Vücut kondisyonunuzu arttırmak için neler yapıyorsunuz? Koşmak tek başına kondisyon sayılır mı?
Uzmanlar koşmanın tek başına kondisyon için yeterli olmayacağı kasında. Vücut kondisyonu kuvvet- dayanıklılık olarak da değerlendirilir. Bunun olması için koşunun yanına ağırlık egzersizleri eklemek gerekmektedir. Kondisyonu artırmak için hangi sporlar yapılmalıdır? Siz hangi sporları yapıyorsunuz?
Vücut kondisyonunuzu arttırmak için neler yapıyorsunuz? Koşmak tek başına kondisyon sayılır mı?
Doğru yaparsan her spor kondisyonu arttırır yapmayı bilene ama mesela bukadar kişi koşmak arttırmaz dedi ama 1 gram fazladan yük alsan bile yani terlemen bile 1 gramın üzerinde o zaman vücut yükü arttırmak için kas kütlesini ve efor yüzündende depolanan enerji miktarını arttırrır
Koşmak başlangıç olarak iyi ama tek başına yeterli olmaz diye düşünüyorum ben de. İyi bir fitness salonu aramaya başladım egzersiz ve ağırlık çalışmasını da eklemek için.
Hiç bir şey yapmıyoruz rutin şeyleri bile yapmıyorum işe gidip gelmeyi ben kondisyon İçin sabahları uyumak 11 de uyanıp hayatın akışına bırakarak arkadaş ortamı ile geçiriyorum felsefe ye iç gez seks
En İyi Cevaplar