Tatil & Seyahat 1 ay Kışın tatil yapmayı sever misiniz? s PnrakglFenomen Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Boyle bir manzarada elime kahve alıp ortamın sessizliğinde kitap okumak vardı diyor insan 🥺 ah ah biride dese hadi gel gidelim Kışın tatil yapmayı sever misiniz? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
LindströmFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay Kış tatilini hiç tercih etmiyorum. Yaz aylarında tatilin tadını vermiyor hiç. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 75% 1 ay Bu mesela geçen yıldan bir kare. Dışarı çıktığında it gibi donmalar der susarım. Kar güzel de, soğuk be kardeşim. 3 kat giyinsen de üşüyorsun. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 3,5b görüş paylaştı. Kış tatili seviyorum özellikle kar yağmasını ve tabi ki kahve içmek ❄️☕ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Pnrakgl 1 ay demi ya ❤️ cok guzel hayal
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay bu ortamda kış tatili şahane olur. İkinci olarak neden hep bu davetler erkekten beklenir. Sen söyle hadi gidelim diye al götür. :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 , eig 98% 1 ay #selamgençlik 🍀🍀⭐ Güneşi özlerken zor 😎😎⭐#tubasueda 🍀🍀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Tatil işi.. Çok para ister.. evinde otur dinlen daha iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Ahh nerde o şans. En çok kış mevsiminde tatil yapmak isterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
m PolyannaLisa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Yok ben yazın tatili daha çok seviyorum. ❤️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Pnrakgl 1 ay tatil olsunda 😂 Yorumla PolyannaLisa 1 ay Ahahha orası öyle 😂 Yorumla
Lotus____ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Evet bungalov tarzı bir yerde... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 309 görüş paylaştı. Evet severiz. Olur olur yeriz yeriz.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Fotoğraf harika tatile gücümüz yetmiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 46% 1 ay Evet seviyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
s Shivers Takip Et Master Yaş: 34 , eig 76% 1 ay İstemem üşümeyi sevmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Sadece yılbaşlarında yurtdışına çıkıyorum o kdr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 25 , eig 67% 1 ay Kahve iyi gider Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Pnrakgl 1 ay manzarayi bulalim kahve kolay 😂 Yorumla Abdurrahman00t 1 ay Vardır Türkiye de vardır 😬 Yorumla Pnrakgl 1 ay bul gidelim 😂 Yorumla Abdurrahman00t 1 ay Tamam 🏃🏻♂️ Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 519 görüş paylaştı. Hayalim 🥺 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Pnrakgl 1 ay birlikte gerçekleştirebiliriz 🥰 Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 ay karda sucuk ve şarap bayılırım ;) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
act-x Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Severim 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Sanki yazın yapa bildikde kış kaldı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gale8 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 98% 1 ay Evet severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Kış tatilini hiç tercih etmiyorum. Yaz aylarında tatilin tadını vermiyor hiç.
Bu mesela geçen yıldan bir kare. Dışarı çıktığında it gibi donmalar der susarım. Kar güzel de, soğuk be kardeşim. 3 kat giyinsen de üşüyorsun.
Kış tatili seviyorum özellikle kar yağmasını ve tabi ki kahve içmek ❄️☕
demi ya ❤️ cok guzel hayal
bu ortamda kış tatili şahane olur.
İkinci olarak neden hep bu davetler erkekten beklenir. Sen söyle hadi gidelim diye al götür. :)
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Güneşi özlerken zor 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
Tatil işi.. Çok para ister.. evinde otur dinlen daha iyi
Ahh nerde o şans. En çok kış mevsiminde tatil yapmak isterdim
Yok ben yazın tatili daha çok seviyorum. ❤️
tatil olsunda 😂
Ahahha orası öyle 😂
Evet bungalov tarzı bir yerde...
Evet severiz. Olur olur yeriz yeriz..
Fotoğraf harika tatile gücümüz yetmiyor
Evet seviyorum.