Kamp tatilini mi yoksa otel tatilini mi tercih edersiniz?

Ben doğayla iç içe olmayı sevenlerdenim, kamp tatili.
Otel tatili en rahatı ya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kamp tatilini mi yoksa otel tatilini mi tercih edersiniz?

Ben kamp yapmayı çok seviyorum ve bu nedenle tatillerimin tümünde kampa giderim. Arkadaşlarla hiç gitmediğimiz bakir kamp alanlarını tercih ederiz. Oralar çok daha doğal, el değmemiş oluyor. Tadı bir başka o yüzden
otel tatilini hiçbir zaman tercih etmedim etmem de o ne öyle biryere tıkılı kalmak gibi sürekli üstten bakan tiplerle bir arada, mis gibi doğanın içinde kamp yapmak sabah kalkıp kuş sesiyle uyanmak üstüne bide açık da kahvaltı mis misss... <3
#YazBurada kamp tatili aslında bolca yalnız kalmak için iyi. yapacağın kahve okuyacağın kitaplar ile zihni açan bir olgudur. ve insanın kendini bolduğu bir yolculuktur.
Otel tatilini kamp tatiline tercih ederim. Kamp yapmak da iyi ama çadırda kalamıyorum ben yani rahat edemiyorum, benim kalacağım yer dört duvarla çevrili olmalı.
Cevap
14Cevap
Otel tatili
Otel tabi ki. 5* plus 24 saat extra her şey dahil. Arada bir kamp, doğa yürüyüşü, kültür turları, şehir içi turlar vs.. de güzel oluyor. Araya serpiştirmek lazım.
Kamp tabi ki ama otel de yatakta rahat yatıp duş almak bakımından önemli. İkisinin de artıları farklı farklı ya
İkisini de tercih edebilirim ruh halime göre ancak otelde daha uzun kalabilirim, kampta en fazla 3 gün.
Kamp tatili en güzeli otelde de kaldım kampta yaptım ama kamp en güzeli
otel tatili. herşeyin hazır olmasını isterim
Otelde tatil yapacağıma hiç yapmam daha iyi ben kamp tatili diyorum...
Kamp 3 günden sonra eziyet oluyor. 3 gun isen fazla ise otel diyeyım
Doğanın sesi herşeydir, herşeyini kendin yapmak süper bişeydir
Hic otekde tatil yapmadim. Ya yazlikta ya da kampdaydim ama kampda guzel ortanin varsa
Otel bana daha rahat geliyor açıkçası.
Otel iyi ya 2 gun kamp yaptim pislik icinde kaliyor insam
Şehir hayatının yorgunluğu sadece hizmet odaklı tatille aza indirgeyebiliyorum.
İkisinin de tadı başka, tatil olsun yeter 😁
Kamp tatili yapmayı tercih ederim 🏕
Otel
Kamp hiç yapmadım
Kamp yapacağız yarın akşam
doğayla iç içe olmak ve kamp :) güzelmiş
Börtü böcekten korkarım ben otel iyidir
Otel…
Otel tabii ki
sevmiyorum kamp
Tatil olsunda..😃
Otel yaa