Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?

İlk maddemiz bir kadın olarak mayo olmazsa olmazımız; Penti

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?

Penti'de tüm plaj ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyası var, ürünleri de kaliteli.

Tüm o deniz tuzunun, kavurucu güneşin altında saçlarımızı bırakamayız.

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?

Ben Elidor tercih ediyorum. Saçlarıma gereken tüm bakımları yapıyor; yumuşacık ve parlak saçlar!

Saç demişken tüm gün canlı ve parlak görünmesini de ihmal etmeyelim;

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?

Morfose kullanıyorum ben, hem çok güzel kokuyor hem de parlaklık veriyor.

Tatil demişken en olmazsa olmazımız güneş kremi; sayılı günü yanıklarla geçirmek istemeyiz. En az 50 faktörlük kullanıyorum ben.

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak lazım.

Sebamed Güneş Kremi

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?


Tabi ki diş fırçası ve diş macunu kullanmadan olmaz. Tatilde de ferah nefesimizle ve beyaz gülüşlerle zamanı rahat geçirelim!

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?

Geriye en rahat kıyafetlerinizi seçerek akıllıca bir valiz hazırlamak kalıyor. Kitap okumayı sevmeyenler olabilir diyerek kitap eklemedim ama benim valizimde olmazsa olmazlardan.

Gitmeden önce gezilecek görülecek yerleri minik not defterime not ediyorum ki, orada öylece kalmayalım.

Gün boyu güzel kokmayı da ihmal etmeyelim bu arada.

Bronze Simli Vücut Spreyi

<3
<3

Ben bunu kullanıyorum, bronz cildimde hem ışıltı hem de aşırı güzel bir vanilya kokusu bırakıyor.


Tatildesiniz diye cilt bakımınızı aksatmayın tabi ki. Günlük kullandığınız temizleme ürününüz neyse mutlaka devam edin. Peeling yapmayı unutmayın. Yanınızda bulundurduğunuz çantada mutlaka yanık kremi ve nemlendirici kreminiz olsun. Kullandığınız ilaç veya vitamin vs varsa unutmayın. Güneşe çok dikkat edin maalesef tatil yerlerinde bir çok hastalık güneşe fazla maruz kalmaktan oluyor.


Eğer bronz bir cilt isterseniz, aktardan alacağınız kakao yağı ve havuç yağını karıştırıp kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tüm cildinize uygulayıp güneşlenmek! Bronz bir cilde güneşten açılmış saçlar çok güzel gider. Eğer saçlarınız doğal olarak açılsın istiyorsanız güneşe çıkmadan önce saçlarınıza papatya suyu uygularsanız, bir kaç güne mükemmel bir doğallıkta açık renkte saçlar elde edersiniz. Bronz cildinize çok yakışacak!
Bu benim ilk Bence'mdi. Devamının gelmesini isterseniz görüşlerde belirtebilirsiniz! Güzel tatilleeeer!

#tatilçantam
#yaztavsiyeleri
#güzellik
#bakım

Tatile Giderken Çantamızda Olmazsa Olmaz Dediğimiz Neler Var?
Cevapla