5 ayFotoğraftaki kadın balık etli değil. En beğenilen kadınlar arasında bir tane bile balık etli yok. Kendini övdürmek için sormuşsun bu soruyu. Kadından anlamayan erkekler senin gibi balık etli ve hatta biraz üstünde olan kaba görünümlü erkekler dediğin tipi çekici bulur. Victoria Secret mankenleri, Monica Bellucci, Paris Hilton, Salma Hayek, Angelina Jolie, Sofia Vergara, Aishwarya Rai, Catherine Zeta-Jones, Megan Fox, Brooke Shields, Natalie Portman balık etli kadınlar değil. Margot Robbie, Gigi Hadid, Bella Hadid, Ana de Armas, Hülya Avşar, Müjde Ar, Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Ava Yaman, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya, Fahriye Evcen, Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu, Şenay Gürler, Petek Alemdar, Gülşen Bubikoğlu zayıflar ve gayet beğeniliyorlar. Bunlara bakınca senin gibi kadınlara kadın diyesim gelmiyor. 😁 İçlerinde fiziği en çok beğenilen ve en seksi bulunan Monica Bellucci ve asla balık etli değil, kum saati vücut tipinde zayıf bir kadın. Zargana gibi kupkuru değil diye zayıf olmamış olmuyor. Artık insanlar zayıflığı kuruluk sanıyor. Senin sandığının aksine zayıflar daha çok beğeniliyor ama kupkuru olmayan zayıflara balık etli dedikleri için balık etliler daha çok beğeniliyor sanıyorsun:D Kuru olmayan, aşırı zayıf olmayan zayıflara balık etli diyorlar ama koçan ele avuca gelmesini kast ediyorsa belli ki fazla kilolardan bahsediyor. Bu sadece bizim erkeklerde var çünkü hormonları bozuk. Zayıf kadın erkekteki koruma içgüdüsünü tetiklediğinden dolayı erkekler zayıfları daha çekici bulur çünkü zayıf kadın narin görünür, bu yüzden daha dişi görünür. Zayıf kadınlar zarif ve nazik göründükleri için erkekteki koruma içgüdüsünü tetikler. Vücutları ince olduğundan dolayı vücut hatları daha belli olur. Düz bir karın göbekten daha çekici bulunur, ince bel biraz kalın olan bir belden daha çok beğenilir. Bu saydığım kadınlar dünya genelinde büyük bir çoğunluğun beğendiği güzelliği nesnelleşmiş kadınlardır. Saydığım Türk kadın ünlüler uluslararası tanınıyor ve yurt dışında da gayet beğeniliyorlar. Kendi egonu tatmin etmek için ısrarla bu soruyu sormuşsun. Petek Alemdar’ı belki tanımazsın, TikTok fenomeni, aşırı beğenilen bir kız. Çoğunluğun beğendiği nesnel olarak güzel kabul edilir, her zaman çoğunluk esastır, istisnalar kaideyi bozmaz. Kum saati en çok beğenilen vücut tipi olarak kabul ediliyor ama bu vücut tipinde kadın ele avuca gelmiyor, ince görünüyor; kum saati gibi göğüs ve kalça bölgesi çıkık, beli ise ince. Fazla kilolar yok.
Balık etli eskiden doğru anlamda kullanılırdı; biraz fazla kilosu olanlara balık etli denilir, kıvrımlı olanlara değil. Son zamanlarda hatlılara balık etli dense de bu yanlış, tıpkı koyu renk saçlı olup da teni esmer olmayanlara esmer demek gibi yanlış. Kum saati vücut tipi mesela incedir ama hatlar belirgindir. Zayıflık demek anoreksiya hastası gibi olmak ya da kupkuru olmak demek değil. Zayıf kadın zarif kadındır, göze daha kibar göründüğü için daha kadınsı görünür. İnce görünen kadın zayıftır, kuru olması şart değil. Siz kuru olmayan kimseye zayıf demiyorsunuz. Kıvrımlı derken zayıflardan bahsettiğinizin farkında değilsiniz; zayıflarda kıvrımlar daha çekici durur, daha belirgin durur çünkü vücut ince olduğu için çıkıntılar daha çok dikkat çeker. Duygu Sarışın’a da kıvrımlı diye balık etli dediler balık etlinin ne olduğunu bilenler sosyal medyada dalga geçti öyle diyenlerle.
