Yeni Yıl Kimler yılbaşını kayak merkezinde geçirmek ister? winterlover Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yılbaşında keşke Uludağ'da falan olsaydım. Benim için yılbaşı ruhu kar demek. 🥰 ☃️ Kimler yılbaşını kayak merkezinde geçirmek ister? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Samsunlubiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Herşeyi yapmak istiyozda birşeyi bile yapacak fırsatımız yok bom boş geçiyo yıllarım... Gençliğimiz ziyan oldu anlıyomki hayatımızda ziyan olacak. 0 2 Yorumla winterlover +1 yıl :( vallahi öyle ama umutsuzluğa kapılmamak lazım Yorumla Samsunlubiri +1 yıl Okadar çok hayal kırıklığı okadar şanssızlık okadar kayıp varki umut mumut bilmiyom nasıl olur intihar yakındır bu gidişle iman ediyoz allah bile takmıyo daha ne söylenir 😂 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Hayatımda kar görmedim bari yar görelim diyoruz ama oda zor en iyisi kendime şişme bebek alıp süsleyip girmek 0 2 Yorumla winterlover +1 yıl kar yağmayan şehirde yaşamak güzel olsa da insan kar da görmek istiyor Yorumla ichwillsieg +1 yıl İstiyor ama şimdi şehir değiştirsek kar yağmaz bizim de öyle şansımız var Yorumla
Lomlises Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bizim buranın yolları kayak merkezinden hallice. Onlarca insanın kar izlerini takip etmektense, kızağımı alıp bayır aşağı uçmayı tercih edeceğim. 0 2 Yorumla winterlover +1 yıl eminim zorlandığınız çok oluyordur ama yine de huzurlu bir yer olduğuna eminim, ne güzel :) Yorumla Lomlises +1 yıl Donuyoruz, bi de buz pistinde düşmemek için oturarak yürüyoruz. Onun dışında sıkıntımız yok gibi. 🐧 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 839 cevap paylaştı. Benn😂 0 1 Yorumla winterlover +1 yıl keşke gidebilsek :D Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl bennnnnn :) 0 1 Yorumla winterlover +1 yıl ahh ah ben deee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herşeyi yapmak istiyozda birşeyi bile yapacak fırsatımız yok bom boş geçiyo yıllarım... Gençliğimiz ziyan oldu anlıyomki hayatımızda ziyan olacak.
:( vallahi öyle ama umutsuzluğa kapılmamak lazım
Okadar çok hayal kırıklığı okadar şanssızlık okadar kayıp varki umut mumut bilmiyom nasıl olur intihar yakındır bu gidişle iman ediyoz allah bile takmıyo daha ne söylenir 😂
Hayatımda kar görmedim bari yar görelim diyoruz ama oda zor en iyisi kendime şişme bebek alıp süsleyip girmek
kar yağmayan şehirde yaşamak güzel olsa da insan kar da görmek istiyor
İstiyor ama şimdi şehir değiştirsek kar yağmaz bizim de öyle şansımız var
Bizim buranın yolları kayak merkezinden hallice. Onlarca insanın kar izlerini takip etmektense, kızağımı alıp bayır aşağı uçmayı tercih edeceğim.
eminim zorlandığınız çok oluyordur ama yine de huzurlu bir yer olduğuna eminim, ne güzel :)
Donuyoruz, bi de buz pistinde düşmemek için oturarak yürüyoruz. Onun dışında sıkıntımız yok gibi. 🐧
Benn😂
keşke gidebilsek :D
bennnnnn :)
ahh ah ben deee
Ben🥰
keşke