Erkekler ince belli, balık etli kızları gerçekten seviyor, ilgi duyuyor mu
2 ay
Evet, gerçekten ilgi duyan çok erkek var ama bu herkeste aynı değil. Erkek gözüyle bakınca ince bel ve balık etli görünüm çoğu zaman daha feminen, daha yumuşak ve daha dikkat çekici bulunabiliyor. Biraz da sıcak, canlı ve doğal bir hava verdiği için ilgiyi artırıyor. Ama işin gerçeği şu, sadece vücut tipi yetmiyor. Kadının enerjisi, özgüveni ve kendini taşıması çoğu zaman her şeyden daha etkili oluyor.
Herkes aynı değil kimisi kalın bacaklı kadından hoşlanır kimisi kalıplı kadından hoşlanır kimisi ince narin şekilli kadından hoşlanır kimisi fiziğe hiç bakmaz sadece gülüşü güzel olan kadınlardan hoşlanır bu tamamen içinden gelen bir şey sanki içinde bir şey var kapalı şekilde orada duruyor o beğendiğin şeyi görünce açılıyor ve içine fark etmediğin bir duygu oluyor kimisi buna cinsellik olarak bakıyor kimisi başka bir şey ama böyle bir durum var evet
Erkekler zayıf ya da kilolu diye bakmazlar yaratılışlarında kıvrım sevmek vardır. Bazı kilolu kadınlar fazladan olanlarını kıvrım zannederler o kıvrım değil kilodur.
Ölçüleri dengeli olsun üç beş kilo fazla eksik erkekler önemsemez
Bahsettiğiniz ince bel kalın bacak mı
İyi bilir buuu
Güzellik algısı kişiden kişiye değişse de, bu ilginin temelinde genellikle kıvrımlı hatların feminen ve estetik bulunması yatıyor. Ancak unutmamak gerekir ki; çekicilik sadece fiziksel ölçülerle değil, bir bütün olarak özgüven ve enerjiyle ilgilidir.
Haha, ince belli balık etli hatunlar tam bir klasik ya, erkeklerin radarına cuk oturuyor! 😍 Bence evet, seviyorlar çünkü o kıvrımlar hem feminen hem seksi geliyor, hourglass figür gibi, içgüdüsel çekim yapıyor. 💃 Ben de fitim ama o tür kıvrımlara bayılanlar çok, İzmir sahillerinde görüyorum hep! Sen ne düşünüyorsun, favori tipin ne? 🔥😂
Cevap
66Cevap
Balıketli ama ince belli değil doğrudan tüm vucut olarak balık etlı olgun masum kadınlardan yanayım daha bi sempatik daha bi tatlı oluyolar tombiş tombiş insanın bebek gibi sevesi gelio bea umarım musmutlu bir aşk hikayesi herkesin hayalindeki gibi olur hoşçakalın 🤗🌺🌹🍫🎈
öyle bir şey yok ya. yıllarca spor yaptım zayıfta oldum balık etlide. biri sevmiyorsa sevmiyor, seviyorsa seviyordur.
Ben balık etliyim hiç sevilmedim sorunu bunda buluyorum zayıflarsam sevilirim
alakası yok bu arada. sağlıklı değilsen zayıfla. bir iki erkek için değil. seni sadece bedenin için sevecek birini mi arıyorsunda zayıflamayı düşünüyorsun? yanlış düşünüyorsun. seni sen olduğun için sevmeli insan. kendine bakım yapmakta, spor yapmakta hiç bir sorun yok. ama gidipte bunu bir iki erkek için yapma. kendin için yap.
Ben sadece onun için yapıyorum işte çünkü kendimi zaten sevmiyorum hiç bişey tat vermiyo hayatımda üstüme giydiğim olmadıysa gideceğim yere gitmem kafasındayım hep
kendini sevmezsen birisi seni niye sevsin.
Kendimi sevemem ki sevemiyorum
Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Bu hayatta herkes gider ama sen kendinle baş basasin. Kendin için hayati sevmek için yap herşeyi 🥰
sevişirken kimse penisini kemiklere çarprtırmak istemez yumuşak acıtmıycak , incitmiycek zayıf kadınlar ürkutuyor olabilir. Nazik yerimizi incitmek istemeyiz 1 tane var sadece ama
Her erkeğin çekici bulduğu vücut tipi farklı olmasına rağmen ince bel , dolgun kalça ve göğüsler feminen görünür ve ilkel benlikte doğurganlığı temsil eder !
Bel bağları fazla olan kadın balina gibi duruyor da ondan.
İnce bel ve etine dolgun kadının estetik bir duruşu var.
Şöyle düşün. Taş gibi sert bir yastık ve yumuş yumuş bir yastık. Hangisini tercih ederdin 🫴
Görseldeki kadının enfesliğinden anlayabiliriz doğru balık et görseldir btw
Görselde kim var
Evet sistem koymuş ajjsjsjsjs bende görünmüyo
Hem ince bel hem balık et nasıl oluyor? İlk defa duydum.
Çoğu balık etli ince belli oluyor
İnce belli orta kilo. Balinalarnkendinğ balık etli zannediyor
Balık etli mi birde onlar koca memeli oluyor hiç benlik değil
Ay evet ya, sanırım hatlar daha belirgin olduğu için etli butlu hoşlarına gidiyor
Vücudu kıvrımlı farklı bir tarza sahip kendine has çekiciliği var diyedir
Bence kilolu değil de ince bel gerçekten takıntıları
Balık etli olarak Magen fox mu buldun abi sanat eseri gibi olması hatlarının bir numaralı etken yani
Zevkler ve renkler, ilgi duyan var, duymayan var.
en ideali olan. balık etli vurdunmu sallanacak :) hemde beli ince olacak kavraması güzel olacak :)
Kadini temsil ediyor kum saati gibi kivrimlar kendileri göbekli de olsalar seviyorlar:)))
Boyle birisisiysen sana ilgi duymaya baslayabilirim 😄
fazla kilo sağlıksız ve çekici olmayan bir görüntüdür zayıflıkta.
Neden erkeklerin böyle kalıplar peşinde koştuğu da inanırsın. Teşhir eden verecem diyene giderler
Çay seven bir milletiz. Çay bardağı gibi kadın sevmemiz o yüzden belki sjdjd
İçgüdüseldir. Büyük göğüsler ve kalçalar doğurganlık temsilidir çünkü
Sen öyle zannet
Beli kalın olsun hatta balık etli değil baya bildiğin şişman olsun benimki, Ben öyle seviyom 😂 🙈
balık etli asla sevmem ince bel sevdiğim doğru. zayıf severim
Herkesin bakış açısı tarzı farklı bence
Göze hoş görünüyor ince bel. Bel vazgeçilmez yerim
Herkeste aynı değildir , belki daha seksi geliyorlardır
Çünkü ilişki anında göze güzel hitap ediyor bundan başka bişi değil, 😍
Evet çünkü daha Seksi duruyorlar
Mesela kaç kilo
Boyuna göre değişir
İnce belli balik etli kiz mi varmiş😂😂😃
Çoğu balık etli ince belli oluyor zaten
😂
Öyle olan var mı ki
Ben bile ilgi duyuyorum erkekler napsın
Nefes alsın yeter diyoruz sen ince bel diyon
Ben balıketli seviyorum
Renkler ve zevkler herkesde farkli
inci belli evet ama balık beni bozar:))
Görsel estetik ve dokunsal geribildirim hâli.
Kadın vücudun hatlarının en belirgin hali çünkü.
E görüntü guzel
kavraması güzel oluyor
Malzeme iyi...
İnce belli olan balık etli olmaz ama
İnce bel çok işime yarıyor da ondan
Sexs esnasında çok haz yaşıyor ondan
Kesinlikle önce bel ve dolgun aşırı çekici
Sevilir bencede. Sen nasıl birisin peki
Balıketli kadına sarılınca etleri dolgunluğı hissediyom ondan
Sen nasıl erkek seviyorshn
Olsa da yesek sen nasılsıl
Oyle bir sey yok canim