Bu kız şimdi zayıf diye çekici değil mi?
https://hizliresim.com/qc9mz5n
Ya da bu kız ince olmasına rağmen hatlı diye balık etli mi? Asla değil çünkü kollar ve bacaklar kalın değil, normal; beli incecik, yüzünde dolgunluk yok, karnı dümdüz. Biraz fazla kilosu da yok, tam ideal kiloda.11 Yorumla- 5 ay
Soruya tıklayınca fotoğraf görünmüyor da sorunun kapağına koyduğun fotoğraftaki kadın balık etli değil bundan bahsettim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ay30 yaşına gelip bunun sebebini anlayamamak da ne biliyim güzel ablacım biz neden 190 boyunda geniş omuzlu esmer erkeklerle birlikte olmak istiyorsak aynı sebepten. Şimdi hepimiz hormon taşıyoruz ya hani su yakmıyoruz hormon bu iri yarı etli butlu olmak herkesi etkiler ben de iri yarı bir adam görünce vovvvv oluyorum eve gidene kadar onu düşünüyorum 😂😂
80 Yorumla
Erkeklerin büyük meme ve büyük kalça sevmesi M. Ö 10 binli yıllardaki atalarımıza dayanan bir genetik kalıntı. O dönemdeki atalarımız sağlıklı çocuk ve rahat doğum yapar ve iyi emzirir çocuğu düşüncesiyle büyük kalçalı ve büyük memeli kadınları seçmişler hep. Günümüzde biz erkekler de bu genetik yapının beynimizde hâlâ daha kalıntısından dolayı bunu seçiyoruz genellikle. Fakat günümüzde bu yönüyle değil seks fantezisi olarak yorumluyoruz. Küçük memeli küçük kalçalı sevenler de var fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca kadınların da maddi durumu iyi ve güçlü erkek seçmesi de aynı şekilde o tarihlere dayanıyor. Onun sebebi de maddi durumu iyi aç açıkta bırakmaz güçlü koruyup kollar ve kendisi gibi güçlü çocuklar için iyi genetik olmasından kaynaklanıyor. Büyük meme ve büyük kalça yani balık etli
00 Yorumla
5 ayZevk meselesi tabiki. Ama balık etli var, balina etli var 😅😆 balık etli olup, göğüs güzel, kalça şekilli olanlar çekici ama sen balık etlisindir kalça çıkıntılı değildir ya da sekilli güzel durmuyordur olmaz yani. Balık etli olup, kum saati fiziğinde olanlar bence çok çekici. Armut fizikde severim mesela.. basen severim kadına yakışır. kadin dediğin basenli olur zaten. erkekde yakışmaz. Bazı şeyler medyada Tv'de empoze edildi. Basenleri inceltelim. Kilo verelim falan. milletde öğrenilmiş psikoloji ile kilo vermeye. kilolu kadının çekici olmadığına inandi. Aslında beğenen var beğenmeyen var. Neden bu kadar uzun yazdim bu soruya anlamıyorum 😅 okuduğunuz için teşekkürler 😆
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💖
Bir kere şunu netleştirelim: Balık etli olman = fazlan var demek değil, bir sürü erkeğin “ideal” dediği vücut tipi aslında. Eşin de muhtemelen o dolgunluğu, yumuşaklığı, dolu dolu hatlarını çekici buluyor, onu anlıyorum. Ama sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan, hedefin o olmalı.
