AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
kartalkaya'da mekanlarda takılmak pahalı geliyorsa, kartalkaya'daki mekanları satın alın. daha ucuza gelir.
8 bin lira bir bir tane cumhuriyet altın parası, bir günlüğüne keyif yapıcam diye de 8 bin lira ödemem
Servis ücreti 811 TL mi😱
O parayı bana versen elimle beslerim 😂
Yazın iş yapamadıkları için kışın böyle fiyatlar koyuyorlar.
O değil de bunları yiyecek mide nasıl bir midedir abi? Ben bunları 1 yılda tüketirim..
Tek kişi değildir o 5-6 kişidir kanımca ayrıca kayak sağlam susatır va acıktırır 👍🏻
@avicenna90 Valla ben de yüzme ile uğraşıyorum ama hiç bu denli acıkmadım yinede fazla geldi gözüme. 😂 ama evet kalabalıklar muhtemelen
Belki dağdan bir kar canavarı da indirmiş olabilirler bilemicem😂😂😂😂😂
@avicenna90 kayak merkezlerinde genelde arap turistler çok oluyor bence onlara aittir bu fiş. Onların iştah bir hayli sağlam 😂
Tüm haremi alıp geldilerse demek anca😂😂😂😂😂
@avicenna90 oda ihtimaller dahilinde tabii 😂
AhahahHH bu ülke de neler göreceğiz du bakalım neyse ki marsa turlar başladı tek umudum orada😂🙏
@avicenna90 Ahahah evet bizde ailecek Mars turu düşünüyoruz bakalım..😂😂
😂😂😂😂😂napalım ne demiş sakiler dünyadan uzak dünyadan uzak😂🙈
@avicenna90 tamda o şarkının çalması peki? Bir yerlerden röntgenlenmiyorumdur umarım 😂😂😂
Orta çağdaki cadılar gibi cezalandırılmama az kaldı😂😂 büyü yeteneğim yok dikiz d yok😂
Fiş sabah 10:07 de kesilmiş, Muhtemelen 3 kişilik.. Ya russ dur ya Avrupalı, Sabah sabah İçki içen başka bir millet tanımıyorum. Tabi öylesinede vurulmuş bir fiş olabilir..
2 kahve 80 mi. 1 kilo kahve alırım evde kendim yaparım daha iyi. Balkonda içerim öyle iş mi olur aww
Hamburger nasıl 600 TL be. Benim aylarca yediğim hamburgerin toplam fiyatı o miktar 😅
Sınırsız param olsun bunları yine zengin etmem emekçi esnaf lokantalarından yerim genelde
Tatile insan dinlenmeye gider bunlar daha da çok stres yaratır insanda şuna bak la
Ben böyle mekanlara bu denli para kazandıran insanları anlamıyorum. Paraları ya çok kıymetsiz ya da aylık 100 bin lira falan kazanıyorlar
Bir leğen bir naylon yarım Kangal sucuk bir ekmek herşeyi çözer
Bu tarz yerlere gidip bir akşama 10 bin lira döken tiplerin "açız" diye anırmaları trajikomik nankörlüğün ve şükürsüzlüğün en büyük göstergesidir. Dünyayı yeseler de doymazlar çünkü aç olan bedenleri değil nefisleridir.
Önceden taksitle telefon televizyon alırdık artık İskender kebap yiyecez herhalde
Ben mahallede kaydirak yapar yokustan kayarim. almayayim
bu ne ya şaka mı hamburgere 600 demişler millet kafsyı yedi 😂😂😂😂😂
Turistler tatil yapar artık orada, ülke onların oldu zaten hahah
Hayır; tatil anlayışınızı değiştireceksiniz. Böylece bunların da fiyatları böyle artmaz.
Yaz da kış da tatile gitmiyorum, birikim yapıyorum.
8kişilik aylık en masrafı var Buhara yazıklar olsun
Yani duruma göre gidilebilir ya da gidilmez.. Keyifli akşamlar..
Bir miktar yuksek ne demek bu paraya bir asgari ucretli iki ay gecinir en az
Hatta ogrenciye ver 1 yil gecinir bu parayla
Kış tatili yapabilecek butcem olmadigi icin yiyip icene gezene helal olsun diyorum.
Türkiye de mi yaşıyoruz cehennemde mi yaşıyoruz belli değil
800 lira servis ücreti :) neymiş , para babası olunca hiç birimiz o mekana gitmeyecekmişiz..
Bu faturada en çok fiyat lüx içeceklere çıkmış bu yüzden fiyat normal geldi bana.
Çamlıca şarap ve double black a verdikleri para gözlerinde sıfır sanırım.
Biz Antep'te lahmecünü 5 kağıda yiyok😂😂😂 onlar başka şeyde yemiş😂😂
Kış tatili Allahtan benim tatil anlayışıma hiç uymuyordu 😅 hiç aklımdan dahi gecirmemistim zaten.
Fiyatların böyle olduğu bir mekana da oturmazsın be kardeşim
Ben orayi biliyorum, orasi ozel mekan, daha uygun yerleri de var...
