Çok severim şömineyi yakar kitabımı alır çayımı alır okurum nadiren de ya bir v*ski ya da bir ş*rap fazla aşırıya kaçmadan bir en fazla iki bardak sonra bir film açar izleyerek muhtemelen uyurum hele da çardak da varsa mangalımı da yakarım bu olayı yaklaşık 3 yıl önce yapmıştım bu yıl yine yapma planlarım var bakalım nasip olur mu 😊😊😊🤗
16 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKışı ve şartlarını pek sevmem ama YouTube'da kamp yapan bir aile var kışın karda özellikle Atik ailesiyle yanlış hatırlamıyorsam bir ara onların videolarını izledim karda çadır kurmak çok hoşuma gitti. O yüzden bir gün dağ evinde kalmayı düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKışın hiç tatile çıkmadım ama dağ evi tarzında bir yerde bulundum önünde kar olmasa da gözünün görebildiği yere kadar zeytin ağaçları çok güzel bir manzara ve ortam vardı. Buraya kar yağsa muhteşem olur
11 Yorumla
+1 yılBen tatil denilince en çok denizde olmayı , yüzmeyi seviyorum ama kışın dağ evi keyfine de yok demem tabi , onu da arada kuzenle dağ evimize kaçıp yapıyoruz
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Bu sene 1-2 günlüğüne Rize tarafına gidesim var.
11 Yorumla
u +1 yılHiç denemedim ama evet severdim
10 Yorumla
+1 yılAaaa en sevdiğim İzmir'de bir yerle var.
Muhteşem kar her zaman olmuyor ama müthiş manzara var.
Eğer sevgilim olursa götürmeyi düşünüyorum.
Hem bana hem de ortama kesin aşık olacak.
Bu kadar zevkli biri olduğum için.
Çoğu insanın bilmediği.12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah bakalim
+1 yılTek yaşıyorum. Tek başına çalışıyorum. Akvaryumumdaki ve telefon rehberimdeki bir kaç kişi hariç hayatımda başka hiç bir canlı yok tjjtjr
Soğuk bir evim sessiz ve sakin bi hayatım var. Bana her yer dağ evi 😂17 Yorumla- +1 yıl
Ahah niye yahu 😂
Tam olarak ıssız adamım.
İncir Reçeli 2 deki halilim 😂
Film gibi hayatım var 🤪😂 - +1 yıl
😂 yok yahu o anlamda demedim djjddj
İncir Reçeli 2 de halil o kadar yalnız bir hayat yaşıyor ki karıncalarla arkadaşlık ediyordu djjrhr o seviyede bi yalnızlık 🤣 - +1 yıl
Bildiğim kadarıyla Yay burçları hiç sevmez ıssız yalnız bi hayatı. Yay burcu ne kadar kız tanıdıysam hepside yastığına sarılıp uyuduğunu söylüyordu 😂
+1 yılgüzel ama korkutucu bir havası olur bu tarz dağ evlerinin ya
hep izlediğimiz korku filmlerinde bir grup genç böyle dağ evlerine geliyorlar ve korkunç şeyler yaşıyorlar
geceleri yaşanmaz durulmaz burada :D :D13 Yorumla- +1 yıl
biri koruyucu erkek mi arıyorum dedi
artık aramasın çünkü geldi
:D :D
+1 yılİçi şömineli sıcacık ve jakuzili falan ise sevgilim de varsa neden olmasın. Bunlar yoksa gerek te yok
22 Yorumla- +1 yıl
Ben de tam bu tarz istiyorum
- +1 yıl
Kesinlikle tatil öyle olur
En sevdiğim şey olabilir.. Hem memleketteki dağ başındaki köy evimiz, hem de benim ara sıra gittiğim Şile taraflarındaki bungalov evler.. Bayılıyorum böyle ortamlara.
13 Yorumla
+1 yılEveeeet bayılırım. Hele ki tek bir evde kaldım en yakın ev 2 km ötede elektrik yok gece vahşi hayvanların sesleri kuzine ateşinde yemek ve gaz lambasıyla çok süperdi yaaa
19 Yorumla- +1 yıl
Canım zaten o kısmı güzel adrenalinli oluyo. Yanımızda tüfek vardı ne olur ne olmaz diye ama çok şükür gerek olmadı. Hiç bir canlıya zarar vermedik
- +1 yıl
Biz de huzur için gitmiştik zaten ama öyle bungalov gibi değil tek başına bi ev olunca ve çevresi bağ bahçe olunca gece sis varken vahşi hayvanlar geliyodu. Yazın da sabaha kadar kapısının önünde oturabiliyoduk gelmiyolar açık havada ateş yakıyoduk
- +1 yıl
Yani güvenli ortam
- +1 yıl
O da var hem de çok yakın 15km falan evime diğer dediğim de 25km
En yakın yüzülebilir deniz 15km yine 😂
Yaz kış her şey yakın - +1 yıl
Bungalova götürürüm seni ben
+1 yılOlgun partner seven zevkine düşkün bir kiz varsa elbette güzel olur , dışarıda melül melül kar yağarken içeride göğsüme uzanması harika olur
11 Yorumla2 yıl önce yılbaşınl böyle dağ başında klübe gibi bir yerde geçirdik bir kaç gün, dehşet güzeldi filmlerdeki gibi ambiyans falan
11 Yorumla
+1 yılAilemin bir bağ evi var ve zaman zaman oraya kaçabiliyorum.. Seviyorum izole olmayı.. Keyifli geceler..