İstersen incel, istersen balık etli kal, esas önemli olan sağlığın ve aynaya baktığında hissettiğin öz güvenin bebeğim 💅✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 5 aySoru baslıgını okudum sonra detayı okudum ve insanların nesen tartıştığını neden boşanma aşamasına geldiğini çözdüm
Eşim balık etli olmamı seviyor ama ben inadına kilo verecem bu nasıl bir düşüncedir anlamış değilim13 Yorumla- 5 ay
Okurmısın detayı
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 5 ayGöğüs büyüklüğü, kalça büyüklüğü daha doğurgan geliyor bu sebeple öyle istiyorlar. Aynı zamanda ışıltılı cilt, güzel saç vs de sağlıklı olduğu hissini veriyor böylece gelecek neslinin sağlıklı olacağını düşünüyor. Velhasıl birçoğunun öyle olmasının sebebi evrimsel, bilerek yaptıkları bir şey değil
10 Yorumla Geçmişteki füzelere bakalım Türkan Şoray mesela. Balık eti kadının hormonal olarak aktif olduğunun bir belirtisidir. Tarih boyunca da aşırı uçlar dışında genel olarak yaygın güzellik anlayışı etli butlu kadındır. Bence olayın hormonal etkisi erkeklerde yansıma buluyor olabilir. Sonuct hormonlar bizlerin beynini etkileyen kokulara da neden olur.
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz zevk meselesi aslında. Kimi erkek daha dolgun hatları çekici buluyor, kimi daha zayıf bedeni. Balık etli kadınlar bazılarına daha doğal, daha sıcak geliyor; bazılarına da fazla dikkat çekici gelmeyebiliyor. Yani ortada evrensel bir doğru yok. Bu tamamen kişisel beğeniyle, algıyla ve insanın neye çekildiğiyle ilgili. Ne yüceltilecek bir durum ne de küçümsenecek bir şey.
10 Yorumla
5 ayCahillik böyle bir şey... Kalça oranları dediğin şey... Doğurgan gözüküp üremek İçin sağlıklı gözükmesi çekici yapıyor. Özeti bu. Balık etlilik başka iğrenç bir şey. Dediğin şey doğurgan gözükmek sıkı hafif Geniş kalça. Sıkı ve iri portakal büyüklüğünde memeler üremeye En uygun görüntü... Her yerini yağ bağlamış kadın değil.
10 YorumlaBence bu biraz doğallık ve sıcaklık algısıyla ilgili, balık etli kadınlar birçok erkeğe daha canlı ve sarılabilir geliyor. Ama asıl önemli olan senin kendini nasıl iyi hissettiğin, başkasının beğenisi için bedeninden vazgeçmek insanı mutlu etmiyor.
10 YorumlaEvrimsel. Kalın bacak çok hoşuma gider mesela (Dozunda ulan kadınlardan hoşlanıyorum fillerden değil) Bunun evrimsel açıklaması da omega 3 bakımından zengin olduğunu düşünmemizmiş. Tabi "Eskiden omega 3 mü vardı ya?" Diye soracaksınız tabii ki yoktu. Olay insanın üreme, türünü ve soyunu devam ettirme isteğinde saklı. Erkek bakıyor aman yarabbim kocaman bir popo! İri bir göğüs! Bu kadın sağlıklı ve zeki bir çocuk doğurabilir, bu çocuk hayatta kalıp soyumuzu devam ettirebilir kafasıyla yaklaşıyor. Tabii kişiden kişiye göre de değişebiliyor bu durum. Medyanın algıyı değiştirmesi, insanın bazı fetişleri, sendromlar, takıntılar vb.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Balık etli değil, kıvrımlı hatları seviyoruz. Yani bir çok kadının olmayı istediği çubuk gibi bir vücut çoğu erkeğe göre hoş gözükmüyor. S harfini andıran çıkıklik güzel görünüyor. Yani belden daha çıkık göğüs ve kalça olduğunda kilo +10 bile hoş duruyor. Bu tipte kadınlar da ne giyse yakışıyor.
