Nabersiniz bebekler, biz @pentin ile denize geldik. Deniz missssss 🤤 Bu sene ilk defa denize girdim ühü. 🥲 Siz bu sene denize girdiniz mi?
Dipnot: hepinizin yerine yüzüyorum hepinizin yerine 😎
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Al işte :D biz burada soğuktan ölekkkk sen denize gir :) bol keyifli vaktiniz olsun :D
@pentin bol sol selamlar.
şu şarkıyı da atayım da belki keyfiniz kaçar :D :P
Kaçmadııı 🤓
Yüzme bilmiyorum, bilsem bile cesaret edemezdim, o dalgalar boğar beni..
Teoman'ın şarkısı geldi aklıma şimdi..
Ölmek istemem yüzme bilmeden..
Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan,
Aşkı tatmadan daha
Ben bu sene sudan mahrum kaldım nedenini burada söylemek istemiyorum Allah kahretsin benim yerimede bol bol yüz 🤓😕😂 İyi tatiller diyim ne diyim ama tam denize girme zamanı ne çok sıcak olur ne de çok böyle girilmeyecek kadar soğuk
Yerine de girerim bebek ❣️
🌝teşekkürler
Ben denizi sevmem. Deniz yanımda duruyor 3 aydır, daha hiç gitmedim. Nerde yapıyorsunuz tatili Hayri hanım? Haber verseydiniz bizim otelde sizi misafir ederdim. Tanıdıklara iki katı fiyatına kampanyamız var. Kurabiye ve meyvasuyuda mevcut, hemide beleş.
Cevap
125Cevap
Ooo iyi eğlenceler her ikinize de
Benim için deniz sezonu her zaman eylül ekim aylarında Kaş'tan ibafettir ama bu yıl konumlarımız olduğundan erken açtım sezonu.
Hoş..
Henüz Kaş'a gitmek kısmet olmadı ama daha vaktim var.
Bu arada bulunduğunuz yeri olympos a benzettim ama..
Değilse de eminim ondan aşağı kalır deniz değildir.
Size bol nescafe ekspress ler 🌼🎈
Şaka yapıyorsun yaaaa ben dün kışlıklarımı çıkardım millet denize giriyor ben ağlamayım da kimler ağlasınnnn😢😭
Aşkım sıcak buralar 😂
Ben bu sene fırsatını her bulduğumda denizdeydim ama sezon çok hızlı kapandığı için üzgünüm... Yarın cidden denicem bi denize girmeyi inş hasta olmam ciddn
Buraya gel
Oraya gelemem diyip bi anda muğlaya gelmem sjdjsj Ben de şok oldum ciddn
Girdim hemde bıkacak kadar girdim, iyi tatiller sizede.
Sağol kuzum
1 hafta kadar Antalya da tatil yaptım. Denizi çok seviyorum sadece bakmak bile çok keyifli😌İyi eğlenceler size🥂
Sağol bebeğim ❣️
❤️
yaa denizi birak kumsala bile ayak basamadım bu sene.. iki kez ameliyat oldum bu sene kötü geçti benim için..
Çok geçmiş olsun 💐
İyi eğlenceler prensesler.
Bu sene, ne tatil yapabildim, ne de deniz kaçamağı... Nasipse seneye artık bakalım.
Teşkür ederizzz
Yaa sen fazla kötüsün. Nasıl da canım çekti o denize girmeyi. Yalnız ben çakıl sevmiyorum. Kumsal lazım bana
Kumlu hiç sevmiyorum ya, yapış yapış
Hava o kadar soğudu ki, bu havada denize girmiş olman şaşırtıcı 😃
Tadını çıkar keyifli yüzmeler 🖐️
Buralar sıcak beybii
Neredesin?
Pazartesi çeşmede girdim. Çok güzeldi. Tabi kum berrak bir deniz. Keşke öyle bir yerde girebilsen daha iyi olur. Burası çok güzel durmuyor
Aga be 😄
Sağol Hayri'cim güzel güzel yüz benim için de cump😘 Ayağına taş batmasın💕
Canımsın 💜
❤️💜
Denizden heran suriyeliler çıkacakmış gibi duruyor 😅
Dedim olabilir 🤓
Çoktan girdiiim 2 hafta boyunca mükemmeldi, soğuk değil mi ya sende üşümüş gibisin bebekk🤪
Yok beybi güzeldi valla
İyi eğlenceler olsundu
Buruştum diyebilirim hatta bi 30 cm çekmişimdir o derece
Kdkdkd allah seni
Denize girmek için bu havaları mı bekledin... :) Dalgalar da fenaa...
Ancak fırsat buldum 🥲
İyi yine bulmuşsun.. Yüzebildiyse ne ala..
Hayır gidemedik off şimdi orada olacaktım ☹ Benim yerime de yüzün timam mı iyi eğlenceler size 💋👋
Sağol canommm
Sen baya geç kalmışın hayri hanım deniz için :D Ayrıca çok taşlıkmış yav orası
Yoğun bir yazdı napim 🥲 he taşlık ama sorun değil
Oooooo sana olan sevgimiz artıyor şu an sjs
Ben dogalgazi yakıyorum, ne denizi🥺İyi denizler size💕
Sağol fıstıkk
O taşların arasında rahat yürünmez, ayağınıza batmasın:)
Yooo iyi gayet 👀
Ahh ahh rehberi tatil bitti ama modundan hala çıkamadım İyi tatiller :)
Sağol canumm
Bu sene olmadı. Artık acısını seneye çıkartırım. Size de iyi tatiller, eğlenceler.
