Neden bir yere kendimi hapsedeyim ki? Otel benim için uyumak ve duş almak için gerekli bir yer. Tatil yapıyorsam gezmek isterim. Şehrin sokaklarında dolaşmam lazım. Orada anılarım olmalı. Doğal güzelliklerini görmeliyim. Kültürünü tanımalıyım. Hayattaki en güzel deneyimler genelde planlı olmayanlar arasından çıkıyor. Bazen sadece hadi gidelim deyip yarım saatte yola çıkmak lazım. En güzel anılar orada birikecek. Aylar öncesinden randevu alıp her detayı planlanmış bir tatilde nasıl özgür hissedebilir ki bir insan?
Otel tatili yapan insanlar bu dünyadan keyif almayı bilmeyen sünepe takımıdır. Oteli otel gibi kullanacaksın. Her yeri gezecek tozacaksın. Hatta çok bir eşyada almayacaksın. Yalnızca sırt çantan ve sana eşlik edecek birisi (illa sevgili olması şart değil)
Benim tercihim doğa tatili insanın ve gürültünün az olduğu yerde gönlümce kafa dinlemek bol bol oksijen solumak doğal gıdalarla beslenerek vücudumu yenilemek olarak tatil de ki zamanımı değerlendirme düşüncesindeyim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Otel sevmiyorum - tatil adı altında kendimi bir noktaya hapsetmeyi de sevmiyorum. Deniz ilgi alanım değil ormanı daha çoseverim.. Ağaçların arasında kamp yapmak benim tercih ettiğim bir tatildir. Ormanın, ağaçların o kokusunu duymak bile beni rahatlatıyor.
Kaliteli ve konforlu otelleri tercih ediyorum sonradında tur rehberimizin günlük gezi planlarına bakıp inceledikten sonra nereye gideceğimize karar veriyoruz