00 Yorumla
5 ayÖyle güzel. Dolgun olmanız hoş ve tatlı. Kadınsın ya. Erkek misiniz ki siz. girince bütün dertler sizde biter. Sen hiç gördün mü yaşadın mı ki? Bir erkek bir kadına birleşince sevişince bütün dertleri gittiğini. Gerçi erkek oğlun varsa hissedersin. Abla yaşamak lazım. Her şey üstüme geliyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kimsenin dış görünüşüne hiç bakmadım yargılamadım da o zaman sizin dediğinize göre erkekler gördüğü her balık etliye yürür o zaman bu eşiniz içinde geçerli bence böyle kalp kime çarptıysa onu ister ya
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayBence zap zayif incecik kalem gibi kadinlar daha güzel. Balik etli güzel degil.
Senin boy kg kac ve kac kg olmak istiyorsun35 Yorumla- 5 ay
Boy kac ve kac kg olmak istiyorsun
- 5 ay
@Ayselyako boy kg kac peki?
- 5 ay
40 kg olsan cok yakisirmis ama
Gizli Üye(25-29)5 ayBu eski insanlardan kalma bir içgüdüdür, eski zamanlarda kadınlarda çocuk doğum oranları yüksek ölçüde hem kadın hem de çocuğun öl. müyle gerçekleştiği için, kalçası büyük olan kadınlar tercih edilirdi. Doğumda çocuk ve anne öl. müyle daha az karşılaşılması için. Ki bunla beraber göğüsleri daha büyük kadınlar tercih edilir idi, doğan çocukları emzirmeyle alakalı bir şeydi şu an hatırlamıyorum..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Yeni nesil erkekler pek sevmiyor sanki zayıf , fit kadın daha algı yaratıyor güzellik anlamında. Kimine göre sismansindir kimine göre çekici estetik anlayışı meselesi ama fazlası bence sağlıklı değil kilonun
21 Yorumla- 5 ay
balık etli herzaman candır yeni nesik tv mankenler sevdası varda tahta işe yaramaz
Gizli Üye(30-35)5 ayKadın görmeyenler şişko sever. Çıkık ve yuvarlak popo, dik göğüsler, ince beldir o sevilen fizik. Ama kadına aç olduklarından obezi bile seksi bulanlar var. Kocanın zevki de önemli tabii ama öncelikle sen nasıl olmak istiyorsan öyle ol. Zayıfa yakın her zaman daha güzeldir. Kadında et demek yağ demektir, cıvıklık demektir. Hafif kilo varsa da o yağ değil kas olmalıdır. Kadın yapısal olarak yağ ağırlıklıdır zaten. Erkekler gibi doğal kas yapınız yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHayır ben balık seviyorum 😁kadınları da öyle abartılı anlatıyorlar sanki tek taraflı insanlar onlara ihtiyaç duyuyor, eğlence için takılmaya kalsam takıldıkları mekanlar belli, peşlerine giderim, ama hiç işim olmaz, onun yerine ülkeyi geziyorum 😁düzgün olan her zaman başımın tacı, onlara lafım yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBence kişiden kişiye göre değişen bir şey, ben zayıf seviyorum, zayıf daha zarif daha narin daha kadınsı geliyor, şişman ise biraz kaba daha erkeksi gibi geliyor.
30 YorumlaÇünkü daha kadınsı hatlara sahip demek.
Erkekler için de üçgen vücut ve geniş omuz filan yani.
10 Yorumla
5 ayYahu biz kadınlar dahi bebek severken az tombik olsun rahat rahat minciklayalim diyoruz bunlarinki de o mantık fazla derin düşünmeye gerek yok
41 Yorumla- 5 ay
aynen öyle ele avuca gelir
Balık etliyi şişkoyla karıştırmayalım ama. Eti sıkı, dolgun vücutlu, göbeksiz, kum saati falan not düşelim
42 Yorumla- 5 ay
Baya iyi
- 5 ay
aynen öyle sarkmadan sıkı olacak hariha anlatım
5 ayYani bu sizin ya da Eşinizin düşüncesi Herkes bu şekilde düşünmüyor, Ben dahil. Beklenti her insanda farklıdır.. ya normal şartlarda normal vücut oranı daha ilgi çekicidir doğal olarak ama balık eti de tercih eden insanlar Elbette var.)
