Spor yapan kadın, erkekçekici midir?
Öyledir yolda kalınca arayın😀

Spor yapan kadın, erkekçekici midir?
Öyledir yolda kalınca arayın😀
Her şeyin fazlası itici geliyor bana. Ben de antrenörlük yapıyorum boş zamanlarımda ama hiçbir zaman protein tozu ya da enjeksiyonla kendini şişirip, sokakta kasıla kasıla yürüyen tipler bana çekici gelmedi tam tersine tofaşta son ses müzik açıp kız tavlamaya çalışan tiplermiş gibi geliyorlar bana, yani pek ilgimi çekmiyor. Bence kadınlarda da aşırı kas dokusu hoş durmuyor, birçok sporcu çalıştırıyorum ve her zaman tek önerim her şeyin dengeli olmasıdır. Spor evet çok faydalı hem sağlık açısından hem de aktivite olarak bence herkesin dahil olması gerekiyor ama amaçsız yapılan sporun kimseye faydası olmaz. Tamamen görüntü için spor yapmak bence hoş değil. Yine de kişinin kendi tercihi elbette.🤷🏼♀️
Bazıları abartılı şekilde yapıyor, bende gidiyorum spora ama bunu sırf çekici olmak için değil daha çok sağlığım için koruyorum mesela. Kimin nasıl baktığına bağlı biraz da spor olayına.
Fiziksel olarak çekici gelir bazılarına ama ben çekici olarak görmem.. benim için daha başka özellikleri olmalı.. güzel bir kalp gibi.. karakter gibi. :D
Spor yapan kadın bana göre bu hayatta her zaman 2-0 öndedir. Fakat önemli olan burada fit bir vücuda sahip olması. Zeyna gibi olması itici gelir çünkü.
Cevap
34Cevap
Her erkek-kadın değildir tabi.
Disiplini ve seviyesine bağlı bu.
Spordan kastımız fitness yapmak, vücut yapmaska eğer, evet iyi bir vücut her zaman daha çekicidir.
Buradaki önemli nokta, yeterli seviyede olmasıdır. Bu herkesin gözünde hoş duracaktır.
Kadın gördüğümüzü mü sanıyorsun dhdhdhdhdhdd sporda benim uğraştığım iki şey var yüksek ağırlık sonrası göz kararmasi ile mücadele etme ve nefes almak 😅
Çekiciymişim yeni öğrendim
Böyle gotü olan varsa çekicidir tabii assdjdk
guzel ve karakterli kadin cekicidir. sifat koymakla ya da yaptigi fiile degismez
🤣 🤣 Yoo löp löp yağlar daha iyi 🤣 spor yapınca daşşşşş gibi oluyor da ne oluyor
Evet çekicidir ama kadınlar daha çekici oluyor spordan çıkınca seksi kokuyorlar bayılıyorum
Spor yapan kişi bakımına dikkat ediyordur bu çekicilik katıyor
Bana göre fit bir vücutlu kadın yüzü de güzelse artı sağlar. ama yüzü güzel değilse pek bir çekiciliği olacağını düşünmüyorum..
Pp deki kadar degil sanirim
İyi bir şey mi bu söylediğin😀
Gerçek değil mi 😀
Teşekkür ederim
Kas yığını olmadığı sürece evet. Spor yapıp sağlığına dikkat etmesi çekici bir durum.
Taytlı kızlar çekici oluyor :D
Taytsiz 😀
Tayt ile çekici olmayanda var. Gördün mü hiç
O zaman öyle deme, gelir bir taytlı bacaklari yağdan harita oluşturmuş görürsün o zaman 😀
😀😀
güreşçi fiziğine sahipse evet
Kas yığını olmamışsa çekicidir
Çok çekicidir
Ama bu çok kötü bir şaka oldu. :D
Koşu yapan kadınlar özellikle
Çekicidir. Spor salonları güzel oluyor 😄
Spor yapıyorum gayet cekiciyim djdh
Elbette kendine bakıyor seviyor
Bence çekiçi
Galiba
Yapmaya çalışıyorum