13 Yorumla- +1 yıl
Şanslısın o zaman 🍀🌿🍃
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D mutlu ve şanslı geceler.. 🖤
- +1 yıl
Sana da 😊🤣
+1 yılbunu birkaç defa yapan birisi olarak çok zevkli bulduğumu söyleyebilirim.. ancak şu sıralar tercih edebileceğim bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de çok zevklidir, tahmin edebiliyorum
+1 yılBizim köy dağ evi gibi zaten kurtlar vadisi pusu gibi yer kurtlar uluyor, yarasalar vampire dönüşüyor felan🤣
130 Yorumla- +1 yıl
Köpeklerimiz var gelemezler gelseler de ben kurt adamım alfa kurt benim ben ne dersem onu yaparlar sorun olmaz ama ortam efsane tam kafa dinlemelik
- +1 yıl
Yeniden doğarsın doğada net kesin emin olabilirsin 🤣
- +1 yıl
Doğanın elementler açısından doğallığı sunması ruhu yeniden başlat yapıyor 🤣
Format atmak gibi bir şey
Şebnem ferah sil baştan baslamak gibi bir şey
O yüzden en kısa sürede bir dağ evine gitmeni öneririm ama bu yayla evleri var şimdi ne kadar oldu parası bilmiyorum çok güzel evler var şahane ortamlar - +1 yıl
Yayla evi neredeydi
Yayla evleri çok nezih, tatlı, otantik mekanlar oluyor zevki başka güzeldir
Gidince neler yaptınız - +1 yıl
Komşun büyülü mekan yapmış bence kimse hatırlamasın bir kez gelsin tamam demisler gibi 🤣
Korkutucu değilse Kaz dağları ortamı gibi bir yermiş demek ki ben Ayazma diye bir yere gitmiştim elli metre ağaçların arasından geçmiştik felan güzel mekandi - +1 yıl
Kuzenlerle Zonguldak'ta balık tutmaya gitmistik o sıra gördüm Kizilcahamamı her yer pestamelli insan doluydu, çıtkirildim vücut kemik sesleri geliyordu dağın iki yamacı arasinda kulaklarim çınladı 🤣🤣
Kızılcahamam olabilid bak dağlık yer oraya gitmiş olabilirsin benden demesi gelin hamam8na felan mı götürdüler seni yoksa 🤣 - +1 yıl
Ben küçükken gittim gelin hamamına mıgittim kadınlar hamamına m gittim çocuğum diye içeri giriş rahat oldu tabi ama tam hatırlamıyorum içeride olanları yalnız hepsi kadındı 🤣🤣
Kaplıcalar rahatlatıcı ya kesin gidilmeli sıcacık yeraltı kaynak suyu artezyan kaynağından fiskirmis doğal su mis ooo canımı gece gece kaplıca çektirdin 🤣🤣 - +1 yıl
İşte küçüktüm diye girdim şimdi terlikle kovalarlar 🤣🤣🤣
Younglaşmamız lazım ama kaplıca keyfi başkadır yeniler bilmez anlamaz o sıcak suyun altında uyumayı bilmezler derileri yumuşacık olacak haberleri yok kemikleri güçlenecek Tarkan filmde kaynayan suya girip tekrar diriliyordu ne bilir yeni younglar🤣 - +1 yıl
Favori mekan 🤣
- +1 yıl
Benim orada nefesim daralıyor ya bana geliyorlar öbür taraftan 🤣
- +1 yıl
Eccük durunca iyi olur tabi sen seviyorsun belli ki
- +1 yıl
O zaman hep gidesin fırsat buldukça 😄
- +1 yıl
Yani şimdi ben babamla saunada baş başa kalmak istemem mesela 🤣🤣🤣
Sevgili tabiki de en uygun olanı - +1 yıl
Vallahi giren girer çıkan çıkar yıkanan yıkanır yanan yanar uçan uçar 🤣
+1 yılAma bizim bir savaş evimiz yok isterdim olmasını 😔 keşke olsaymış içeride bir köpek bekleseydim yanımda da bir tane sarsılmaz olsaydı yeterdi ya😟
17 Yorumla- +1 yıl
Pardon dağ olacak 🤭
- +1 yıl
4 tarafı tahtalı olsa da razıyım lüks olmasına da gerek yok.😆
- +1 yıl
Vallaha öyle 😄😄
Dağ evlerinde kalarak kış tatili yapmak kadar güzel bir şey yok.
