Mesela ben haftada kendime bir gün ayrırırım orda yüzmeye giderim, koşu yaparım, farklı farklı kaslarımı çalışırım yani karın kas, kol kas, bacak, Göğüs kası, bel kası vs vs. Sportif olduğum için biraz yorucu oluyor elbette ama ondan sonra sıcak bir duş alırım ve keyfime bakarım.
Her gün sabah 3 öğlen 3 akşam 3 dakika şeklinde yapıyorum. Etkileri illa oluyor ama komplex çalıştığım için ve 4,5 yaşımdan beri zaten yüzdüğüm için esneklik dışında bana kazandırdıklarını çok çok fark edemiyorum.
Doğru birşey değil. Heleki fitness yapiyorsan. Ayni günde fitness antrenmanından çıkıp kickbox antremanina girersen acıdan bayilma ihtimalin bile var. Ki buda ekstra kalori almani gerektirecek ve diyete etkisi var. Kaslarin onarilmasina zaman tanimamani hesaba katmiyorum bile
Yüzme yapıyorsan ağırlık çalışa bilirsin gerisine gerek yok, Koşu yapıyorsan eklemlerin gevşer agresif hareketlerden kaçman gerekir misal bale yapılmaz... Platesten sonra ağırlık çalışır anlıyacağın farklı sporlar yapabilirsin ama sonuçlarını ve beden üzerindeki etkilerini bildiğin koşulda.
Her gün fitness veya ağırlık çalışamazsın ya da yüzme basketball kick boks gibi zararlıdır kasların onarımı için 48 saat dinlenmesi gerek fakat egzersiz yapabilirsin günde en 2 saat egzersiz yap sana yeter
En İyi Cevaplar