00 Yorumla
5 aygenelde kadınlarda geniş omuz seviyor heralde iç güdüsel daha seksi geliyor hormonel galiba ben mesela kadının uzun olmayan minyon ve balık etlisini beğeniyorum dişil enerjisi yüksekse tadından yenmez ha birde beyaz tenliyse ölürümmm <3
00 Yorumla
5 ayBalık etli demeyelim ama kıvrımları belli olan kadınları daha çok beğenirler
519 Yorumla- 5 ay
Söyleyeceklerime tercüman olmuşsunuz. Teşekkürler
- 5 ay
@shadow0707 siz de yorum yapınız fazla yorum göz çıkarmaz ☺️
- 5 ay
Detaylara girip abartabiliyorum istemeden. Sizin yorum yeterli olmuş :)
- 5 ay
@shadow0707 abartın ne olacak herkes abartıyor 😁😁😁
- 5 ay
😅😅😅😅
- 5 ay
burada abartmamak lazım😅
- 5 ay
@shadow0707 tercih meselesi 🤷🏻♀️
- 5 ay
Anlayışınız için teşekkürler 🌼
- 5 ay
@shadow0707 rica ederim
- 5 ay
Kullanıcı adınız çok manidad
- 5 ay
Manidar
- 5 ay
@shadow0707 funda arar
- 5 ay
Hava zaten soğuk hanfendi
- 5 ay
@shadow0707 anlayamadım
- 5 ay
Şarkı sözleri diyorum
- 5 ay
@shadow0707 soğuk ile şarkı arasında bağlantı kuramadım
- 5 ay
Ben kurdum
- 5 ay
@shadow0707 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- 5 ay
balık etli ama fit balık etli
Göz dolduruyor hacim yoğunluk ✋🏻 hissiyatı vs güzel 😍
10 YorumlaBazı erkekler zayıf seviyor bazıları da etli butlu seviyor zayıf kadınlardan hoşlanmıyorlar yani sen nasıl mutluysan öyle ol tabii ama eşinide dikkate al bence
00 Yorumla
5 ayYa siz kadınlar bu zayıflama mevzusunu kendi aranızda çıkardınız bence ve birbirinizle yarışmak için yapıyorsunuz. Tamam bende aşırı kilodan hoşlanmam ama hatun dediğin gerçekten balıketli olmalı bir deri bir kemik beğenmiyoruz pek genelde. Şöyle vurdunmu lömbür lömbür sallancak (film repliği)
00 Yorumla
5 ayBu konuya esprili bir cevap vereyim 😊 Belki de başta balıklar olmak üzere deniz ürünlerini yemeyi seviyoruzdur o yüzden balık etli kadınları çekici buluyoruzdur 😄
00 Yorumla
5 ayHerşeyin abartılısı fazla ne çok balık etli olacak ne de kaslı kadın yuvarlak oval biçimli hatlara sahip olacak dolgun ve sıkı olacak sarıldığında kollarını dolduracak
00 YorumlaKıskanıyor zayıflarsan göze gelirsin diye balık et iyidir diyor 🤣🤣
33 Yorumla- 5 ay
mantıklı
- 5 ay
sen oyle san
- 5 ay
Alakası yok
5 ayBende ne kadar zayıflayacağım desem de balık etliyim zayıflayamıyorum sjsjsjsjs (bilmeyende 100 kilo sanacak kesin, 60 kiloyum snsnsn)
11 Yorumla- 5 ay
bekarkan 60 kilo balık etlidir zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
5 ayHep öyle deyip birde fit güzel fizikli kadınlara bakmaları peki😂 inanmayın bunlara fit her zaman 1 adım öndedir nokta
11 Yorumla- 5 ay
balık etli herzaman candır
5 ayBalık etli kadınlar protein seviyesi yüksek ve bebeği besleyecek güçte bünyeye sahip olduğu için doğal seleksiyon bu şekilde evirmis erkeği
126 Yorumla- 5 ay
Sanırsın hepiniz evlenip çocuk sahibi olam derdindesiniz de
- 5 ay
Bunu erkek bilinçli yapmıyor işte mesela ilk evrimde doğum ölümleri çok flzla idi çünkü iki ayağında yürümeye Alişan insanın leğen kemikleri birbirine yaklaşmış ve arasında doğum zor oluyor doğum yapamayan birey ölüyordu ama geniş kalçalı kadınlarda ölüm oranları azdı bu yüzden geniş kalçalı kadınlar erkek bireyler tarafından tercih sebebi oldu bilinçalti olarak
