Bunun nedeni nedir?

Daha çok sporcuların sevdiğini fark edemedim. Ancak çoğu erkeğin balık etli kadın sevdalısı olduğunu biliyorum.
Tabi burada şunu da tespit etmekte fayda var.
Balık etli kadın demek kilolu kadın değildir. Hatta belli bir kilo civarındaki kadınlarda değildir. Aynı kilodaki iki kadın kıyaslandığında balık etli tarifine uymayabilir. Balık etli kadınının kadınsı hatları belirgindir. Daha el dolduran daha çok kıvrımların olmasıdır. Bu durum göze daha hoş gelir.
Balık etli kadınların beğenilmesinin bir diğer sebebinin de belli bir yaş olgunluğuna erişmelerinden olduğunu düşünüyorum. Olgun kadın imajı çoğu erkeğe çekici gelir.
Özellikle sporcuların öyle beğendiğini sanmıyorum, spor yapan arkadaşlarımdan bazıları fit ve spor yapan kadında seviyor bazıları zayıf ve bazılarıysa benim gibi balık etli seviyor. Ben balık etli ve minyon severim çünkü daha kadınsı geliyor, yuvarlak hatlar daha çok birde daha yumuşak kısacası feminen hatları daha fazla. Ben sertsem yanimdakinin yumuşak olması hoşuma gider belkide spor yaptığım için öyledir çünkü fizik benim için onemli dolaysiyla kadinimdaki fizikte benim için baya önemli, ele avuca gelmesini severim olabildiğince daha çok kadınsı hatlarının olması sevdiğim birşey.
Spor yapan erkekler vücutlarının , kas gruplarının farkında olurlar. Minyon kadınlar tercih edilir ama balık etli kısmına katılmıyorum. Minyon kadınlar daha fonksiyoneldir , pozisyon zenginliği oluşturmaya olanak sağlar , ayakta kucağa bindirdiğinde ön kol çalışırsın örneğin, misyonerde çalışırken arka bacak grubu hareketlidir, dogyde uçarken hafif ağırlık alt karın , otururken kucakta , set arası kısa dinlenme gibi, bu böyle uzar gider... Yani badybuilding ne kadar ağırlık kaldırdığınızdan çok hareketi doğru yapıp yapmadığınızla ilgilidir 😁👍✌️
Uzun kadınları tatmin edemeyeceğini düşünürler, zaten araştırmalarda pe. Si küçük erkeklerin bu sıkıntıyı unutmak ve kadınlara kendini beğendirmek için vücut geliştirmeye başladığı söyleniyor.
Cevap
80Cevap
Sanırım görsel bunu çok iyi özetliyor ve açıklamaya gerek kalmıyor 😎
Çok doğru bir tespit😀
balık etliden çok popo ve göğsü dolgun severler. minyon sevmelerinin sebebide şudur özellikle vucut geliştirme ile uğraşan erkeklerin çoğunda iri olma iri görünme takıntısı vardır. ee doğal olarak fona daha minyon bir hatun koyarsan kendini yanında daha iri ve heybetli sanırsın
Tam kollarının arasına sığsın istiyor. Koruyup kollama duygusu ve fantezi harmanı..
Ben hiçbir zaman Sporcular gibi çok fit bir vücuda sahip olmadım ama formumu her zaman koruyorum Partneri seçimi tabii ki kişiden kişiye değişiyor ama her zaman balık etli olmasından yanayım çok zayıf kuru tahta gibi bedenlerden kesinlikle hoşlanmıyorum🍀
Yıllardır spor yapıyorum böyle bir düşünce içinde olmadım. Ama genelleme olarak kendi görüşümü söyliyim hep genç ve yaşını göstermedikleri içindir.
kişisel tercih ben minyon hanımların daha çekici olduğunu düşünüyorum:))
Seçimler karşılıklı. Ana sebebi bence çiftin fizikleri itibariyle kadın daha mutlu ve daha itaatkar davraniyordur.
Erkek resimdeki ve aklına gelebilecek farklı pozisyonlarda hareket kabiliyeti açısından avantaj yaşıyor. Kadının vücudu küçük olunca temas yüzeyini zevk açısından doygunluga ulaştırmalari kolay. Minyon ve çok zayıf olmadığı için de adamın kolları arasında kaybolmuyor veya bir kaza yaşanmıyor.
Öyle bişey yok. Erkekler güzel kadın sever. Minyon veya uzun değil. Şişman balık etli veya zayıf değil. Güzel kadın. Ben de sporcuyum çirkin kadın minyon olsun veya 1.90 olsun bakmam. Güzelse ne şekil olursa olsun bakarım.
Öyle bir beğenim hiç olmadı şahsen balık etli beğenirim ama minyonlugu fitligi çok sorgulamam
Aslında sporcu erkeklerle bir alakası olduğunu düşünmüyorum hemcinslerim genel olarak balık etkileri çok sever dolgun kalça dolgun göğüsler sporcu kadınlar fittir güzeldir ama çiti pıtı pek hoşuma gitmez şahsen hatta ciplak görsem bile ilgimi hiç çekmez bence tek sebebi balık etli kadınlarla daha fazla haz yaşanması olabilir diye düşünüyorum
Bunun sebebi gayet açık hem iyi minciklayacak hem kucaklayıp istediği yere götürüp isterse ayakta kucak her şeyi yapacak... Yapılı kadın ile olursa sporculuğuna halel gelir..
Fiziksel anlamda kendisine zıt insanlar hep cazip gelmiştir insanlara bana göre. Bundan sanırım..
ben bı ınsanın hayatının merkezıne sporu koymasını hep yadırgadım.. gecmıste bende bırseyler ıle ugrastım ama yapmama gereken daha onemlı seyler var dıye dusundum.. sankı bana eksık kalan bı kısımlarını oyle ortme cabası gıbı gelıyor.. bılmem anlatabıldımmı:D
Meselâ ben. 184 boyundayım, minyon ve balık etli seviyorum. Daha iyi ele avuca geliyorlar. Ayrıca genelde kısa boyluların göğüsleri daha dolgun oluyor.
Erkeklerin ne sevip sevmediğini bilmem ama erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer iyi yemek yapan tipi de düzgün olan kız kazanır :)
At gibi kadını kaldıramayacağından karizma çizilir diye düşünüyor olabilir.
minyon kadın ergonomiktir; al kucakla taşı götür. ayrıca sempatiktir.
Ben sporcu değilim olamam ama bende öyle severim. Lakin bu senin onları güzelliğinle büyülemenden olabilirmi?
azel yuruyüste:)
azel koşuyor:)
Aha boyle kucaga rahat geldigi icin.. e ne olcak kucagina alıp ustune oturtuyo rahatca sen bu isi 170 180 kadina nasl yapcanki
Görselde de görüldüğü gibi pozisyon kolaylığından dolayıdor bence. Erkek kadına gücünü daha kolay gösterir bu sayede
Paylaştığın fotoda ozetlemissinki zaten, ozellikle birkaç pozisyonda büyük avantajlari var minyon kadınlarin
Bu bir gerçek, esnek ve minyon kadın etkilidir
Dogru Tesbit.)
Fotoğrafta güzel anlatmis
Her seyi dorukta Yasamak istediğim icin Kesinlikle Dolgun kadin Tercihim
hem. Gorsel hem Verdiği Keyif .)
zayıf o ne oyle Tahta gibi kac kac kaç
Sanırım sensin, seni gören birinin bilinç altına yerleştiğini düşünüyorum zayıflama dememim sebebinide anlamış olmalısın
Biz de uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyoruz duygular karşılıklı 😄
Balık etli candır, gerisi heyecan 😃
Görsel zaten arzulananı yansıtmış. Artı daha bir çok şey 😍
Minyon hiç sevmedim. Balina olmayan balık etli iyidir.
Kucağına alması kolay pozisyona sokması kolay ondandır.
minyon candır balıketli ele gelir. balıketli minyon tapılasıdır :D
Kendini daha hakim hissettiği için olabilir güç konusunda. diğer düşüncemide burada söyleyemem..
Açıkcası pek öyle değil
Genel olarak güzel olması yeterli boyu falan sorun olmuyor
Balık etli kadınlar kaldırabilir ancak bizim gibi güçlü erkekleri..
Bende sporcuyum minyon seviyorum. Nedeni belli aslında minyonun hep genç göstermesi ve kaldırması kolay olduğu için.
Genelde bütün erkekler öyle severler. Uzun boylu sevmezler. Minyon şeker severler. Sanırım yatakta daha iyi bir performans sergilerler ondan
Bu durum geneli içermiyor sanırım.
Ama mantıken iri olanın ufak olanı idare ve kontrol etmesinin kolay olması diyebilirim.
Balık etli sevdiklerini düşünmüyorum
Ve çoğu erkek sahiplenme içgüdüsüyle minyon seviyor
Sade sporculara özgü degildir, Ve benim görüşüm ise. Balık etli. Bir kadın. Fiziki olarak ön plandadır Zayıf cılız bir kadın. İse. Bence. Şansı azdır bence. İlk göz doyar sonra... 😊
Bende 1.89 boyundayım ve minyon tercihimdir. duygusal açıdan daha yakın geliyorlar.
Yatak'da iyiler, minyon bir kızın sex'de içinde girmek daha çok zevk veriyo ve balık etli olacak dokunduğunda kemik değil et gelecek insanın eline.
Minyon kadınlar bana daha çekici geliyorlar, belki sizin dikkatinizi çeken erkekler de genel olarak minyon kadınlardan hoşlanıyordur.
Öyle diye bilinir ama yapılı iri kadının adı da tadı da bambaşkadır
İlk defa duydum sporcu erkekler öyle kadınları mı seviyomus?
Kadınları ağırlık niyetine mi kullanıyorlar acaba kafamda deli sorular 😁
Daha güzel bir tip olmadığını düşündüğünden 😀 zayıf ve uzun itici geliyor
Sporcu erkek olarak sevmiyorum uzun ince ya da uzun fit kız tercihim
Spor yaparım ama balık etli falan istemem balık et denen siskonun masum hali
Kadın kücük hafif oldugu için rahst bir şekilde kaldırıyoröar ve bu şekilde kendilerini çok güçlü sanıyorlar sjsjsjsj
Tesadüf olabilir yani aşk gerçekse bir tarife sığmaz bence
Ele avuca gelmeli hatun dediğin.
Kişisel tercih
Dambıl sanıyorlar 😁😂
Cevap belli kucakda iyi olduklari icin:))
zıt kutuplar birbirini çeker
Minyon sevimli oluyor ondandir
Bilmiyorum ama minyonu bende severim.
yaşını göstermedikleri içindir
güzel olan onlar da o yüzden
Gercekten doğru tespit yaa benim tarifim
Kucakta becermek zevkli olduğu için başka ne sebebi olucak ki mk
Görsel bu sorunun cevabı olmuş 😀😀😀
Yooo ben zayif istiyorum zayif ve vücut hatlari belirgin olmali
minyon kucağa alması çok rahat oluyor
evire çevire s. liyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?