yorgunluk olmasın diye yoksa malum para herkeste gırla sjsjd
Yani gez gez nereye kadar ben de kışın bari oturayım diyorum 😄
Yazın çok gezdim o ofis senin bu ev benim 😂
Ahshdhf
Cevap
27Cevap
bu 2 kadın lanetlenmiş ve uğursuzdur. ayak bastıkları yerde ot bitmez. dokundukları dalı kurutur. pis ve karmaşık ilişkileri vardır. bizim memlekete gelmsinlerde nereye giderlerse gitsinler.
Tamam
Aman gez gez yoruldum gari bu kış bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Yoksa para bizde şöhret bizde...😄😄
Ahahsd gezmek mi aman aman 😄
Eskişehir osmangazi üniversitesi tıp fakültesinde covid polikliniğinde karantinada yatıyom oksijen içiriyolar
help
Ahh ya deme 😭
"Ayder" varken las vegasta neymiş.. 😏
Dimii
Bunlar birbirlerini yiyen tayfa değil miydi?
Evet birbirini yiyip barışıyorlar 😄
izlemeye gelmişiz bunları 🥺 bende gitmek isterdim yurtdışına istediğim an
Ben de isterdim 😔
Amsterdama gidecem ama hala vize vermediler bakalım :D
İyisin yine 😄
Ececiğim, kocasının ölümü için sözde kendini parçalıyordu, ne oldu? Eşi öleli daha 6 ay olmadı, kadın Lasvegas tatiline gidiyor. Vay be, sonra d gerçek aşktan bahsediyor böyleleri:)
sen olmasan yıne haberim olmazdı , gel gelelim soruya bu kış çalışırım uyurum kalkarım dışarı çıkarım falanlar filanlar
Ben de olmasam.. çok gezip üşütme dışarlarda
Cenent gibi ülkem var ne gidip elin gavuruna hem de bana alenen düşmanlık edenlere para kazandıracam. Param ülkemde kalsın.
Kış tatili seven bir insan değilim.
Sadece bungalov tatili yapacağım. O da merakım olduğundan dolayı.
Bizde kış tatili için Türkiye'deyiz kar bastırdığında naylon torba ile bayir aşağı kayacagız
Mis
herkes gelir giderine göre tatil planlıyor:) biz kışın çalışıyoruz tatil kimin haddine :)
Ne de güzel olurdu ajdjej Sapanca düşünüyorum fakat kesin değil
New York'tan devam biz. Ama tatil değil çalışmaya devam.
Evde oturacağız tabiki. Bir ihtimal memleket yolu gözükür sadece kar yağdığında.
Ben bu kış köye giderim, alırım kar suyu yemiş 3 kilo hamsiyi yaparım ızgaramı misss oh
Evdeyim, kış tatilini kim kaybetmiş de ben bulayım?
Kisin tatili sevmem giitmemde turkiye disinda gitmem
Avrupa yakasından / anadolu yakasına geçeceğim vapurla
Las Muğla Milas ören deyim 😂😂😂😂
Süper 😄
Keyifli sakın Bi yer 👍
Doğu ekspres turu tek atar bu tatile 🥺
Avv evet
Ben köye gitcem kışın
Ne güzel ne güzel
Yok be ne güzel dedem çok gıcık biri sınır ediyo sürekli beni laf soyluyo bazen
Kışın viyanaya gideceğim
Alaska da olurum muhtemelen.
Bali ye gidicez bakalım r engel çıkmazsa
Beylikdüzün deyim bu kış :)
Ben daha sakin yerlerden yanayım açıkçası.
Kışı Bosna'da geçireceğim.
Evdeyiz cass
Ben de cenn
Kış tatili istemem
Evim evim güzel evim
Kaldığım yerden devam.
Evdeyik
Hindistan veya Tibet
Evde
İkisinin de a... kyim
Evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?