Merhaba arkadaşlar, bizim 22 ağustosta düğünümüz var otel araştırması yaptık , otellerde havuz yasağı varmış virüsten dolayı ve bir çok şeyde kısıtlama getirilmiş durumda yeme içme olsun eğlence gösteri vb , bizde nişanlımla denize sıfır karşısında lunaparki kafeleri olan bir ev kiralamaya karar verdik sizce mantıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence boşu boşuna paranızı harcamayın ortalık düzelince layığıyla bir tatil yaparsınız olur biter. Ha başka bir şehirde ev kiralamış içinde hapis olmuşsunuz, ha kendi evinizde 1 hafta tatil yapmışsınız aynı şey bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılama etrafimizda lunapark kafeler piknik alanlari her gun kurulan esnaf pazarları var ve denize sıfir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 ayni heyacan olmaz bu yuzden kötünün iyisi diyelim :)
Soran+1 yıltabikii gerekmiyor ama deniz cok seviyoruz :)
En İyi Cevaplar
Otel dusundugunuze göre mın 5 bın tl butce ayırdınız. Size tavsıyem fethıyede ya da kaşta havuzlu ultra lüx vıllalar var gunlugu bu sene bılmıyorum ancak 5bın tl ye haftalık bulursunuz sanıyorum yanı agustosta yogunluk olmaz ıse erkenden rezerve emtenızde fayda var. Ben evlı degılım ancak evlensemde haytta otele falan gıtmem yanı ufacık odaya sıkışmak asla bana göre degıl. Gıdın 5-6 odalı dublex full lux esyalı havuzlu vılalya eşınle tatılın kralını yap ıstersen 3-5 fırmanın ılestısım numarası var bende bu ışlerı profosyonel yapıyorlar sabahları sız kalkmadan elemanlar gelıp bahce ve cevre tezılıgı yapıp havuzu temizleyıp giderler
00 Yorumla
Kiralamak daha mantıklı çünkü korana olaylarından dolayı nereden bulaşır belli olmaz hele ki otellerde virüsün yaygın olması daha da bir olası durum. Bence kiralamak aşırı mantıklı benim aklıma gelmezdi : ))
10 Yorumla
+1 yılBen turizmciyim ve size tavsiyem kesinlikle havuzlu bir ev kiralayın tavsiye ederim. Hatta Ayvalık tarafını da tavsiye ederim.
26 Yorumla
Soran+1 yıloteli tavsiye etmiyormusunuz acaba bu dönemde
- +1 yıl
Ben tavsiye etmiyorum.10yıldır Turizmin içindeyim 60il gezdim burada yıl ben dahil çıkmaya korkuyorum , 3katlı 2maskeyi üst üste takıyorum ellerimde eldivensiz mecbur kalmadıkça insanlarla sohbet etmiyorum , işim gereği otellere girip çıkarken dahi korkuyorum çogu işimi iptal ediyorum , illaki tatil yapacaksanız havuzlu Evet kiralayabilirsiniz
Soran+1 yılbizde ilk tatilimizi otelde yapmayi cok istedik ama virüsten dolayi tatilimizi bu sekilde değiştirmeye karar verdik biraz kararsız kaldık ama sanırım en iyisini tercih etmişiz istediğimiz gibi olmayacak kısıtlama olacak bu motivasyonumuzu düşürür iyiki yorum yaptınız size danıştığım için şanslıyım.
- +1 yıl
Rica ederim , motivasyonunuzu yüksek tutun otelde emin olun rahat edemezdiniz doğru karar otelde olmamak ancak inşallah bir sonraki yaza hepimiz eskisi tatilimizi daha güzel istediğimiz gibi yaşarız hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar
Soran+1 yılcok teşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
Rica ederim 😉
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
43Cevap
+1 yılKaş tarafında güzel kiralamalık villalar var güzel fikir bence.
10 Yorumla
+1 yılBence çok mantıklı
Bununlar ilgili balayi evleri balayı villaları var ve gayet hesapli10 Yorumla
+1 yılYani şart mı balayı. Yeni evinizde de takılabilirsiniz. 1-2 sene sonra eğlencenize bakarsınız. Sanki Allahın emri balayına çıkmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var stres atmak istiyoruz her zaman evde olacağız zaten.
- +1 yıl
Güzelim corona var diye dedim. Değer mi risk almaya Allah korusun.
Soran+1 yılgösteriş değil güzelim. yalnız
- +1 yıl
Genel söyledim onu 😂
Merhaba,
Fethiye'de villa kiralayabilirsiniz, havuzu sadece size ait oluyor. Genelde bende bu şekilde yapıyorum tatillerimi. Tavsiye ederim.03 Yorumla
Soran+1 yılortalama fiyatlari nedir acaba
Soran+1 yılanladim iyiymis
Otelde vıcık vıcık insanlarla olmaktansa daha mantıklı. En azından hijyenini kendin sağlar, yemene içmene kendin karar verirsin.
