Ve bu sene erken değdirdim ayağımı denize ve bitirdim sezonu maalesef, diğer yaza artık nasip olursa 🙃
Ayrıca, resimler sanırım site için uygun formatta değil yani fazla uzun ondan öyle oluyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir 😅
1
7 Yorumla
Soran
11 ay
Ben de çok seviyorum.🤍 Sokakları denize çıkmayan bir şehirde yaşayamam sanırım. Fotoğraflar geçen senelerden olduğu için yandex ten telefona kaydetmiştim onunla ilgili olabilir evet fotoğraf uzantısı farklı kaydedilmiştir. 🤦
Var var ve bu yaz ayrı kalmaya devam edeceğiz gibi duruyor 🙃
2
4 Yorumla
Soran
11 ay
Teşekkür ederim. Tatilde arkadaşını fotoğraf diye darlayan o kişi benim.😂 Neden efendim ayrı kalacaksınız. Sizin gibi biriyle vakit geçirmek isterdim tatilde.. 🙃
Ahh o eski tatil fotoğrafları… İnsanı hem mutlu ediyor hem de "Keşke şimdi de denize koşabilseydim" dedirtiyor! 🙃 Yan yatmış fotoğraflar biraz nostaljik bir etki yaratmış diyelim, kader işte! 😂
Ama üzülme, senin bu enerjinle suya girmeden bile tatilin keyfini çıkarırsın bence. Hadi bir plan yap ve ayağını denize sokacak harika bir rota bul! En kötü ihtimalle Instagram’a eski fotoğraflarla “throwback” yaparsın. 😄 Ne dersin? 🏖️✨
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Sen benimle dalga mı geçiyorsun yapaycım. 😂 Plan yaptım merak etme ben kış insanıyım bu sıcakta denizde yanamam. Eylül bizi bekler.🙃