- 5 ay
Dayı erkek çocuk istemez kadın gibi bilinç altı değil mesele. Erkekler zayıf kadın daha çok sever çünkü koruma içgüdüsünü uyandırır
- 5 ay
30 yaş altı kadınlar yağ depolamaz yani genetik zekada zayıf kadın genç ve doğurgan kadın olarak gözlemlenir sebebi bu zira zayıf ve yaşlı şekilsiz bir dişi erkeği asla cezbetmez hepsi üreme içgüdüsü reis öyle kafana göre eş seçemezsin
- 5 ay
Doğurganlıkla alakası yook dayı yoook tamamıyla erkeğin dişiyi korumasıyla alakalı bu durum. Erkekte çocuk yapma içgüdüsü oluşmaz. Koruma ve cinsellik oluşur. Bunun içinde zayıf kadın tercih eder. Gidipte kendine yetebilen balıketli kadınları korumak istemez sahip çıkmaz sahiplenmez
- 5 ay
Dayısının gülü cinsellik ve doğal seleksiyon konusunda benimle tartışmaya girme yıllarca ben kalça bizi neden etkiliyor meme görünce neden kudurtuyor bunları arastirdim
- 5 ay
Bilimsel araştırmalara göre benim yazdıklarım doğru.
- 5 ay
Bahsettigin şey yapay seçilim doğal seçilim her zaman zayıf güçsüz lekeli engelli genetiklerin üremesini engeller beni sinir etme saçını başını yolarim hee
- 5 ay
Yok domuz gibileri yaşlı amcalar sever
- 5 ay
He çok komik mastürbasyoncu ergen bana Çaka satiyo
- 5 ay
O dediğini senin yaşındaki eşşekler yapıyor hahahahaha
- 5 ay
Essekler sksn seni
- 5 ay
Domuzlar çaksın g otune
- 5 ay
Hamina asteroid dussunde NASA hamina el koysun aha senin pıttığına sabun kacsinda gözlerin yaşarsin
- 5 ay
Hepini sana monte ediyorum sarkık
- 5 ay
Ahahaha hamcuguna fare giresice seni kesss
- 5 ay
Anasının aânına oklava zoktuğuma bak
- 5 ay
Sol dassagumin kılına bak
- 5 ay
Ananın beyaz kılını szikm
- 5 ay
Git ananın awındaki beyaz kılları kopar
- 5 ay
Bende babayın sakalını skmmm
- 5 ay
Babam anana koysun
- 5 ay
Benim babamda senin ninene koysun dedende benim büyük anneme böylece yakın akraba oluruz ve bende sana koyarim
- 5 ay
Essek kadar herifler doğmamış kızına koysun
- 5 ay
Yok ben daha cirkinlesemem çocuk flan tamam en kötü sensin
- 5 ay
Ooo zaten çirkinsinsen o doğmamış kızına amcalar girecek sen rahat ol
Balık etli dolgun vücutlar bir harika dostum. Ama ince çizgi pardon kalın çizgi var: kilolu değil jdjddj
10 Yorumla
5 ayzevkler ve renkler tartışılmaz. bana göre balık etli kadın yoktur şişman kadın vardır. fit kadınları severim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİlk patladığı keyif aldığı tip nasılsa onu idealize ediyor. Kimisi de kuru sever kuru s2kmiş çünkü. boş ver çok takılma erkeklerin ne sevdiğini sallayan kim yaa
22 Yorumla- 5 ay
aboo cok atarlanmıssın
- 5 ay
saçma bir yorum ama farklı bir yorum
5 ayKim uyduruyor bunu şişko obez seven olabilir de herkes sevecek diye bir kural mı var ve erkeklerin ne düşündüğü neyi sevdiği kimin umrunda..¿
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben zayıfın bir tık üstü kadın çekicidir bana göre, bir kadın kas yapmadan zayıflamak istiyorsa kardiyo çalışabilir...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı.