00 Yorumla
+1 yılOtele değil kiralamaya gidin, virüs tehlikesi çok fazla kalabalık mekanlarda hem kafanız da rahat olur.
00 YorumlaEvet ama muhtemelen fiyatları tavan yapmıştır onlarında
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya dun fiyat aldik ağustos ayi günlük 200 tl
Tatil & Seyahat konusunda 372 cevap paylaştı. Mantıklı ama yemeyi içmeyi nasıl yapacaksınız devamlı hazır ürün mü sipariş vereceksiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yılyemek yapmayı cok seviyoruz dışarda yiyebiliriz kendimiz yapabiliriz yemeği hiç sorun etmedik :) 101 bim şok dibimizde fast foodçuyuz birazda yalnız kalmak kısıtlanmamak bizim için daha önemli en azından piknik yaparız denize sıfır lunapark karsimizda cafeleri var cok güzel bir yer
Soran+1 yılKefken Cebeci ,
Soran+1 yılKocaelinde istanbula 2 saat uzaklikta mükemmel biryer tavsiye ediyorum her sene ailemle gidiyoruz
+1 yılMantıksız olan coronalı günlerde evlenmeniz. Aceleniz ne
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl bekledik nişanımız iptal oldu düğünümüz 3. kez ertelendi çok seyleri atlattık. artik yuvamizi kurmak istiyoruz
- +1 yıl
Mantıksız olan corona olan günlerde evlenmek değil mantıksız olan düğün yapmak dini ve resmî nikah yeterli tabi onların tercihi ama bu kadar şey olacağına yapmamak daha mantıklı bence
- +1 yıl
yuva kurmak bahane gerisi şahane desenize:) nikahınızı kıyın ama gerekli tedbirleri alın. Günlük apart rezidance tarzı bir yer bulabilirsiniz.
Soran+1 yılaynen oyle :)
+1 yılBence sıkıcı olur eğer ev tutacaksan havuzlu falan olsun.
00 Yorumla
+1 yılNevşehir uçhisar kaya oteli tercih ediyorum çok harika temiz ve aşırı ilgililer :)
00 YorumlaBence gayet mantıklı, içiniz rahat eder, endişe duymazsınız.
00 Yorumladoğu Karadeniz yayla evlerinde olabilir
doga ile icicce ahsap evlerde 👍00 Yorumla
+1 yılAntalya, bodrum gibi yerlerden havuzlu ev kiralayın missss
00 Yorumla
+1 yılOtel yerine bahçrli Villa tarzı biryer kiralayin otel de 1 odaya mahsur kalmayin
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKamp yapın ya da karavan kiralayın
Kamp daha güzel olur03 Yorumla
Soran+1 yılkampta rahat edemem ki
- +1 yıl
Kiralık evde çok onemli ama
Gizli kamera işi var Dikkat edin
Soran+1 yıldoğru dikkay edilmeli
+1 yılBalayına çıkmak zorunda değilsiniz erteleyeverin bence
00 Yorumla
+1 yılBence daha sonra da yapabilirsiniz “balayı..” içinize nasıl sinerse artık...
00 Yorumla
+1 yılDegil ya o evde en son yaşayan kişi corona virüslüyse ve evin heryerini bulaştırmışsa ,
00 YorumlaArkadaş illa balayı olcak diye bişi yok ki parayı kenarda tutun ilerde daha iyi tatil yaparsınız bunuda ben mi söylücem
00 YorumlaEv kiralamak mı 😃 Sarı süngerle bir de bulaşıkları yıkarsın tam olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılvirüsten dolayi kötünün iyisi.
Ya güzel de balayına çıkıyorsun onlar sana hizmet etsin gerçek tatil yaşa. Bir şey uğraşmadan. Otele gidin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntalya tarafına geleceksen süper evler var denize sıfır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bence idare etceksin artık havuzu kendinize ait villalar daha iyi :)
00 Yorumla
+1 yılNe işin var havuzda adam seninle yalnız kalmak için gidiyor balayına ah siz yok musunuz siz
16 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu?
