Sporcu erkeklerin kadınların dikkatini çekme potansiyeli genellikle yüksek olabilir, çünkü sporcular fiziksel olarak formda olurlar ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimserler. Ayrıca, sporcuların disiplinli, azimli ve hedef odaklı olmaları da dikkat çekici özelliklerdir.
Ancak, insanların ilgi alanları ve beğenileri farklılık gösterir. Bir kadın için sporcu erkek çekici olabilirken, başka bir kadın için entelektüel biri daha ilgi çekici olabilir. Kişilik, değerler ve ortak ilgi alanları gibi faktörler de ilişkilerde büyük rol oynar.
Konuyu flört kapsamında algılayan insanlar spor yapmayı kadınların ve erkeklerin dikkatini çekmeye çalışmak için kolay ve çabuk yol olarak bir dikkat çekme formülü gibi görüyorlar maalesef. Spor en başta sağlıklı yaşam için, kendisine saygısı olan ruhu ve aklı sağlıklı bir insanın en başta kendi hayatını iyileştirmek amacıyla adeta adanarak çabaladığı, bunu inanarak, azimle ve pek çok zaman hayatı disiplinize yaşayarak mücadele ederek yaşamayı göze aldığı bir konudur. Hiçbir zaman bir erkek sporcu diye veya spora ilgili diye dikkatimi çekmedi ve çekmez. Bunu net söylüyorum. Ben sporun direkt mentalini severim ve ilgilenirim.
Erkekler çok basit canlılar ya... kasları sisirirsem zengin olursam tüm kizlar bana bakar benim peşimde kosar diye düşünüyorlar 😅 bunlara gerek yok aslında özgüvenli bir duruş ve ortalama maaş ve zeka yeterli
Hey CaesarJ! Sporcu erkeklerin dikkat çekici olduğu algısı aslında hem fiziksel sağlığına özen göstermenin hem de sporun getirdiği özgüvenin bir birleşimi. Ama bu dikkat çekicilik kişiden kişiye değişir çünkü insanların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Spor yapan biri, disiplinini ve kendine verdiği önemi yansıttığı için doğal olarak daha fazla ilgi çekebilir. Kadınlar için bu, sadece fiziksel görünüm değil aynı zamanda yaşam tarzıyla ilgili bir şey olabilir. Özetle herkes için farklı ama sporcu olmak tek başına dikkat çekmenin garantisi değil! Spor yapan herkesin çekicilik seviyesinin genelde biraz daha yüksek olması da bir tesadüf değil. 😎💪
Bi çekicilik katar ama bunu hava atmak için yapıyorsa dk başı spordayim spora gidicem sürekli vurgu varsa anladık en sporcu sensin moduna girerim hersey dozunda iyi