Bizi kışın ortasında sokağa atan kaynanama bayramda gitmeli miyim?

8 aylık evliyim kaynanamlarla nişanlılık dönemindede evlilikte de sorunlar oldu olay düğünde takılan bilezikler bende altınlarda bana sorulmadan hirziz bahanesiyle kaynanam aldı kavga dövüş aldim daha sonra takılarla araba alınacaktı araba bakılmaya gidilince görümcem babamın üzerine olsun demiş amaç bosanirlarsa bir şey alamasin banada sigortayı bahane ettiler ben kabul etmedim kavga oradan patladı tanışmadan önce eşimin parasıyla alınan ama babasının üzerine olan evden bizi karda kışta attılar yalan dolan iftira namusuma bile laf söylediler görümcem ailemi çağırıp bilezik vereyimde kardeşimin yakasından düşsün demiş beni geçtim aileme bile küfürler hakaretler edildi eşimin tutumu ailesinden yana oldu evden çıkartana kadar daha sonra ailemin de yardımıyla araba alınınca bana destek verdi 3, 5kere çağırdılar gitmedi gidincede yüzüne bakmamislar kocamın birtek görümcem konuşmuş sonra görümcem markette müdür evrak işleriyle onlar ilgilendiği için eşim para yetişmiyor aldiralim diye bu sürede ben muhattap olmadım kocam oldu hep bayrama kadarda olmam büyük ihtimal kocam ailesine karşı çoğu şeyde ezik maalesef paramız varsa iyi yoksa beddualar assagalamalar havada uçuşuyor nisanliyken kaynimla kaynanam konuşurken göz actirmayin dediğini duydum bayram yaklaşıyor bütün bu olaylar zoruma gidiyor hem kocam hemde ailesinin yaptiklarindan dolayı cagirdiklarinda kocamın yüzüne baksalardi gidicektim eşim için böylede olunca gitmek içimden gelmiyor ne yapmalıyım sizce

Bizi kışın ortasında sokağa atan kaynanama bayramda gitmeli miyim?