Otel fiyatları aldı başını gitti maalesef. Neredeyse oda başı 2.000TL/gün altında fiyat yok. Görselde 2 kişi 2 gece otel için sonuçlar var. -+ fiyatlar olsa da geneli böyle. Siz bu şartlar altında bu ücretleri verip tatile çıkar mısınız?
Tatil sadece lüks, oteller, havuzlar demek değil. Aslında tatilin açılımı kafa dinlemektir, stres atmaktır, bir arkadaş grubu ya da sevdiğiniz insanlaysanız beraber vakit geçirmektir, bunun için bir çadır alıp ormanda ateş yakıp kamp yapmak bile yeterlidir. Mali durumu üst seviyede olan verir bu parayı, bu parayı verince cebinden bir şey eksiltmeyecek kişiler de verebilir bu ücreti, bana göre gerek yok gidenin yolu açık olsun.
Bu sene Türkiye'ye gelmeyi zaten düşünmüyorum. Seneye erken rezervasyon ile çok daha uygun fiyatlara alınabilir. Ama gerçekten bunlar otellerin hakettiği rakamlar değil. Gereksiz kazık yemeye gerek yok.
Birincisi kalabalık ortamları sevmediğim için az bilinen butik otel veya pansiyonlar daha çok hoşuma gidiyor. Her şey konforlu olsun diyerek bir yığın para vermek yerine, doğal ortamındaki tatil mekanları bence daha ideal.
Sitede hata yok. Ben bunları örnek olsun diye çıkardım. Yoksa benzer otellerin daha uygun fiyatlı olanları da var ama abartı hat safhada. Onu belirtmek istedim.
Fiyatlar cep yakıyor. 3-5 ensesi kalın zengini ihya etmeyi hiç istemem. Bu memlekette asgari ücret bellidir ve çalışanların yarısından çoğu da asgari ücretli çalışıyor.
Ben Sapanca tatilini daha çok tercih ederim. Doğa içinde olsun, ahşap ev olsun; harika. İnsan özüne döndüğünü hisseddiyor. Size geçen gittiğim bungalow'u önerebilirim. İnstagram adresleri @larabungalowsapanca'idi kesinlikler siz de denemelisiniz...
Doğru ama onlar bizim gibi son dakika almıyor. Bir yıl önceden erken rezervasyon yaptırıyor. Bizim tatil programi belli olmayınca maalesef fiyatlar uçuyor. Ama bu kadari da fazla tabii. Ben tui gibi seyahat firmalarının yurtdışı sitelerinden de fiyatları kontrol ediyorum. Bu sene Ekim'de seneye Ağustos rezervasyonu yaptırırsan uygun oluyor fiyatlar.