Burayı sevmemin nedeni herkes samimi ve içten ve doğal insanlar çok burda herneyse soruya bir reply de ben yazayım söz konusu çekicilik olunca ilgi alanima giriyor okadar iticiydimki neden iticiyim diye derin çalışma ve araştırmalar sonucu mıknatısın itme ve çekme kuvvetini hipotezini ben ortaya attm herşeyin başı ABD bilim adamları sahiplendi buradan ABD bilim adamlarıni kiniyorum tabiki sıradan insanlar demek isterdim ki kendim kaslı olduğum için kızlar beni çekici olarak buluyor 😎😊
Simdi kasli erkekler revacta mi evet revacta , neden merakli bir kesim var.. Ama o sporu günlük rutine bagladiginda is hayati ev hayatina bagladigi zaman spor yapamiyo ve normal erkeklerden cok daha asiri kilo alabiliyorlar bir kac sahidi oldugum olay var.. :/
Kasları ızgara yapıp yemeyi mi düşünüyorsunuz kızlar tabiki sıradan erkek daha iyidir o kasları yapabilmek için bir dünya kimyasal kullanıyorlar bırakınca manzara ortada boş şeyler yani sağlık daha iyi o yüzden normal yasiycaksin
Kızlar kaslı erkekleri sevmezler kızlar kassız erkekleride sevmezler kızlar doğal kaslı hafif yapılı erkek severler geniş omuzlu erkek severler.. çünkü bende 7 sene sporla uğrastım 1 sene gitme fosa kas bir boka yaramıyo Hadi iyi geceler..
Bak kadınların bu tip sorulara verdiği cevaplar çelişkili ancak zayıf ve hafif kaslı erkekleri bir tık daha çekici buldukları bariz şekillerde ortadadır yanısıra bu demek değildir ki kas olmayan erkekte çekici olamaz!
Sadece kas olsa bile ne karakter be adap ne konuşma ne tip bazı kızlar düşer hatta öyle kızlar düşer ki bunlar senin benim yanımda görselliğe değil iç güzelliğe önem veriyorum diyen kızlar
Fitness sektorunde ne kadar iyi olursan ol herzmaan bi eksini bulurlar bu mevzuda ise diger insanlardan seni farklı kılar ve buda sadece kızlar için değil diger insanlarin gozu onunde 1-0 önde olursun
En İyi Cevaplar