+1 yılBana kerem bursin , cagatay ulusoy felan hos gelmiyorki adamlarin kasları var allah için
Tabiki kaslı erkek hoştur güçlü gibi durur ama kasın yuzde yuz gücle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Not: Kerem in vucudu iyi hosta boyu cok uzun degil iyice badi badi duruyor yuzude cok hos değil sadece havali biri ondan begenmiyorum
Çağatay cok normal geliyor fizik olarakta yüz olarakta.
Bir erkekte 170 180 arasi orta boy 180 190 arasi uzun boy 190 200 cok uzun 2 üzeri incelenmesi gerekiyor 170 alti kisa boy oluyor
Bana hos gelen Kivanc ve burak ama en cok kivanc esmer sevdiğim halde kıvanç .
Bana bir adamin kasi varsa boyunun da 185 in uzerinde olmasi gerekiyor bence oyle daha hos daha cekici ve daha orantili geliyor.
Gucun cok kasla ilgili olduğunu bence düşünmüyorum119 Yorumla- +1 yıl
@Novalding yani bence orantili duruo 185 altinda hos durmuo
- +1 yıl
@Novalding zaten buragin yuzu cok guzel
Kivanc herseyiyle guzel bende 2 sinide gordum ama kivanc cok hos duruo boyu posu yuzu
Ne biliyim 182 183 e cok kas hos durmuo ya - +1 yıl
@Novalding boyun uzun senin kaldirmissin kası
Ondan diyorum kası uzun boylular yapsin diye kilo nasil insani oldugundan kisa gosteriosa kasta oyle ama 185 ustulerde cok sikinti olmuo - +1 yıl
@Novalding sanslisin
Annem 173 babam 185 abim 197
Ben bundan 1-2 ay once 152ydim yeni olculdum yasim 19 155 156 olmusum sjjahshd - +1 yıl
@Novalding evet hic spor yapmiorum süt felanda icmiyorum nasil uzadim bilmiyorum
- +1 yıl
@Novalding gec ergenlige girmedim , bende 170 175 arasi olmak isterdim bence boy herseyi kamufle ediyor insana farkli bir hava katii
- +1 yıl
@Novalding eskiden cok takintim vardi
Ama artik oyle cok yok ama isterdim ya
180 da guzel bir kadin icin uzun boy guzel ya - +1 yıl
@Novalding yok ya cok minik minik paytak pautak ne o öyle 😂
- +1 yıl
@Novalding bilmiyorum erkeksem ve uzun boyluysam 175 ten aşağı kıza bakmam
En İyi Cevaplar
+1 yılKaslı erkek güçlü erkek anlamına her zaman gelmiyor. Kimyasallarla kasa sahip olanları biliyoruz. Ancak kaslı ve bakımlı erkeğin çekiciliğini de göz ardı edemeyiz.
26 Yorumla- +1 yıl
sen araştıran bilgili birine benziyorsun. kimyasallarla anında kas şişiyormu nasıl oluyor anlatsana biraz?
- +1 yıl
@PabloEMEscobarGA Bilmiyorum o kadarını. Kullanan biri vardır mutlaka, onlara sormayı dene.
- +1 yıl
bilmiyorsan boş konuşma o zaman. çünkü bu işler sandıgın gibi ineyi vur şiş değil.
kas yapmak kolay da değil, günde 5 bin kalori ye,2 saat hard ağırlık çalış, beslenmene dikkat et sonra biri gelsin kimyasal diyip saygısızlık etsin. kimyasal kullanmak için bile belli bir spor geçmişi lazım ve 10 öğün beslenmek gerek. - +1 yıl
@PabloEMEscobarGA Amacım saygısızlık etmek değildi, düşüncemi saptırma. Yalan değil sonuçta, kimyasallardan destek alanlar var. Ve ben düzenli spor yapan biriyim. Biliyorum kas yapmanın kolay olmadığını. Kimyasal kullanmadığım için nasıl bir etkisi var ne olması gerekiyor bilmiyorum, bilmediğimi de belirttim.