🍹🌅⛱️
Teşekkür ederizzz
Ben hayatımda hiç denize girmedim ki 🤷 yüzme bilmiyorum zaten denize adım atmaya niyetim yok. 😃
Niye öğrenmiyorsun ki
Hayri abi neredesin , bende yüzüyorum ama seni görmedim.😁
Şans 👀
Manzaraya göre orasi ege sahiline benziyor. Çakıl taşlı sahil ve uzakta görünen bir yunan adası..
Ben girdim birkaç defa. Ama güneyde deniz hala sıcak..
Ughh ben denize girmekten ve giren kişilerden de ezelden tâ ebede kadar nefret ediyorum nefffreeeeett!
En son yıllar yıllar önce girdim. Boğulma tehlikesi atlattıktan sonra bir daha hiç girmedim 😬😬😂
Hava kararmaya yakın denize girmek çok güzel oluyor
Bende sahilde takildim
Bu yaz denize girdim ayağımı fena kestim ama değdi. Sen biraz geç kalmışsın ama geç olsun güç olmasın iyi eğlenceler üşüme🙏🏻
Çok istiyorum ana bu sene hiç giremedim. Benim için de gir lütfen. Aman ha dikkat et kendine, üşütme sakın. Havalar bu günlerde çok dönek… 🤪🤗🌸
Çanakkale'de girdim
Edremit'te güre Akçay da girdim
Bodrum'da girdim... Antalya şimdi biraz serindir dikkat et hasta olma.
Kimdir beni eksileyen 😡😡
Ben her sene giriyorum denize.. Sahilde yaşamanın avantajı diyelim.. İyi eğlenceler.. :D
Geç kalmışsınız diyeceğim de şimdi tam zamanı aslında okullar açıldı kumsallar sakindir. Mekanlar boştur. Tertemiz.
2 aylık Bi tatilden döndüm fakat deniz sevdam ayrı çok başka.
Bir hafta tatile çıktım o zaman girdim onun dışında sürekli havuzdaydım
Denize çok girdimde extrası yoktu 😁 ikisini bir arada yaşamadım
Yeterince denizin tadını çıkardım zaten deniz ile aramda 5 dakikalık mesafede var 😂
14-15 yaşlarımda çok giriyordum allahın her günü zamanla sıkmaya başladı artık pek girmiyorum.
Tatil iznimi müsilajların içinde yüzerek bitirdim ben.. Bendeki de böyle bir şansızlık, tanrım ! 🙄
Ben de hiç girmedim bu sene sanırım o kadar sevmiyroum
3 senedir tatile gitmiyorum seneye de gideceğimi sanmam. Gidersem site ahalisine duyururum 😄
Girdim, keşke daha erken gitseymişim, doyamadım daha...
Bu sene girmedim üsteki Akdeniz de şehrinde yaşamama rağmen
Girmedim, pandemi nedeniyle. Pütür pütür olan bacakları severim. :D
Girmedim o kadar yoğun çalışıyorum ki 2 yaz geçti denize girmedim hiç 😒
Diğer senelere göre az girdim ama girdim sonuçta :') .
Çok girdim ama denize bakınca içim yandı. Yeniden girerim 😂
132 gündür denize sıfır konumdayım. Ama hiç gitmedim
Asker misin
Girdik girmesine de, tatil günleri bittikten sonra yaşanmamış gibi geliyor ya, o histeyim şimdi.
İyi yapıyorsun... Bizim yerimize de eğlen. Deniz suyu sıcak olur bu mevsim. 😊
Girmedim maalesef, havalar da soğumaya başladı bu yıl evdeyim sanırım ama size iyi eğlenceler, iyi tatiller ☺️ Deniz, plaj falan harika görünüyor.
Üşmüşsün ama nokta nokta olmuş 🤭😂
Kansızım baya normal 🥲
Antalya da denize 25 dk yürüme mesafesinde oturuyorum ve bu sene denize girmedim
Aman Allahim bacak gördük sjfmvgmgmg
Aaa bacakk 😂
Benim yerime de girin iyi eğlenceler 🤗👍👏💯
Sağol canım benm 💜
Girdim ama yeniden aşerdim 🥲
Gir gir 😂
Girdim bebiş ya.
Ama doyamadım. 3 ay boyunca dönmesem sıkılmam. Keşke deniz evime gelse.
Mersinde yaşıyorum inanması zor ama bu yıl sadece 1 kez denize girdim
Eylül de deniz harika olur. Denizin tadını yeterince çıkardım ama yine olsa fena olmazdı..
ulan hayri koskoca 3 aylık yaz mevsimi geldi geçti bitti sonbahara geldik eylül bitmek üzere ve sen penti ile beraber şimdi mi denize gidiyosun?
Biz burada donuyoz ya abla ne denizi... neresi burası?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?