Yazlık almak mı yoksa otelde tatil mi? Hangisi daha mantıklı sizce?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Çok güzel bir ilde, çok güzel bir konumda (deniz ve orman ) ve çok nefis bir ortam değilse yazlık alıp her yıl bir yere bağımlı kalmak istemem. Ama dediğim gibi denize sıfır önü deniz arkası orman muhteşem bir yerse tabi ki yazlık alınır.
İmkan varsa yazlık almak güzel ama gezmeyi seven için iyi bir araç almak daha mantikli
Yazlık almak. Her sene bir yerlere zevk için harcama yapacağıma bir yazlığa yatırım yaparım. Darda veya istediğim zaman gider keyfime bakarım. Tatil için paraya gerek kalmaz.
Her yaz aynı yere girmektense farklı yerleri görmeyi tercih ederim. İlla kendine ait bir yerin olsun istiyorsan karavan düşünebilirsin
Cevap
15Cevap
Yazlık olursa istediğin kadar kalabilirsin ve daha uygun fiyatlara mal olur. Otel 1 hafta anlamadan dinlenmeden gitti paralar bitti tatil
Yazlık var işte inan metres olsa bu kadar para yemez..Çünkü her yıl mutlaka badana ve boya istiyor.. Deniz kenarı binayı çabuk çürütüyor..
Çok yer görmek istiyorsan otelde tatil mantıklıdır ama huzur dolu bir yerim olsun diyorsan yazlık almak daha mantıklıdır ( kafasını kullanan adam yazlığı satıp paraya para demeyebilir)
yazlik alirsan bir suru para odersin otelde kalsan dahaha mantkli az para odersin yazoigi cok kullanamazsin
Yazlığı kışın gidip sakin ortamda kafa dinlemek için kullanıyoruz daha çok. 😄 İnsan sıkılıyor her yaz aynı yerden, otel daha mantıklı.
Kışlikle alakalı birazda. kimisi değişiklik sever. kimisi belli bir rutinim olsun der. ben olsam otel derdim
Otel daha iyi. Her seferinde ayrı yer görebilirsin ama yazlıkta her sene aynı yer aynı insanlar aynı ortam. Sıkıcı çok
Benim için ikisi de değil otel tatilini sevmem yazlık almayı da mantıklı bulmam her sene aynı yere gitmek saçma en iyisi kafana göre 2 gün bir yer 3 gün bir yeri gezmek
Sürekli değişik yerlere gidip otelde konaklayarak yapılan tatil.
Yazlık uzun bir tatil demek
Otel kısa bir tatil demek
Yazlık bir süre sonra sıkıyor ya bizim var farklı bir yer görmeyi de Severim otel tatili daha cazip geliyor o yüzden bana yazlık sıktı artık
Yazlık almak otele vereceğin parayı yazlığa ver daha karlı çıkarsın
Yazlık daha mantıklı bence otelde insan kendi evi gibi rahat edemez.
Yazlıkta alırım otelede giderim her ikisinin yerinde farklı
Yazliga para baglamak yerine o parayla daha cok yer gormek
Yazlık almak kesinlikle :)
Artık yazlık almak daha mantıklı
Yemişim otelini yazlığnı kamp gibisi yok
Yazlık almak daha mantıklı tabi
Yazlık olursa daha iyi olur
Otel daha benlik sanırım...
Ben tek bir yere bağlı kalmayı sevmem
Otel tabiki yazlıkta hizmet edemem kimseye
bekarken otel evlenince yazlık
heryıl başka yer görmek daha iyi