- +1 yıl
işte kendin bilmiyorum diyorsun sorunda burda; "Kimyasallarla kasa sahip olanları biliyoruz." diyerek kimyasal kullananları küçümsemişsin.
kimyasal yani steroid (testosteron hormonu)
sana açıklıyım steroid; takviye bir testosteron büyüme hormonudur. ve bu steroidi kullanmak için 3-4 yıllık bir spor geçmişi, yüksek kas kütlesi ve çok para lazım. reel de biçok insandan daha kaslı iri olmama rağmen ben bile kullanamıyorum.
ve steroid kullananlar normal erkeklere göre hormomal olarak 3-4 kat daha erkeksi olurlar ve inanılmaz bir kuvvet artışı sağlar.
amacım tartışmak değil sizde sporcu olduğunuz için bilgilendirmektir, çünkü o kadar spor yapmayıp cahilce konuşan insanlar varken sporcuları bilinçlendirmek gerek. hayırlı kandiller. - +1 yıl
@PabloEMEscobarGA Bilmiyorum dediğim nokta nasıl kullanıldığıydı. İhtiyaç duymadım çünkü. Ve steroid kullananları küçümsemedim. Ayrıca büyüme hormonu STH'tır. Bilgin olsun.
+1 yılKaslı erkekler yağları eritiyor sanırım kadınlar ondan eriyot
10 Yorumla
Güç bilekte olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuna senin cevap vermen gerekiyor aslında...
Güzel bir fizik her zaman herkese çekici gelir bayanda da erkektede..00 Yorumla - Spor konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl
anlatayım sana.. şimdi kaslı iri görünmek farklıdır kuvvetli olmak farklıdır.. yani her gördüğünüz iri yapılı boylu poslu kaslı insanı çok güçlüdür sanmayın bunun sebebi sinir sistemidir ve insandan insana değişiyor... bir ağırlığı kaldırdığımızda sinir sistemimiz devreye giriyor ve kas fiberlerinin kasılmasını sinir sistemimiz yönetiyor.. yani sinir sistemimiz nekadar güçlü ise okadar kas lifi kasılır, kaslar nekadar kasılır ise okadar güç kuvvet ortaya çıkar anlatabildim mi? örnek vermek gerekirse powerliftigler sadece güç antrenmanları yaparlar bunlar birleşik temel egzersizlerdir squat, deadlift, benchpress dir.. bu egzersizlerle max güç oluşturup sinir sistemlerini güçlendiriyorlar ve inanılmaz ağırlıklar kaldırabiliyorlar umarım anlatabilmişimdir.11 Yorumla- +1 yıl
faydalı.
+1 yılTabiki de spor yapmamış veya herhangi ağır işlerde seneler harcamamış insanlara göre kuvvetli olurlar. Kuvvetleri artmasa kasları nasıl gelişecek? Fakat boksör vs. ozellikle de güreşçiler normal vücut gelistirmecilerden genelde daha kuvvetli olurlar (kişiden kişiye değişebilir fakat genele bakarsak durum böyle) ama vücut geliştirmeyi sadece kas odakli değilde kuvvet odakli yapan bir powerlifter Aşırı güçlenebilir dolayısıyla da bir güreşçi hatta ondan daha kuvvetli bile olabilir.
Kısacası normal bir vücut geliştirmeci de (hipertrofi odaklı) güçlüdür.00 Yorumla
+1 yılGüç bilekte değil yürektedir. Korkağın, pısırığın teki olduktan sonra oiri yapılı şekilli vücudunu güç için kullanamaz. Sadece kızlara daha çekici görünmek için, kas çalışırlar. Bir çoğunluğu da ilk başlarda fazla kilolarından, göbeklerinden kurtulmak için fitness salonlarına akın ederler. Amaçları öncelikle sadece biraz kilo vermektir. Fakat oradaki diğer kaslı erkekleri görünce, hırs yapıp onlar gibi kaslı olmak için çaba harcarlar. Yani güçle hiç bir alakası yok, tamamen egolarını tatmin etmek
00 Yorumla
+1 yılyanlış beyin zeka kası her zaman patates eder yeterki kullanmayı bilsin geçmişte insanı ayakta tutan yaşamasını sağlayan kas değil zekaydı şimdi derler eee biri karşına dikildi seni dövecek napacaksın diye çocukça bir soru gelecek :) o kişi bir bizon ya da boğanın önüne geçip kafa tutayı denesin bunu söyleyen kişi bunu yapar ama zeki olan kişi öyle güçlüyüm demeden basit bir zeka kullanarak güç harcamadan bizonu alt edebilir ama hem zeki hemde kaslıysa kraallllll :) ne yazıdım lan ben bile üşendim şu an
00 YorumlaSpor konusunda 860 cevap paylaştı. hayır.
6 yaşımdan beri dövüş sporları ile uğraşıyorum.
zayıf bir insanım bakıldığı zaman kaslı bile denilemez bana.
kollarımda ince mesela.
ama gel gör ki hep kendimden daha cüsseli insanlarla antrenman yaptım. maçlara çıktım dereceler aldım.
anlayacağın , zayıf ve kassız olmak , bunlar önemsiz. kasın avantaj getirdiği su götürmez bir gerçek , fakat asıl önemli olan sahip olduklarını ne kadar iyi kullanabildiğindir.
bu benim tecrübemdir.
aksini iddaa eden elbette olabilir , sadece güç konusuna bir açıklık getirmek istedim.. kassız birisinin, kaslı birisinden daha güçlü olabileceğinden bahsettim. umarım anlaşılmıştır00 Yorumlaherkese gore deişse de genel olarak çekici. tabi ben kaslıyım deyip her fırsatta aynada ınsanların gozune sokulan kaslar mustesna onlar cekici degil iticidir. ama herhalde yag tulumu yerine yerınde abartılmayan dogal ypaılmıs kas daha hos gozukur haliyle. aynı zamanda yaglı yaglı her yeri sarkmıs halde bir vucudu deilde kaslı bir vucudu tercih eden biri aynı zamanda bakımlı oldugunu gosterir. o kaslarda kolay yapılmadıgı için haliyle sıradan birinden daha gucludur. ama bunlar hep genel ifadeler istisnalar vardır dısarı cıkıp bu kaslı öbur kassızdan daha gucludur veya onu dover vb. diyemeyiz. fazla kas hantallık ve agırlık verebilir. ve umulmadık tasın bas yardıgı hep gozlemlene gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılBence kaslı erkek kendine bakan erkek oluyor ama bu demek değil ki kası olmayan erkek kendine bakmaz sadece kas yapmak için spor salonuna ya da evde orda burda bunun için vakit ayırıyor demekki kendine bakıyor güçlü güçsüz erkeklerde dış görünümleri ile yargılanacak bir şey değil
10 YorumlaKas gücü temsil eder, kaslı erkeğinde kendi içinde kriterleri vardır kendi kanaatimce.. ben spora uzunca yıllar emek veren çoğu insanın egosuna karşı koyabilmiş mütevazi olabileceğine inanıyorum.. Spor salonlarına 3 aylık kayıt yaptırıp ilerleyen günlerde embesil gibi kasılanların daha çok dişisini etkilemeye çalışan hayvansı erkekler olarak tanımlıyorum.. Vücut geliştirmek bir sanattır ve herkes sanatçı olamaz!
11 Yorumla- +1 yıl
adamsın.
+1 yılGüçlü erkek veya kadın demek, vücut ölçüleri ile olmaz.
Hafif kilosu olan hatta tipsizde olan birisi olabilir. Birisi General veya Amiral olur, o kaslı dediğiniz erkekleri kölesi yapar ve milyarlarca doları elinde döndürür.
Güç, sizin bildiğiniz gibi küçük şeyler değildir. Cahillik nehrinde kaybolmuşsunuz ve bu can sıkıcı.00 Yorumlakas geliştirmenin bir çok çeşidi var. görüntüm önemlidir deyip yapanda var, yok arkadaş hem güçlü hem sağlıklı hemde güzel görünmek istiyorum diyende. vücut geliştirme görsele dayalı gözükse de zamanla bir oranda güçde artar. ancak tamamen güç odaklı yapılan " power lifter" var. gücün kasla alakası yoktur. çok zayıf çelimsiz olanın güçsüz göründüğü doğrudur ama her zayıf çelimsiz olan güçsüzdür diye bir şey yok. her iri yapılı olanın kuvvetli olmadığı gibi.
00 YorumlaSimdi arkadaslar o spor ile ugrasmayip da onun hakkinda abuk subuk konusanlar cok sinir eder insani yani illegal yolla kas sisirenler daha cok yaygin oldugu icin cok insan bodybuilding hakkinda yanlis konusur mesela bu diger ulkelerde muslumanlarin terrorcu adi ile taninmasi gibi birisi bodyci diye onu suclamak da doqru degildir ben boyle dusunuyorum bir de o kas sisirenlerin ici hava doludur diyenler buyursun bir 3 ay body yapan insanla bilek guresine ve ya gures yapsinlar :) dis gorunus onemsiz olsaydi ugur bocegini sevdigimiz kadar hamam bocegini de severdik dimi arkadaslar tesekkurler
00 Yorumla
+1 yılGüç derken ne kastettiğine bağlı. Güç her zaman zekaya hizmet eder çünkü. İstediğin kadar kasın olsun eğer aklın yoksa baskalarina hizmet edersin.
Fiziksel güce gelirsek, bu devirde gerekli olan bir şey değil, zaten bu yüzden insanlar kas şişirme odaklı, sadece dış görünüş için çalışıyorlar.01 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yazmışsın ama son cümlene katılmıyorum.
genel olarak; dış görünüş için veya kızlar için kas yapanlar var ve emin ol bu tip insanlar 2 3 ay yapıp bırakan sünepe insanlar, karın kası çıksın yeter diyen insanlardır.
ama yıllardır hard çalışıp, beslenmesine dikkat eden ve bu spora aşık tutkun insanları aynı kefeye sokamassın. nasıl sen avcılığı, balık tutmayı seversin, bizimkide öyledir.
kas güçle ilişkilendirilse de alakası yoktur. vücut geliştirmenin 2 biçimi vardır bir güç odaklı çalışma iki kas odaklı çalışma. az kilo ile çok tekrar yaparsanız kaslar şişer ama balon misali içi havadır güç değil. ekstradan kullanılan ilaçlar vs. de kaslara hacim kazandırır ama güç kazandırmaz. bununla birlikte siyah kuşak biri olarak söylemeliyim ki kas değil ama teknik+zeka her zaman güç demektir.
08 Yorumla- +1 yıl
Hipertrofi çalışması dediğin gibi kas odaklıdır. fakat azda olsa kuvvet kazanimi vardır. Ve içide boş değildir. Az kilo denilen olaydan kasıt kuvvet odaklı yapılan antrenmandan daha az kilo ve daha çok tekrarla çalışmaktır. Yoksa sen al elinde 7.5 kiloluk dambil yap 3 er setten 8-12 tekrar bir sure sonra o kas büyümez. Protein alımını aksatmadan o ağırlığı artıracaksın ve o kas da büyüyecek ağırlık arttirdigin içinde kuvvetin artacak. Ayni sekilde kuvvet odakli calisan biride kuvvetini maksimum seviyede arttirirken hipertrofi odakli çalışan biri kadar olmasa da kaslarını büyütebilir. Sizin güçten kastınız kavga dövüş sanirsam fakat güç ayrı dövüşmek ayrıdır, güçsüz biri kendinden çok güçlü birini senin dedigin gibi teknik+zeka ile yere indirebilir. isin kısası vücut gelistirmeciler balon değildir balon diyenlerin hepsinden kuvvetlidir.
- +1 yıl
Evet bu kardiyo içinde böyledir agirlik çalışması içinde böylece kardiyo yaparken kas kaybı yaşamaz ağırlık antrenmanı yaparkende kas kazanırsınız. Gunluk almaniz gereken proteini hesaplayin önerim agirsaglam sitesinden hesapla. Cikan protein ihtiyacinizi öğünlere istediginiz gibi dagitin.
- +1 yıl
Rica ederim 👍
Sence kötümü yani, bakıyorumda sporu bir çok erkek gömmüş biz ne zaman düzeliriz biliyormusun, gerçekçi olduğumuz zaman.. neymiş hıyarın iyisi gölgede yetişirmiş😂😂 göbeğini sevmek için denkleme bakarmısın😎
00 Yorumla
+1 yılkasli erkek tabiki guclu olur.. bilimsel olarak bakarsan birseyi kaldirirken kaslarimiz aracligiyla kaldiririz.. kaslarimiz ne kadar coksa o kadar hiz yapar o kadar cok agir kaldiririz..😉 araba gibi dusunun beygiri yuksek araba hem hizkidir hem kuvvetli..😉tabiki gorecelidir bence kasli olmak daha estetik.. ama bizim turk kizlari killi gobekli seviyor o baska..😂
00 Yorumla
+1 yılOkulda bilek güreşi vardı rakibim hani öküz gibi denilen tip bizim sınıfta 40 santim üst kol çevresi bende 35.5 e 35 ti ama ben yendim çünkü beynimi kullandım kasları kalın ama aklı ince benim kaslarım ince ama aklım kalın bedenime daha fazla hükmedebiliyorum
00 YorumlaBende spor yapıyorum ve kimine göre kas iticidir. Kızlar için yapmış diyerek tüm kaslı erkeklere karşı duruş var. Bence kız için de yapıyo olsa vücut çalışmak insanın kendisine bakmasının bir göstergesi. Kendi vücuduna bakan ve bakımlı insan, kendisine saygısı olan insandır. Kendine saygı göstermeyen karşıdakine hiç saygı göstermez diye düşünüyorum ve kaslı erkeklerin cılızlara göre daha çekici olduğunu düşünüyorum. Her insanın saygısı önce kendine olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlü erkek olabilmenin birçok yolu var aslında. Zenginsen, kaslıysan, sözünü dinlettirebiyorsan ya da çevren varsa güçlü sayılabiliyorsun. Ama kızlarda fiziğin iyi değilse geçmiş olsun çirkin kızsın demektir. Normalde güzel bir yüzün olsa dahi erkekler istemez, kızlar da erkek güçlü değilse istemez.
01 Yorumla- +1 yıl
Kizda fizik kalca onmlidr
Şimdi biz erkekler olarak kaslı hemcinslerimizi kıskanabiliyoruz. Özellikle benim gibi zamanı olmayan arkadaşlar. Kıskanmaktan çok özeniyorum. en ötesi de spor sağlık demek. Keşke vaktim olsa da bende o kıskanılan erkeklerden biri olsam :(.
03 Yorumla- +1 yıl
Fitness yapmak tam anlamiyla spor değil arkadaşım kas yığını olmak yerine uzak doğu sporlarından birini yapsan kendin için daha faydalı olacağına eminim.
- +1 yıl
@KadirrBeyy ben spor yapmıyorum ki sabah 9 akşam 11 çalışıyorum eve gidince uyuyorum sabah kalkınca işe dönüyorum vaktim olsa bana en uygunu yüzmek.
