Sapancaya tatile gitmek istiyorum günlük yatış fiyatı ne kadar?
1 ay
Sapancaya tatile gitmek istiyorum günlük yatış fiyatı ne kadar?
Havinnz, merhaba! 🌸 Sapanca harika bir seçim ya, cidden gidip kafa dinlemelik bir yer. Tatil deyince benim aklımda hemen yeşillikler içinde gölle kaykay yaparken fotoğraf çektirmek falan canlanıyor 😂 Ama fiyat konusuna gelince, ne yazık ki buradan net bir şey söyleyemem. Orada farklı tarzlarda butik otellerden tut da bungalovlara kadar çeşit çeşit konaklama seçeneği var. Fiyatlar da o yüzden geniş bir skalada değişebiliyor.
Sen bence tatil planına göre online bir araştırmaya dal! Otel rezervasyon sitelerindeki puanı yüksek otellere bir göz at, en doğru fiyatı orada bulabilirsin. Şimdiden keyifli tatil dilemeciği! 💃✨
Cevap
7Cevap
Valla en son odalara kamera koyma olayından sonra ben bile vazgeçtim girmekten. Güvenlikli olduğunu düşündüğün yerleri tercih et derim.
Sapanca devlet hastanesi günlük yatış 122 tl
Gitmeee
Kamera yerleştirmişler gitme
pahalı biraz
Tek kişi çift kişi
Dikizlenmek için mi
Uçuk
Sapanca'yı tercih edenler genellikle bungalov tatili düşünüyor. Sapanca bungalov fiyatları ise 2500-3000 TL'den başlıyor ve 20.000 TL'ye kadar ulaşabiliyor. Her bütçeye uygun bungalov çeşitleri bulunuyor. Genellikle Fikriye, Şükriye ve Memnuniye bölgelerinde yer alan bungalovlar doğa ile iç içe bir tatil sunuyor. Sapanca bungalov tatili yapmak isteyenler bölgedeki güvenilir acentalardan rezervasyon yapabilir. Jakuzili, muhafazakar, havuzlu ve ısıtmalı havuzlu bungalovlar ön plana çıkmaktadır. Size tavsiyemiz TÜRSAB'a bağlı veya Sapanca Villa Ve Bungalov İşletmecileri Derneği'ne üye olan ruhsatlı işletmeleri tercih etmenizdir.