- +1 yıl
Bu demek oluyor ki yılın cevabı ama benim anlatma tarzım pek anlaşılmıyor
Soran+1 yıl🙄🙄🙄 anlamadım
- +1 yıl
Boşver Silifke’nin yoğurdu kız seni kimler doğurdu şarkısını biliyor musun
Soran+1 yılay offf biliyom
- +1 yıl
Ne güzel türkü dimi bende severim senin için yazılmış diye duydum ben onu
Hayırlısı olsun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılamiin
+1 yılSacmalama otel gibisi yok, ne yemek derdi ne yatak toplicam derdi var
02 Yorumla
Soran+1 yılevet orası öyle ama çok kısıtlama var 🤷🏻♀️ sadece deniz ve yemek rahatlığı için kısıtlanmak istemiyoruz açıkçası
- +1 yıl
Emin ol pisman olursun, balayida kauvalti hazirlamak ne?, zaten evlenmissin ömür boyu yalniz kalip kahvalti hazirlicaksin, biraz insan icine cikin kiz vallah
+1 yılBence virüsün bitmesini bekleyip virüs bitince tatile gitmek mantıklı.
00 YorumlaKaravanla 7 yıldızlı otelleri bile geride bırakırsın...
00 YorumlaMantıklı sadece yemek bulaşık işiyle falan uğraşırsınız
00 Yorumla
+1 yılHayatımda gördüğüm en mantıklı karar
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 🥰🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılbungalov evler var. antalya çıralıya gidin.
09 Yorumla
Soran+1 yıldeğerlendirilebilir
- +1 yıl
aa bak ukalaya. değerlendirilebilir diyor :) başka yere gitmeyin en güzeli orası
Soran+1 yıl😁😁😁😁 denize yakın mi
- +1 yıl
evet yakın tabi.20-30 m. vede çok sessiz. hem kafa dinlemek için hem s.. için harika bir yer
Soran+1 yılhımmm değerlendirilir:)
- +1 yıl
İyi değerlendir bakalım :) sinir
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim ::)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantıklı. zaten evden cikmayacaksınız çoğu vakit
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılde şu yemek bulaşık temizlikmi yapıcan? gitme balayına virüs azalınca git
+1 yılBu dönemde düğün mantıklı otel mi mantıksız
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılotel surekli gidilir düğün sürekli olur mu ve bizum düğünümüzün 3. ertelenisi
- +1 yıl
3. ertelenisse belki Allah size evlenmeyin diye işaret veriyor😂
Soran+1 yılbir evlenelim dedik dünyanın ekolojik sistemi bozuldu.
Sağlık önemli en azından ertelemenizi öneririm
00 Yorumla
+1 yılEv kiralamak en güzeli 🌺
00 Yorumla
+1 yılManzikli yanliz olursunuz iste ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorona döneminde düğün yapmak kadar mantıksız ve saçma
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. balayına seneye gidersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılseneye ayni heyecan olmazki
+1 yılEvet mantıklı hayırlı ugurlu olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBartın da İnkum evleri var çok güzel oralara bakın
02 Yorumla
Soran+1 yılIstanbuldayiz ulasim biraz zor olabilir bartin icin
Cevap sahibi+1 yılBen de İstanbul'da yaşıyorum ancak balayı için söylüyorsun diye dedim
+1 yılcok mantikli bulundgm yerden ayarlayablirm
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bence ev
10 Yorumla
+1 yılEvinde otur be arkadaşım evinde yapın miss
10 YorumlaMantikli
14 Yorumla
Soran+1 yılyaktin bizi corona
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yıldag evleri en guzeli istedin kadar bagir 😀
00 YorumlaKalem Adası oteline gidin
00 YorumlaKefken çok güzel bir yerdin bende oradayım
04 Yorumla
Soran+1 yıldenize girilebiliyormu şu an:) lunapark kullanılıyor mu
Soran+1 yılAğustos-22 de ' geleceğiz deniz yasağı falan var mı bilginiz var mı acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence rezervasyonu 1 yıl sonrasına alın
00 Yorumla
+1 yılVilla kiralayin 1 haftaligina Bizde oyle yapicagiz
04 Yorumla
Soran+1 yılgitcegimiz yer plaja sıfır etrafinda kafeler var denizi mukemmel villayi bizde düşündük ama aracimiz olmadığı için 3, 5 km market vb icin gidemeyizo yüzden ev düşündük
- +1 yıl
Taksi flln alirdiniz yururdunuz. balayi sonucta biraz lux olmasi lazim
Soran+1 yılsiz nereyi tuttunuz hangi siteden
- +1 yıl
Daha tutmadik canim ama dusunuyoruz , Eger ucaklar acilirsa Baliye
+1 yılEvet
10 YorumlaTabi mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı ama masraflı
00 Yorumla
+1 yılGitmeyin balayına. En mantıklısı bu.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı değil bana göre çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bence
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılmantıklı
00 Yorumla
+1 yılEvvv
00 YorumlaEn doğru olanı
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Düğünümüz var. Balayı için otel yerine ev kiralamak corona döneminde mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım