Peki siz ne diyorsunuz bu duruma? 🙄

Hayır 🤦🏻♀️ ya
Kaslı 💪 erkek nerde göbeği 9 aylık hamile kadın gibi olan erkek nerde
Cok hafif olanda sorun yok da görselsek gibiyse ben onu bir sezeryana falan alayım
Araştırmaya katılıp bu sonuca varılmasını sağlayan herkes tatlı komasına girip zehirlenerek bilinç kaybı yaşamışlar sanırım.
Ne göbekli olsun ne kaslı yapılı olması tercihim😅
teşekkür ederim.
Rica ederim 🍀
Cevap
11Cevap
Hafif göbekli erkekler daha iyi
şu an tam sınırdayım. Ya göbek yapıcam ya da karın kası :D
Göbekli insanin yaninda rahat yemek yersin...
Daha rahatlar ...
Sportif biri her yediğnin kalorisi, ya da sağljklimi diye bakar...
Doğru mesela ben spor yapıyorum kız arkadaşımın yani takip ederim ne yiyip içtiğini sonra dom pili istemem yani yağlı vücut benim yanıma yakış ması lazım saten evlenil dimi kg alma lar kız lar için başlıyor o yüzden önemli ne yiyip içildiği
@Trabzonlu6661 yani uyarırsında... haftada bi ya da haftada iki bırak istediğni yesin...
Spor yapanlar hergün dikkat ediyo...
Tabi alir kadın kilo... doğuran kadın erkek deyil...
Tabi haftada bir ideal saten sporta yapmasını isterim 🙃 tabi kaslı olsun diye değil onu düşündüğüm den yani sporu herkes öneriyor yani mesela hiç bir erkek benim gibi böyle ilgi göstermes kolay kolay seviyorum ki gönderiyorum ilgi onu düşünüyorum örnek verirsek evlilik oldu 10 sene gecdi ben olucam cok genç durucam osağlığın adikkat etmediği icin kg olarak gösdericek 40 yaşında biri
@Trabzonlu6661 doğru kilo yaşli gösteriyo...
Ama kadın mesela cocuğnu önemsediğ icin , hamileyken diyet yapmaz... qğir spor yapmaz,... sade yürüyüş...
Neyse...
Spor sağlik icin önemlj dogru
Saten hamile oldumu spor olmaz tabi sade hafif esneme hareketleri o da ona kalmış saten bi sporcu bundan hesaba katar
Hiççç işim olmaz
İlla baklavalı olsun diye değil ama vücuda özen kendine saygıdır
Sevmiyorum aksini yapan adamı
Bende hafif kilolu göbüşlü erkekleri daha çok beğeniyorum
1 80 üzerindeyse kilolu erkek beğeniyorum
Kendilerini avutuyor olmasınlar. aynı sey keller içinde geçerli pardon tarama engelli. Onlarda saclilara gore kendini daha cekici buluyomus
Vücudunda abartı duran, orantılı olmayan kas itici dursa da, göbek kesinlikle kastan daha çekici değil.
O trinindad ve tobagolu araştırma ekibine çok çok teşekkürlerimi iletiyorum, eksik olmasınlar teveccühleri ;)
Biz Göbekli erkekleri elde etmek kolaydır. Yani öyle Cool mool bosverin. Bizlerin gözüne değil midelerimize iyi bakın 😄
Bende göbüşlü erkek seviyorum ama hamile gibi göbek değil hafif göböş güzel ve etkileyici
Çok uzun olmayacak hafif göbekli olacak esmer olacak mikemmel😂🤌
Baklava sevmem, şekerpare olmadığı sürece sorun yok
Göbeğin neresi çekici anlamadım. 😃 Göbek kimseye yakışmaz. Az bir şey olsa tedirgin olurum ben.
ne kadar göbek seven varmış, ee olmayınca eldekini seveceksin mecbur 😂
yek kaslı erkek severim diğeri hic çekici değil mehh
İnanmayan olacaktır belki ama... Ne göbekli ne kaslı. En iyisi normal derecede kiloya sahip olmaları bence.
Göbekli ve döşü kıllı olmalı yoksa kas iskelet sevmem.
genelde yapılo erkekler daha cok cekici olır göbekliler tatli ve eglenceli olurlar
trinidad ve tobagoyu buldular da arastirma sonucu kaldi
Onları üzmek istemem ama maalesef değiller:)
Göbekli birinin ne zaman çekiçi olduğu görülmüş.
Kaslı erkek aldatır ama
İlgin troll bir araştırma gibi
Göbekli erkeklerin nesi çekici aksine itici
Hafif göbekliyim; ama nedense kimse beni sevmiyor.
Fit erkek her zaman bir adım öndedir
Onların baklavası varsa benim de basurum var.
Göbekli erkek görünce erkeklerden soğuyorum
Göbekli erkek yanıma yakışmaz ben fit olacam o göbekli yok ya kendini ne sanıyor
Parasına bakar TC kadını.
herkes annen değil
Annenden bahsetmedim.
Zoruna gidiyorsa ötede ağla
senin annen ne ara benim annem oldu
zırlayan kim belli
Erkek erkektir ya
hayır iğrençç
Avunmaya devam
hayır öğğkk
Ortasi yok mu?
Değil tabi ki :)