Bu ayda Akdeniz'den daha uygun yer bulunmaz hava koşulları açısından. Fiyatlar düştüğü için bu ayı tercih etmek mantıklı ama deniz havası bitti artık. O yüzden Akdeniz uygun dedim. Denize girmek mümkün değilse en azından otelin kapalı havuzuna girilebilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende eşimle hep Eylül’de tatil yaptım yapıyorum. Hem fiyatlar düşüyor hem hava çok güzle oluyor mistik bi hava oluyo ne bunaltıcı nefes aldırmayan yaz sıcağı oluyo, nede üşüyorsunuz.. ( gidilen yere göre değişir tabi) oteller boş oluyo Yerli yabancı turist dönmüş oluyo.. böylesi tatil maddi olarak olmasa bile sakinlik açısından çok daha zevk veriyo bana. Geçen sene 10. Ayda çeşmeye gitmiştik (su soğuktu) 9. Ayda öyle değilmiş.. ama çeşmede adım atılamayacak caddelerde rahat rahat yürüdük..
E mantıklı ama eylülde soğuk olmaz mı ya. Bence yaz en güzel temmuzda ve ağustosta. Eylülde hava soğuyor her nekadar da olmasa. Ama herkesin kendi tercihi. Bide eylülde bahara girmeden iyi olabilir alsında çünkü yazın bitmesi çoğu insanı depresif bir hale sokuyor yani siz tatille bu durumu atlatabilirsiniz kolaylıkla. İyi tatiller.
Eylulde de sezon bitmiyor zaten ama 3 yıl önce benim izinde bu eylul un 10 una denk gelmişti ama ne otel indirim yapmişti, ne de gittiğin tatil yoresinde gram tatilci azalmasi olmuştu... Adamların geneli abi temmuzda nasıl ise şimdi de öyle diyordu...
bana cimri gibi geldi 🙄 yani insan yazın en güzel aylarında tatil yapar haziran temmuz ağustos gibi bu eylül ü bekliyo fiyatlar düşüyo çünkü tam pinti erkek hareketi bu
Her yıl yapilan bir şey eylülde tatile gitme durumu. Soğuk olur diyenlere de aldırma mersinliyim biz ekim ortasına kadar kısa kollu giyeriz 😅 akdeniz de hava kolay kolay soğumaz yani egeyi bilemem
@lanetask687 ben size alman demedim ki. Alman nereden çıktı? Siz gurbetçimiydiniz? mk nedir? Siz sorunuzda belirttiniz mi yurtdışından geleceğinizi? Niye gocundunuz ki bu kadar? Bı sorun mu var yoksa Almanya da 👍
Gideceğiniz yeri bilmem ama Eylül ayı tatil için geç kalınmış bir seçenek gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mantikli. Hem yazin oldugu gibi sicak ve kalabalik olmuyor. Ben de bi kere eylulde tatile gittim inan su ana kadar yaptigim en guzel ve en sakin tatil oydu.
Mantıklı, hem havalar bunaltıcı derecede sıcak olmaz hem korona riski düşük olur hem de ucuz olur. Bugüne kadar yaptığım tatillerin yarısından fazlasını eylül ayında yaptım.
Sevgilim yokki yapayım ayrıca nie yapayım yani elin oğlu nolacağı belli olmaz. Birde beni evlatlıktan reddederler ama haklıda olurlar o kadar kadın cunayeti istismar olayları oluyor