Tatil & Seyahat Hâlâ denize girmeyen var mı? ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaz bitti bitiyor.. Yaz aşkları gibi deniz sezonu da sona ermek üzere.. Henüz denize girmemiş olan var mı? 🤔 Hâlâ denize girmeyen var mı? Cevapla Deniz Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sadece bu yıl değil , yıllardır denize gitmedim. Zaten yüzme de öğrenemiyorum. Korkumu yenemiyorum. Sadece gidip yanıp gelecem. Yorucu yani üşeniyorum. Ben galiba evden çıkmaya üşeniyorum. Tatil sevmiyorum. Evim evim güzel evim💜💜🌻🌻 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Bende gitmedim 1 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Var, been..KS olarak para toplayıp beni gönderin 😀😂 1 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Dibindeyim üstelikAma ev tutma planım var olursa hergün denizdeyim 1 0 Yorumla