Fit fizik herkesin dikkatini ceker. Nasil ki kilolu, beli yag tutmus bir kadin erkeklere ilgi cekici gelmiyorsa kadinlara da gobekli, her tarafi yağ olan erkek cekici gelmiyor. Iki cinste az biraz duzgun fizik istiyor açıkçası. Göze hoş geliyor. Onun dışında cagrisimda yapıyor. Mesela spor yapan insan sağlıklıdir, kendine onem verir, vucuduna onem verir, kendine saygisi yüksektir. Onun disinda spor yapan ve biraz kasli erkegin kondisyonu iyidir. Yatakta nefes nefese kalmaz, tikanmaz, hemen yorulmaz. Yatak performansı spor yapmayana göre daha iyidir. Kadini ordan oraya alip kaldirmak daha kolaydir spor yapan için. O fit fizik yatakta ister istemez tahrik de ediyor acikcasi. O kasli kollarin icinde olmanin da farkli bir hazzi var. Saglikli bir gorunumu var ayrıca. Yani bircok artisi var kaslı erkegin. Ki sadece erkek icin demeyeyim. Spor her iki cins icinde arti seyler saglar. Yine yataktan gidecegim ama spor yapan bir kadin pozisyonlari daha rahat yapar. Esnektir. Vucudu sıkıdır, duzgundur yine bu da erkegi tahrik eder. Yani sporun her iki cins icinde artilari fazlasiyla var. Erkektede önem verdigim şeydir. Hem guzel görünüm, saglikli görünüm hemde guc kuvvet, kondisyon gibi artilari var.
Erkekler de sporcu kadınlara karşı ilgili. Disiplini ve ve özsaygıyı herkes sever, herkes içten içe güçlüye hasrettir. Buradaki güçlü her türlü anlama çekilebilir.
Ben değilim açıkcası. Tamam tabiki spor yapsın hoşuma gider ama hayatının odak noktasına koyan erkeklerden hoşlanmıyorum. Sabah kahvaltısında 10 tane yumurta yiyen adamla evlenmek istemem şahsen.
şahsen ben sporcu olduğum için öyle yanımda kolum kadar bacağı olan dokunsam uçacak gibi duran birini istemem yapılı olsun yani öyle hulk gibi birini istemez çoğu kadın sadece zayıf durmasın yeter
Ayhh dunyaya bi krre gelmişim manken gibi fizigim var cok guzelim ( maşallah deyin ) ee haliyle bende şoyle yakisikli kasli bi erkegi kendime laik goruyorimm sebebi belli degil mi?