- +1 yıl
Aynen kardeşim
+1 yılkaslı erkek önemli onları biz kapıya koyuyoz mal taşıtıyoz ama daha önemlisi o kas yığınlarını yönetmek için akıllı kassız erkek bulmak zor oluyor yalnız bizde değil devletlerde deaynı sorun var beyaz yakalı bulmak zor her yer hammal :)
00 Yorumla
+1 yılHayir desem kiskandi olurum evet desem hemen birileri itiraz eder 😊 hayatin yukunu omuzlayacak sevdicegine helalinden kazanacak kadar kasli ve guclu olmaya calisiyorum sahsen... Allah herkesin gonlune gore versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslı insan konuşmayı bilmez genelde. Yanlarında sıkılmışlığım çok oldu. Protein tozu ile şişirenler çok. Sporu bırakınca her yeri sarkıyor. Spora çok ağırlık verenler cinsellikten de uzak durabiliyorlar. Kasık ağrısı oluyor. Dizilerdekiler çekici gelse de gerçekte vitrin olarak kalıyor
10 Yorumlatabi ki fit olmak iyidir kaslı olmaktan önce ama en önemlisi karakter o olmadıktan sonra hepsi boş ve yalan seni huzursuz ve mutsuz edecekse kaslı olmasının ne anlamı var
10 Yorumla- Spor konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yıltonla ilaç desteği almamışsa kas yapmak için kuvvete ihtiyaç vardır. mantıken kaslı erkek kuvvetli erkektir, yoksa kası çıkmaz zaten.
çekiciliğini bilemem, kadın değilim ama kadında kası severim ayarında olduğu müddetçe00 Yorumla
+1 yılGeçen birtanesinin burnunu kırdım ama yine de sen bilirsin :Ddddd
10 Yorumla
+1 yılDaha guclu tabi kassiz erkekle birlikteligim olamaz 😂
30 Yorumla
+1 yılKasli erkek genelde güclü olur ve cekici olabiliyorlar ama bazilarida zararli madde kullanarak kas yapar bunlarinki güc deyil kaslarin icine dolmus hava
00 Yorumlatabikide kasli erkekler daha cekicu fiziklerine bakinca kendilerine zaman ayirip spor yaptiklari belli oluyor bakim onemli ama guc kasa bagli degildr nice kasli erkekler var hantal
00 Yorumla
+1 yılDışı kas içi boş olduktan sonra ne önemi var. Güçlü erkek kasla olmaz bir kadına göre kavonozun kapağını açan erkekte güçlüdür omzunda ağlayabildiği Erkekte önemli olan adam olması
00 YorumlaYa tabii her Kası olan güçlü değil. İçiyorlar protein tozunu kas çiftliğine dönüşüyorlar ama iş yok öyle olmasındansa kası az olsun güçlü olsun derim😊
09 Yorumla- +1 yıl
protein tozunu içince hemen kasmı oluyormuş ak cahili
- +1 yıl
sporla alakan yok. genel olarak gotu gobeği salmış kişilerin ağzında dolaşan bir yalan bu. araştırmadan bilmeden konuşmayın. yok öyle birşey.
- +1 yıl
iyi afferin.
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
konuya hemen dahil oliim pt kas yapmaz vücudun ihtiyacı olan gerekli besin degerini cok azmiktarda karsılayabildiği için cok ilgi gören bir ürün içinde kimyasal yoktur örn. günde 1 kilo et yemek hem cebi hem vücudu yorar ama günde 2 ölçek pt ne cebi nede vücudu yorar ve kas yapılandırmanın en büyük kuralı sıkı antrenman sonrası vücudun iht. olanından fazla besin alması gerektir yani kısacası pt bu işin olmazsa olmazı pt yoksa cok zengin ve cok bos vakti olan biri olmalısın
Yok ya her kaslı olan güçlü olmuyor valla kimi ilaç iğne ile sisiyor zaten.
32 YorumlaKas güç değildir , kas spor yapan herkesde olur. Güçlü erkek duruşu ile kendini gösterir yanındakileri koruma kalkanı gibi sarar korur...
