Uludağ'a kar yağsa da şöyle bir hafta gitsek diye pusuda bekliyoruz kfkgkhkjlk

Uludağ'a kar yağsa da şöyle bir hafta gitsek diye pusuda bekliyoruz kfkgkhkjlk

Tatilde değilde kışın kamp yapmayı ateş yapmayı çok seviyorum. Snowboard denedim ama beceremiyorum bana göre bir spor değilmiş. Uludağada çıkmıyorum aşırı kalabalığından. Daha çok dağlarda yüksek yaylalara çıkıp ateş yakıp sucuk ekmek takılıyorum
Kayan insanları gördükçe aldıkları zevkin az çok farkındayım ama çok üsteleyemedim o kadar vakit ayıramıyorum. Yaylalara çıktığımız arkadaş grubumda daha çok kamp ekibi olunca yeterince ilgilenemedim tabi. Bendede o ekipman sporu gayet iyi izalasyonlu mini şantiye çadırından en ufak ayrıntısına kadar :D
Evet kar yağınca dışarı çıkıp yürürken kıtırt kıtırt diye kardan çıkan ses çok hoş tatilim bu
Birde akşam yürümek o halde mikemmel
Sevdiği olmayan yürümesin mi abuu
Piki
Yapmayı çok istiyorum yaa.
Siz de 🙏
Cevap
16Cevap
Param olduğu sürece ve zamanım olduğu sürece kışın da tatil yaparım tabi ki de.
Otel pahalı ama mesela günü birlik uludağa gitmek ucuz ya ekipman kiralama vs 400-500 tl
Aynen öyle brom bir gün ya kamp ya da uludağ düşünüyorum bakalım
İnşallah diyelim
Valaha tatil yapmam ama şöyle camin kenarında oturup o kış görüntüsü camda ev sıcacık elimde sıcak içeceği huzur ve sakinlik en iyi beş yıldızlı otellerden daha da tatil hissi veriyor bana
Ben her yıl rüyamda görüyorum 😂
Ne tatili be 😂
Hayatı siz yaşıyorsunuz bizim ne haddimize 😂
Abicim demedim bir şey duygusallığa bağlama hemen 😊
Herkes emeğinin karşılığını alır istediğini yaparsın özgürsün 😊
Ben sizin adınıza mutluyum ☺️ demiyorum bir şey 🤐😁
Tamam o zaman sıkıntı yok 😁
😁😁
of tadından yenmez denizde yüzemiycez ama en azından uçabilicez kayarken mükemmel
Kışı dört gözle beklerim.. ama öyle tatil yapacak lüksüm yok
Daha yeni memleketten kurtulduk derken kışın uzun bir memleket tatili planı var 😅
Tabiki bir dağ evinde ateş başında şarap yudumlarken eski kaşarın tadına neden bakmıyayım👌
sürekli tatil yapan biriyim kış tatili hiç yapmadın nerden başlamam gerek bilmiyorum yanıma ne almalıyım falan hiç bir fikrim yok bana da yardımcı olursanız sevinirim
kışın güzel olur aslında, moğolistan’a gitmek isterdim kışın insanları da sıcak kanlı bence zevkli olurdu ya da norveç nüfus da az bol bol somon
Yapardım herhalde evet ya yaparım param olsaydi neden olmasın
Ben 23 yaşındayım kayseride oturuyorum 5 kez dahi erciyese gitmişliğim yoktur
evdeyim yatcam mdhdkd
biz yazdan yaza tatil yaparız mdbdmd
Mutlaka gitmeden duramam 😂
Yok ya! Ne tatili? Evdeyiz falan...😄
😄😄
Insallah yapabilirim 😒
Yaparım ve de çok severim
Biz yazında tatile gitmeyiz ailemle. 2 3 yılda bir köye gideriz o da bazen
kisin evde yatmaktan daha guzel bir tatil yok bence 🫠
Evet kayak yapmaya giderim her kış aşırı keyifli oluyor
Tatil para ve vakit olduğu her an yapılabilmeli
Evet.
Asla yapmam soğukta ne işim var tatilde
Termal k yerleri tercih ederim
2 gece icin 30 bin ₺ feda ettim 🙄
Kaplıcaya falan gidilebilir
Firsat olursa. Tatil gibi hayatim var aslinda
Dört gözle bekliyorum kışın gelmesini gmdkmfld
Yazın yapmıyom bide kişisin yapacağım
Soğukta eğlenemiyorum maalesef
Yaparız yapmasina da para nerde
Ne zaman olursa olsun yaparım yeterki tatil olsun
Neden olmasın
seviyorum cok güzel oluyo
Bazen yapıyorum
Zengin ayıklama sorusu😂
Hayır
Kış tatilini sevmiyorum ben ya
Evet
Hayır
Yapamayız
paramiz yok.
Hayır çünkütürkiyede yaşıyorum
Kış tatili daha iyi bencr
Yazın gitmek daha güzel
Neden olmasın 🤭❤️
Yapmam
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Bizim en çok sevdiğimiz kış tatili aktivitesi kamp oluyor. Kışın özellikle kar alan bölgelerde kar kampı yapmak gibisi yok.
"Kış kampı yaparken dikkat edilmesi gerekenler"konulu blog yazımızı inceleyebilirsiniz.
Kış kampı ve kar kampı basit gibi görünür ama zorluk derecesi de bir o kadar yüksektir. Kış kampı yaparken tedbirli olmak gerekiyor. Çünkü hastalık, kaza ve ölümle sonuçlanabilecek durumlar, yaz kampına kıyasla en çok Kış kamplarında ve kar kamplarında meydana geliyor. Kış kamplarının en önemli noktası, kışlık kamp ekipmanı tercih edilmesi ve kış kampı ekipmanlarının eksiksiz olmasıdır. Kışlık kamp ekipmanlarınız yeterli seviyede değil ise; üşümenize bağlı olarak vücut direnciniz düşecektir.
Yorumunuz için teşekkür ederim, blog yazınızı inceleyeceğim sağolun :)