Servjs ucreti ne anlamadim, garsona bahsis falanmi yuh yani
yok yemek yediğin masayı sana ayırıp servis açtıkları ücretsiz. garson a bahşiş faturada yok onda gönlünden 500euro falan olur verebilirler
Galataportta lahmacunun 120 tl olduğun gördükten sonra hiçbir şeye şaşırmıyorum
Bunlar daha hiç bir şey siz gelecek seneyi görün :)
Bizim yanı başımızda neden gitmiyoruz millet nerelerden geliyor paraları varki geliyor
fiyat çok yüksek tamam da bu ne mk bütün menüyü sipariş etmişler
Bu tür mekanlara gitmeden önce araştırırım telefonla sorarım ücret durumlarını.
Çok çok zengin de olsam bu kadar para vermem. Gereksiz pahalı.
Çok lüks bir otelin yemek menüsü ve fiyatları. Normal.
bu ekonomik krizde kartalkaya ya tatile gelecek parası varsa demekki bu fiyatlarıda öder diye düşünmüş mekan sahibi sonuçta herkesin gidebileceği yerler değil
leğenle kaymak lazım..
poşette olur :)
Yüksek kalite polimer leğen sadece 6748 lira kaçırmayın derim mxbxbsb
Yemek parasına denk😂😂
Bolu'da dağ evim olduğu için her kış giderim. Kayak yapmayı sevmediğim için o tür yerlerle hiç işim olmaz.
Ya hepsini gectim de bu servis ücreti ne böyle, kalkip kendim alirim zahmet etmesin garson kardes, gelsin otursun yanima yorulmasin 😂
Fakir düşüncesi işte nasıl da belli ediyo kendini 😂😂
Ne fakirim ne zenginim cok sükür iyi geciniyoruz, ama 800tl servis ücretide yani
Ya hayır bana göre de fazla zaten bende zengin değilim. Ama bu düşünce fakir düşüncesi işte zengin olan senin bu düşündüğünü düşünmez 😂 okdr para vermiş servis ücretini mi düşünür 😀
La sanki yaz yabıyoz ya kısın tatil yabması kaldı laa
ne alaka
Tatile zenginler gider o fiyatları da onlar verir her zaman. Sürekli boş fiyat tartışması yapmayın lahmacun 200 tl olsa verecek tipler dolu ülkede
boşşş
Soru bomboş çünkü
Adamlar 811 liralık gösteri yapmış daha napsın ahhash
Şov başlasın 😂
Fiyat sormayarak zenginliğimize leke sürmeyiz gibilerinden geniş bir giriş yapıp kapıdan dar çıkış yapmak gibi bişey.
Bahsedilen otelde öyle standart bir otel değil yalnız. 🙂
yani kola koladır :)
Böyle bi param olmadı tatilimde olmadı ayağımı yorganınma gore uzatırım bu parayı görsem az az harcarım bitmesin diye ah ah
Kışın tatil mi olur la yazın mis gibi sıcağı dururken
Yazın sıcağında sucuk gibi terlerken tatil mi olur ya
Denize giriosun mis gibi ohh 👌
Odana giriyosun mis gibi sıcacık
Sevdiğine sarılıp onun kokusuyla huzur bulup mis gibi uyuyorsun
Yazın mı uyunuyor sadece
Kışın da uyunur hatta daha tatlı olur hakszmiym
Kış turizmi her zaman pahalı olmuştur. Yeni bişey keşfetmediniz yani
ya gerçekten mi, ben patentini alacaktım tüh
Foyanız ortaya çıktı yapacak bişey yok 🤓🤓
Kayak yapmaya gidiyorsan tatile çıktıysan buna da hazırlıklısın zaten
Gidilen mekan belli ki lüks blr mekan arkadaşlar buralara giden insanlar zaten para harcamaya gidiyor sizden ricam abartmayın
uff şu triplere de bayılıyorum. veren vermiş, varmış ki vermişler, verdikleri para bizi ilgilendirmiyor. steak'e, hamburgere isterse 3k versinler. Her yerde 5 TL olan kolaya 50 TL vermek lüksle alakalı bi şey değil
Sonra dersiniz Almanya'dan gelip ucuza tatil yapıyorlar. Siz yeni mi farkettiniz?
hıhım yeni fark ettim
Servis ücretine bak sen bir kola alsan servis ücreti ile bin TL yaklaşık oldu anam
adisyon tutarının %10u servis ücreti olarak yansımış , kola içsen 50+5 olacak
@YalnızGezen %10 u olsa 900 TL yapar %5 ten fazlası o zaman ama anladım ne demek istediğinizi
ana hesap : 8110
servis ücreti 8110 tl in %10 u yani 811
totalde : 8110+811 = 8921
@YalnızGezen evet düz hesap gittim of ya neyse boş ver
Ben yürüyerek giderim gerekirse yol parası vermemek için 🤣 indirin beni inecek var asdas
Oldu ya kola 2,5 litre al 11 TL lahmacun 9 TL yaptır 10 tane o paraya git 😂😂😂 iyi adam * harbi
Biz fantazilerimizi evimizde yapacaz kamasutra istemiyoruz
yazın da bodrum böyle. tatil bizim için lüks ihtiyaç. giden katlanır
Kışın tatil yapacak insana koymaz bence ben ne yapıyorum oturuyorum evimde beyaaa
uha gerçek mi bu
3 hamburger 600 lira :D
o 3 hamburger 3 ay tok tutuyor herhalde