20 YorumlaValla kaslı kassız bilmem de o kaslı olup yengeç gibi yürüyenler var ya onlar çok itici onu biliyom
33 Yorumla
+1 yılKas çekici ama fazlası değil boş bir görüntü oluyor. Güçlü derken sadece vücudu baz alırsak olabilir ama bos bir zeka varsa kas işe yaramaz
10 YorumlaElbette istisnalar vardır ama kadınların belli bir dönemine kadar bu durum böyle. Yeterli miktarda bu tiplerden kazık yedikden sonra "adam" arayışı başlıyor.
10 Yorumlaben bir deri bir kemik olanlara bayılıyorum nedense ama yamuk yılık değil ruh gibi olanlarına
20 YorumlaBir erkeğin güçlü olması için kaslı ve zeki olması lazım. Kas tek başına onu güçlü kılmaz.
23 YorumlaBu kızların evlenmicem yalanı gibi aynı, sonra evlenirler ya hani işte buda öyle, kaslı değil karakterli olsun derler, yanlarına gelince aşık olurlar. :D
00 YorumlaSpor konusunda 335 cevap paylaştı. Çekici bulmam için bir sepeb değil, hata tercihim şişme olmayan Erkek.
Ayrıca her kas yapan kuvvetlı olmuyor.00 YorumlaSpor konusunda 615 cevap paylaştı. Gücün tanımına bağlıdır. Fiziksel güç sadece kastan oluşmaz, kas yığını ama hantal birisi ne kadar güçlü olabilir..
00 Yorumla
+1 yılMagara adamini andiriyorlar ve buda kadini koruyup kollayabilecegini gösteriyor sanirim arti daha cekici geliyor
00 YorumlaHayır, daha çekici değiller.
"Güçlü erkek" şeklinde tanımlananlar da kaslı olan erkeklerden ibaret değil.00 Yorumlaİlk insandan bu yana yapılı ve fizikli duran insanlar avcı toplayıcı kategorisinde oldugundan kadınlara daha çekici göründüğü kanıtlanmış bir gercek
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kısmına katılmıyorum. PT'yi bastıklari için. Gövde gösterisi yapanlar pek çekici değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Protein basınca noluyor bana bunun açıklamasını yaparmisiniz çok merak ettim de :))?
+1 yılBana da hep hafif gobekli erkekler hos gelmistir 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Aha ben 😅😂
- +1 yıl
😃😃
Güç bilekten olur ama gücü kullanmak için de yürek lazım.
10 YorumlaDış görünüşten sayarsak evet.. Birde iç lazım.. Bunlar tamamsa güçlüdür.
10 Yorumla- Spor konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Valla brad pitt gibi tüm vucuduna orantılı kaslar çok iyi duruyor. Kıskanmamak elde değil. Ama türkiyede iki protein alıp kolları şişirip bacakları çırpı gibi duran tipler itici oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBen kas sevmem bana öyle gelmiyor güç bakışlarda ve zekadadir
10 YorumlaKas bence az olmali fit ama belli de olmamali o kadar ben sevmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Baksana bna
+1 yılKaslı erkeklerden nefret ederim. Hele şu kası baya abartanlar varya onlara gıcık kapıyorum :D
00 Yorumla
+1 yılkaslı değilde fit erkek iyidir. Bende spor yapıyorum 1 yıldır ama kas için değil sağlık için yapıyorum.
00 YorumlaSiz kızlara sormak lazım :) Biz size kum saati gibi kızlar seksi mi diyor muyuz :))
00 YorumlaÇok kaslı bana çekici gelmiyor. Kaslı erkek güçlü erkek demek değildir. Kimisinde o yürek yoktur.
00 YorumlaGüven veriyor sanırım biz kadınlar aslında içimizde bir yerde korunma iç güdüsü taşırız o yüzden
00 Yorumlatabi ki çekici , güçlü , özgüvenli ama bu
güç meselesi sadece kas la olcülecek birşey degil00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin vücut kaslarının gelişmiş olması önemli değil. Beyin kaslarının gelişsin ;)
00 Yorumla- Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaslar konuşur ve çekicilik için bir adım öne gecer :)
00 Yorumla - Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat