Erkek arkadasimla girdiğim bir iddia sonucu bu yaz çıkacağımız tatilde coğu masrafı ben ödüyorum maalesef 😅 Bozcaada kaz dağları ve Ayvalık'ı gezmeyi planlıyoruz ama öyle lüks otellerde kalmalı değil kücük pansiyonlar butik oteller falan hatta çadır bile kurabiliriz yerine göre 😋 Oraları gezen bilen kişiler 2 kişinin maaliyetli ne kadar olur tahminen
Cevabın nedir?
kaz dağlarına gitmeyin yaz için ideal değil bahar için ideal. Ayvalık Bozcaadaya göre daha ucuz. Bozcaada ise Ayvalıktan daha güzel
karar sizin17 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok gezme amaçlı zaten tatil yani 😄 Cok pahalı yerleri günlük gezip dönebiliriz bile oraları görelim diyoruz
- Soran+1 yıl
Ya ben bursumu biriktiriyorum tahminen o süreye kadar 2100 gibi bisey olcak 5-6 gün en fazla
- Soran+1 yıl
Hahah 😄 Tesekkür ederim yardimlariniz icin 😇
- Soran+1 yıl
Sağolun ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
bir hafta en az 3000 gider çok rahat
11 Yorumla- Soran+1 yıl
3 cok ya bursumu biriktiriyorum zaten sirkelesen cıkmaz o benden 😄
- +1 yıl
1 hafta 2000 lıraya patlar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
2000 se iyi 😅
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tek basiniza kalmayin istenmeyen seyle r olabilir.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
onu sormadım farkındaysan? Oturup cinsel hayatımı mı konusalim yani napalim erkek arkadasimla ne yaşayacağımı sana mı sorcam
- Cevap sahibi+1 yıl
Bana sor demedim ben, Ne b. k yerseniz yersiniz banane...
- Soran+1 yıl
Ne hakla akıl veriyosun o Zaman birlikte kalmayın diye. Sapık ruhlu insan. Allah kızları sevgilisiyle Yanyana uyumaktan değil senin gibi sapkınlardan korusun
- Cevap sahibi+1 yıl
Uyardim diye sapik oldum oyle mi? BU yazdiklarindan senin sapik oldugunu cikariyorum dostum
- Soran+1 yıl
Ya surda bu konuya değinen tek kisi olarak görüyoruz evet, uyarmışmış namus bekçisisiniz hepiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
2 gün sonra sevgilimden ayrıldım hamileyim diye ağlarsın, Namus bekçisi değilim!!!
- Soran+1 yıl
Ya sen ne cahilsin ya 😄 Güldüm gece gece sağol
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet sana göre cahilim.. Sen çok medenisin sanki..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar