Kıvrımlı ve dolgun hatlara sahip olmanın verdiği mutlulukla o kadını her haliyle sevebildiğini gururla taşıyan bir erkek düşünün. Kadınını sadece sevmiyor aynı zamanda seksi de buluyor.. Sizce erkekler balık etli kadınları neden daha çekici buluyor?
Size nasıl kaslı güçlü erkekler güzel geliyorsa. Bize de o sebepten güzel geliyor. Çünkü erkek dediğin kaslı, güçlü, kuvvetli olmalı. Kadında güzel, seksi, fit, göze hitap etmeli. Vücudu güzel olmalı. Sizin gibi. Ama bu görünüm güzellik herkese göre aynı olmaya bilir. Çünkü herkesin zevkleri ve beklentileri farklıdır. Hem ayrıca Kimisi ne kadar cok güzel olursa olsun her zaman istediği kişiyi elde edemez. Yani fiziğine güvenip çok seçici olmak iyi değildir yani buldunda bunadin hesabı.. Çünkü bunu 1 de şöyle düşün sen güzelsin ama dünyada sadece 1 tek güzel kadın sen değilsin. Senden ya da senin gibi ço.. k güzel kadın var. Biri gider biri gelir. Oncin kimse kimseyi umursamaz pek. Sadece dünyada kadın mı ya da erkek mi yok anasını satayım. der geçer.
Yaygın bir tabir vardır: Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı... Tabi ki göze hoş geliyor ve çekici duruyor ama bunlardan daha önemli şeyler var bencesi...
Eninde sonunda yaşlanacağız, sadece kaba ete odaklanıp asıl olması gerekeni görememek korkutur beni...
Muhtemelen dokunuşu daha haz veriyor olabilir. Zayıf birinin teni daha gergşn, daha sert olabilir ancak balık etli kadının daha yumuşak bir teni olması olasıdır. Vurduğunda ses gelsin isteyenlerden mi bahsedelim şimdi, yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyenlerden mi, ele avuca gelsin isteyenlerden mi? Çok çeşit insan var.
Ben fit ve sıkı vücutlu kız seviyorum. Balık etli de severim ama o balık etli kız, şişman olup kendini balık etli sanmadığı sürece. Çoğu şişman kız, kendine balık etli diyor :D Öyle değilse tamam. Hafif kilolu severim. Mesela 1.70 kızın ideal kilosu 65 dir. 67 kilo olsa balık etli olur. Ama 75 kilo olsa şişman olur. Demek istediğim bu.
Ne çok zayıf nede çok kilolu tercih ederim. Çünkü zayıf olanlarla seks yaparken kemik sesleri geliyor sanki çok ağrıyor sonunda. Kilolu olanlar bana göre itici ama çok ateşli seks düşkünü olabiliyorlar. Ancak birazda göze hitab etmeli ki seksten zevk alabilesin değil mi ama !
Erkek isterki, yemeği hapur şapur yesin Erkek isterki, kadın dolgun olsun elimin içini doldursun orasını burasını sıkayım zevk alayım Ben bir erkek olarak yemekler leziz ve doyucu olsun Kadındada dolgun ve güzel olsun ki beni soyursun yoksa gözüm dışarda kalır
Arkadaşlar balık etli tanımı boy kilo oranına göre olması gerekenden +5_10 kg fazlasıdır bu kadınları hatlarının daha dolgun hoş olmasını sağlar özelikle kalçalar daha belirgin hale gelir buda erkekleri cezbeder! Balık etliden kasıt şişko kadın değildir şişko ya da çok zayıf kadınlardada müşterek olarak kadınsı hatlar kaybolur
Balık etli kadınlar da, yağ orantılı şekilde dağılmıştır. Kadınlar da yağ demek östrojen hormonu demektir. Östrojen hormonu ise çiftleşmeye hazırım, sağlılı çocuklar doğurum erkekte iç güdüsünü ortaya çıkartırız. Bu bilinç altının yansıması. Erkekteki bu iç güdü yansıması kadın seksi bir kimliğe bürünmesine neden olur.
Günaydın Bir gram et bin ayıp örter Atasözünden yola çıkarak Erkeklerin çok zayıf kuru sıska tabir edilen hanımlar yerine balık etli yani biraz kilolu hanımları tercih ettiği onlarla daha hoş vakitler geçirdiğini tahmin ediyorum. Gitim kuşam makyaj onlara daha bir güzel yakışıyor.
Balık etli çoğu kadın evlendikten sonra kilo alma ihtimali bir hayli fazla oluyor (biz erkekler içinde geçerli) birde hamile kalınca alınan kilolar ve doğum yaptıktan sonra verilemeyen kilo kadının hayatını olumsuz etkiler o nedenle benim tercihim fit vücut en ideali diye düşünüyorum
Kadın dedin balık etli olmalı neden cunki ilişki sırasında dokunduğunda eliyle yumusak tenini hissedebilmeli kemigini degil 😂insan aynı zamnda göze de hitap ediyor şu bir gerçek ki birlikte oldum balık etli kadınlar her zman için zayıf kadınlardan daha çok mutlu etmiştir beni
Bu balık etli değil mesela kapak fotoğrafındaki zayıf ama fit bir vücudu var erkeklerin çoğu balık etli değil fit yağsız ama vücudu orantılı genç kızları çekici bulur e öyle yani mesela ben bile kapak fotosuna bakınca wow dedim erkek nasıl bakmasın:D
Fotoğrafdaki kadınlar balık etli değil de bir kere... kıvrımları belli olan kadınları görünce ben de diyorum maşallah... Erkekler hoşlanır haklı olarak
Çekici bulmak için erkek olmaya gerek yok kimse bu seksi degil diyemez yani göz var sonuçta kiskanmayan herkes seksi der kıvrımları hoş duran kadınları..
Çünkü kadını o zaman daha arzulu minciklar ve okşar.. Kuş tüyü yastıkta yatar gibi o yumuşaklığı kullanır.. Eline kemik gelmez.. Hatları güzel ve doyurucu dur..
Bunlar balık etli değildi kollar ince omuzlar dar gtu büyük olmak balık etli olmak değil balık etli insanın vücudu kalipli ve yapılı olur kolu bacağı kalın olur kemikli olur omuzlar geniş olur güçlü gözükür bunların sadece gtu var
Genetik kodlama çünkü büyük kalça erkek için daha rahat doğum yapaçağına işaret eder. Erkekte daha rahat doğum yapaçağına inandığı kadına genetiğini aktarmak ister. Daha az sorun daha az kafa yorgunluğu.
Tekel bayine girdim, tekila almak için kasada kıvırcık saçlı bir bayan vardı, uzun boylu ayaga bir kalktı altında siyah tayt ama böyle bir kalça yok dibim düştü bittim resmen eridim. Birde şişeyi almak için egildi String tam gözümün önüne geldi. O anda iptal oldum.
Ben balık etli veya üst derecesi olan balina etli kadınları sevmiyorum. Zayıf olsun, gözlük taksın, hayata karşı pozitif olsun, ne olduğu farketmezsizin herhangi ideolojisi olsun beni kalbimden vurur.
Dolgun hatları olan kadın sağlıklı ve doğurgan demektir. Her ne kadar seksle bağdaştırılsa da aslında erkeğin bilinçaltındaki ilkel bir dürtüyü uyandırır.
Yaaaa şimdi nasıl söyleyeyim, @beyazorkidem güzellik & Bakım paylaşım yaptığınız bölüm. Fazla ayrıntısına girmeden şöyle ifade edeyim o zaman. Balık etli kadın ile ilişki yaşamak yani birlikle olmak çok Mükemmel oluyor. Doggy pozisyonunda çıkan o ses yok mu işte bundan dolayı %90'nı bundan etkileniyor. Fazla yorum yok.
Fazla zayıf kafınlara sarılması ve ilişkiye girmesi insanın eline koluna kasıklarına kemikleri batıyor. Avuçladığında ya da ilişki esnasında daha konforlu olmasını seviyoruz
Valla ben zayıf kadın seviyorum. Balık etli değil. Tabiki vücut hatları düz olmayacak. Kalça geniş (squatla çok kolay dikleştirilebilir) , göğüs olarak özel bir isteğim yok.
Aslında bakış açıları çok farklıdır reis bir çoğu belkide tek amaç için kadını hayal ediyor lakin ben kadını başkalarının bütün düşüncelerinden alıp öyle bir yere koymuşum ki ne eti ne budu kimse asla ulaşamayacaktır..
Fizikleri güzel oluyor o yüzden. Elleyecek kadar dolgun olacak çünkü aşırı derece zayıf olunca elleyecek birşey yok. Benim için ortası yeter ne aşırı zayıf nede aşırı balık etli.
Genelde balina etliler balık etliyim der. Ama fotoğraftakilere gerçekten balık etli. kıvrımlarıyla dişiliğin zirvesindeler her erkek zirveye ulaşmak ister.
Hani nasıl denir iskelet gibi kadın yatağa yattığı vakit var yok arasında Balık etli kadın ben burdayım diyor sev beni diyor vücudu konuşuyor dile geliyor
Kimisi büyük kalça falan seviyo yani cinsellik anlamın o kalça dalgalanacak He ama zevk meselesi derseniz bilemem Ben büyük göğüs ve aşırı yumuşak olcak, balık etli gibi kalçaları ve incecik beli olcak Allah'ım çokmu şey istiyorumಥ╭╮ಥ
En İyi Cevaplar