Yoo, narin çıt kırıldım hassasiyetinde olanlarda çekici ve hatta aksine kasları, pazıları çıkmış bir kadın çekici değil "" bana göre "" ..
Normal olarak spor yapmak tabii ki sağlıklı ve dinç bir vücuda sahip olduğunu gösterir ama şahsen özel bir çekiciliği yok. Abaza takımları dar kesim ve hatları ortaya çıkaran spor kıyafetlerin içindeki kadın için, o gün spora başlamış olsa da Çekici bulur.
Kimse kusura bakmasın da, çekicilik eğer ciddi AŞK ise, o arayışta gerçekten sevebileceğim biri diyorsa o Beyinciği; önemli olan gözlerdir.. Gerisi artısıyla, eksisiyle hikaye ve bahane..
Spor yapan kadın fit olur ve giydiği yakışır. Ayrıca yatakta çabuk yorulmazlar, tembellik yapmazlar, daha istekli olurlar, hormonları daha iyi çalışır. Ayrıca spor yaparken tayt veya vücut hatlarını belli eden giysiler giydikleri için özellikle spor yaparken çok çekici olurlar.
Yanlış anlamayın zorluklardan geçip başarıya ulaşabilen kadınları seviyoruz biz. O yüzden spor gibi zor bir şeyden sonra başarılı vücuda sahip olan kadınlar ilgi çekici geliyor. Neyse kameralara oynamaya gerek yok midilli gibi oluyorlar abi o yüzden ilgi çekiyorlar, başka nedeni yok assdfffg.
Bazı insanlar formda kaldıkları için spor yapan kadınları sever. O erkekler benim gibi sadece belirli sporları izleyen erkekler olabilir mesela ben voleybol hentbol gibi kadın sporlarını izlemeyi severim. İlgilenen kızlar bana whatts uygulamasından +40752061654 numaralı telefondan yazabilirler.
Spor irade işidir. İradesi güçlü olmayan insan uzun süre idame ettiremez. iradesi kuvvetli kişi ise disiplinli, istikrarlı, ne istediğini bilen kişilerdir. Böyle kişilerin albenisi her zaman daha yüksektir.
fit bir vucut daima çekicidir ve spor yapan yapan kadinlarin spor yaptiklari için kalca ve gögüslerii belirginleşiyor dolgunlasiyor ve bu onlari çekici bir duruma getiriyor kardesim benim görüsüm bu yöndedir
Spor yapan değil kendine bakan kadın çekicidir kendine saygısı olmayanın karşısındakine saygısı olmaz , ayrıca bu bir içgüdüdür her canlı kendinden sonra bir varis bırakmak ister o variste en sağlıklı kişiden olur içgüdüsüdür
spor yapan kadınlara bayılırım hele tm anlamıyla fızıgını vucuunu koruyan aşırıya kacmayan bayanlarr varya hele o baklavaları bence erkeklerden daha cok kadınlara yakışıyor ama aşırıya kaçıp afedersın bokunu cıkarmayanlara
Spor yapan kadın kendine bakmayı bilen kadındır. Sağlık dolu ışıl ışıl kadındır. İleride çocuğuna örnek olacak annedir. Bir de taș gibi olacak vücudu da unutmamak lazım. Her açıdan çekici yahu.
Spor yapan bir insan ilgimi dikkatimi çekiyorsa ve bir heterosexual olarak kızların yapıyor olması yeterli bir sebep. Cunku spor yapan insanlar istisnalar haric kendine olan saygısını cevresine de gösterir , örnek olur çekidüzen vermesiyle kendine
En İyi Cevaplar