Ne Eylül'ü, Ekim geldi ayol..
Bu havada denize girilir mi?

Ne Eylül'ü, Ekim geldi ayol..
Bu havada denize girilir mi?

Bence harika bir seçim Ağustos sonrası tatil.. Küresel ısınmadan dolayı Temmuz Ağustos ayları çok sıcak geçiyor.. Ekimin ilk haftası gidiyorum ben.. Hava sıcaklığı bunaltmıyor, plajlarda sakin.. Sevdiceğini yalnız bırakma.. Sonra ham yaparlar gittiği yerde 😁
Eyer sevdiceğimniz Akdeniz’de rezervasyon yapmışsa, Akdeniz e hemen hemen onuncu ayın sonuna kadar denize girilebilir, ama Karadeniz tarafıysa bırakın denize girmeyi yağıştan dolayı dışarı çıkamazsınız, unutmadan erkek arkadaşınızın maddi durumu çok iyi değilse gücü buna yetiyorsa kırmayın adam sizi mutlu etmek için bunları yapıyor, eyer Akdeniz deyse yaşadınız demektir, neden derseniz şimdi okullar açıldı oralar biraz daha hem kafasını dinlemek hem denize girmek için en güzel zamanı gürültü patırtı yok kalabalık olmayınca personelin ilgi alakası o derece iyi oluyor, ve siz tatiliniz bittiği zaman diyeceksiniz ki iyi ki bu zamana tatili getirmişiz.
Pardon, ne demek istediniz? ben yazılandan bir şey anlamadım?
Siz ne kadar aşağılık birisiniz bende sizi insan sanmıştım.
Siz de çok alıngan anlayışsız biriymişsiniz teşekkürler 🥳
İlk teşekkür ettiğim görüşümü silmişsiniz yine de teşekkürler 🎈
Nasıl olurda sizi engellerimde siz yazarsınız anlamadım?
Antalya tarafına tatile gideceksen aslında Mayıs ve Eylül kavurucu sıcakların olmadığı ve bana göre daha ideal zamanlar. Ama Ege tarafına gidecekseniz durum öyle değil. Ege eylül dağların coğrafi konumu ye yönü itibariyle ayında soğumuş oluyor.
Valla geçen haftasonu Amasraya gittik deniz suyu da hava da gayet sıcaktı. Baya yaz günleri gibiydi. 4 saat denize girdim bronzlaşmışım bile 😂 Hiç tereddüt etme tatil buldun çök ajskdkkfkflglg
Yaa bi de bronzlaştırdı he 😄 iyi o zaman
Cevap
22Cevap
Eylül ayında gidilmez
O zaman gitmeyiz biz de napalım😄
Yani 🤪 gerçi Akdeniz sıcaktır şimdi
Gidilir neden gidilmesin kötümü işte gez gel.😄
E gezelim bari napalım 😄
Tatil bulmuşsun bunuyosun.😄
antalya 'ya gelinir hala hava sıcak ve denize giriyoruz
Yia ne güzeldir oralar
Gidilir ben şubata kadar denize giriyorum hele Eylül en güzel zamanları
İyimiş o zaman
Bence de güzel olabilir
Teşekkürler çok kibarsınız🎈
yol yakınken dönün ve rezervasyonu mutlu bir çifte ya da mutlu olamayan orada belki bişiler olur dıye birilerine hibe edin
Ahahshdf orada belki biseyler olur diye 😄 çok güldüm
Ben gittim denize de girdik inan çok daha güzel oluyor insan kalabalığı kalmıyor fiyatlar düşüyor yabancı turistler gidiyor.
Valla burasi sabah soguk ama su an cehennem buranin en guzel mevsimi şu an harika tatil yapilir
Bir söz var da neyse diyerekten gidilmez. Gidilirse bu mevsim de Karadeniz'e gidilir. 😃
Karadeniz turuna mı diyorsun
Bilemem. Kafam eserse giderim. Sadece öneri. Daha önce gittim. Bu mevsimde en iyi yer olarak söyledim. Mevsim geçişi olduğu için alışmak daha çabuk oluyor.
Güneyde girilir hele yağmur varsa harika oluyor deniz
Eylülde tatil yapan çok kişi var önemli olan sizin eğlenmeniz. Gidilir bence.
Antalya bölgesi olabilir ama eylülden sonrası çok riskli yağmur her an olabilir.
İzmir den aşağı olur hatta Edremit körfezine kadar olur
Antalya tarafı ise denize girilir. Sonbahar tatili de keyifli bir tatildir
Kasım ayına kadar gidilir rahatça tatil yapılır. Size iyi tatiller dilerim
Turizmci olarak gidilir. Bu aralar yıllkk iznimden bir hafta alıp kaçmayı düşünüyorum.
Evet, gidilir.
Giden gidiyor, eğleniyor geliyor.
2 3 4 5 eylul de bozcaada tatil keyfimi ve gun batimin da sarapp keyfi yptim. Gunes vrsa olur
Denize girmezsin sen de o zaman. Tatil bulmuşsun git işte😁
Şöyle bir gezip geleyim barii😄
Birkaç gün içerisinde havalar tekrar ısınıyor gidilebilir
Giriyorum halen. Çok iyi su
Yaz sıcağında bile ilk girişte üşüyor insan ama
hapşıra hapşıra dönersinz tatilden 😆
Titreye titreye
Akdenizse evet gidilir tabii…
tatil mi öğk
gidilir heralde
İzmir bile soguk Şu an
Tatil olsun yeter ki valla