11 YorumlaTatili ne yaz ne de kış severim. Evimde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum.
11 Yorumla
+1 yılBen her kış dağ evinde kalmaya bayılıyorum zaten.
11 Yorumla
+1 yılKulağa çok cazip geliyor. Gidip o keyfi yaşamak lazım. Elim yüzüm biraz kar görsün. 😄
11 Yorumla
+1 yılOcak ayında izne ayrılıyorum bungalov evde kalıcam iyi denk geldi soru 😂
11 YorumlaSoğukta şöminenin başında iyide iş odun vs hazırlamaya gelince kötü oluyor
13 Yorumla
+1 yılBir tüfek ve ısınma için yeterli yakıt varsa neden olmasın.
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten de öyle 🙂
İyileştin mi? - +1 yıl
Sevindim, istirahat et, geçmiş olsun 🙏
+1 yılKış ortasında alkol alması müthiş var ya off
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılArkadaşımla sürekli böyle bir tatil planlıyoruz. Ben yaz tatilinden bile daha çok keyif alırım gibi geliyor, gidicez bir gün umarım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDağ evi tam benlik zaten. Kalmışlığım oldu. En sevdiğim ortam herkesten uzak.
16 Yorumla- +1 yıl
Bi gün ben de herkesten uzak olmak istiyorum ya 🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah nasip olur. 👍 Herkesten yine de her zaman uzak olmak iyi değildir. Arada iyi geliyor.
- +1 yıl
Her zaman değil zaten, arada bir lazım
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle.
Geceniz güzel olsun.- +1 yıl
Sizin de
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler...
Elbette severim özellikle Norveç bunu yapmak için harika bir yer olsa gerek 😊
12 Yorumla
+1 yılHiç kalmadım ama kalsam severim diye düşünüyorum.
10 YorumlaYani güzel olabilirdi tek başına kafa dağıtmak
10 YorumlaDağ evim var buyurun beklerim,, orman doğa hepsi içiçe, alışkın olmadığınız için ürkütücü olabilir ama bir kaç gün içerisinde insan doğası gereği alışıyor.
00 Yorumla
+1 yılKalınacak yerin ısı problemi olmadığı sürece sevilir tabi. Dandik bi ağaç ev veya alçıpandan yapılmış bir yapıda sabaha kadar büzüşüp uyumak pek ii olmuyor
10 Yorumla
+1 yılyok canım soğukta tatile çıkmam
24 Yorumla- +1 yıl
tabiki
- +1 yıl
♥
dedemin dağ köyündeki evine gidiyoruz. tadilat istiyor bakım lazım eve öyle lüks değil.
00 Yorumla
+1 yılHiç kalmadım keyiflidir eminim
11 Yorumla
+1 yılzaten o işi yapıyorum bana her gün tatil
16 Yorumla- +1 yıl
biliyormusun? henüz kar düşmedi ama kar yağınca fondaki fotoğraf ile birebir neresi orası bilmiyorum ama bire bir benim evler
- +1 yıl
dağ turizmi
- +1 yıl
gerçi yaz kış sürekli turizmin içindeyiz zira yazın bile dağ turizmini seçenlerimiz var boş yok :D
+1 yılYanımda av tüfeği olmadan olmaz 🙃
13 Yorumla- +1 yıl
Yani kız başına intihar olur 🙃
+1 yılDağdan indiğim yok.
11 YorumlaKışın çadır severim ben.
13 Yorumla
+1 yılKöpeğiyim bu olayın 🖤
114 Yorumla- +1 yıl
Yakından da güzel emin ol. Karın altında kamp atmıs adamım ben buna kurban olurum.
Düşün bak ; şömine yanıyor basında manitanla kahve içiyorsun adamın gogsune yatmışsın saçlarını oksayıp sohbet ediyorsunuz. Dısarda lapa lapa kar yagıyor - +1 yıl
Lapa lapa kar 😂
- +1 yıl
Huzur nedir huzur budur 🤤
- +1 yıl
Tamam şimdi hayal dünyasını bırak , kalk kız sogan dogra 😂😂😂
- +1 yıl
Olur be eda olmayacak şey değil
- +1 yıl
Büssürü amin subhaneke dinimiz amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılResimdeki yanmış yaprak diye. Bacağı açmış ateşi buraya geldi p soğuğa rağmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kalmadım 😕
11 Yorumla- +1 yıl
Ben dee :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayılırım ama şömine gazlı olmalı
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSabahtan akşama odun kırmak istemiyorum
+1 yılEvet değişik bir ambiyansı var
10 Yorumla
+1 yılEvet ama çadırda kamp daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılHiç kalmadım ama kalmak isterim