5 ayAslında olay genetik kodlarımızda gizli. Balık etli olmak doğurganlığı, o da seksi çağrıştırıyor toplumumuzda.
00 Yorumla
5 ayGüzellik göreceli bir kavram herkese göre değişir önemli olan seni ve eşini mutlu edecek ortak bir karar almanız.
00 Yorumla
5 ayBalık etli kadınların hatları dolgun olacağı için erkekler tarafından daha çok tercih edildiği bir gerçek.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. sevilecek yüzey alanı daha fazla çünki 😂😂
11 Yorumla- 5 ay
Bilhassa cm de
5 ayValla bende balıketliyim, banada hep zayıflama dendi.
11 Yorumla- 5 ay
Göbeğin oturunca hafiften 2 kat olması çok iyi bence
Açız sanırım ondandır. Nekadar et okadar iyi djdjsjs
10 YorumlaKnk balık etli dedikleri normal kilonun üç kilo fazlası falan siz zannettiğiniz gibi değil
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayherkesin zevki işte. çok doğal. sorun bir tarafın yüceltilmesi olur. isteyen zayıf olsun isteyen balık etli. yalnıza toplum şu güzellik algılarını bıraksın yeter.
13 Yorumla- 5 ay
bırakırmı sence bırakmaz
Cevap sahibi5 ay@acıgrcklracıksoz takmayı bırakmak yeterli.
- 5 ay
Kimse birakmaz
5 ayBalık etli kadınlarin zaten %100 U çok kadınsı oluyor
12 Yorumla- 5 ay
aynen saplagı vurdugun an titriyor
- Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı.
5 ayEn güzeli zayıflık ne giysen yakışıyor. Balık etli kadınlar etek giyince hoş görüntü durmuyor
10 Yorumla Kalçadan memeden kaybedersen zayıfladığında iğrenc durur kadının etlisi yemeğin salçalısı
10 Yorumla
5 ayBende öyleyim. Kaç kilosun?
25 Yorumla- 5 ay
Erkekler dolgun balık etli sevdikleri için çokta takmıyorum ben ☺️
- 5 ay
@Brokenheartedgirl41 bende dolgun ve olgun seviyorum, daha kadınsı duruyor, ayva gobeği ve 1.68 boyuyla süper görünüyorlar
- 5 ay
cok kilolumusun
- 5 ay
Aşırı degil ama var biraz
Benim eski sevgilim de zayıflamama izin vermiyordu 😑
Koca popo seviyorlar işte
00 YorumlaGenetik aktarım ile gelen bir davranış olabilir
00 Yorumla
5 ayDaha doğurgan ve geniş kalçalara sahip oldukları için.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı.
5 ayÇünkü etli butlu kadın erkeğe yatakta çok keyif verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayşişman birinin sevgilisi kolay kolay olmaz. balık eti falan diyorsun da bildigin kilolusun balık etlinin bakanı daha az olur. ama fizigi güzele daha cok bakarlar durum bu yani
00 YorumlaEle avuca geliyor çok zevk veriyor ondandır
00 Yorumla
5 ayKadın dediğin etli butlu olur abi ne kaslı nede zayıf olucak ben temas bağımlısı biriyimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBalık etli demeyim ama iri göğüslü falan olmasını isterim çünkü kadın olduğu belli oluyor. Zayıf kadınlar bana normal bir insan vücudu gibi geliyor
00 Yorumla
5 ayBen balık etli kadınların sadece tombul yanaklarını beğeniyorum.
00 Yorumla
5 ayKim buluyor ben bulmuyorum o ne öyle dana gibi mayalı hamur gibi
00 Yorumla
5 ayBen balık etli o kadar sevmiyorum aşırı zayıf da fit bir vücut benim için daha ideal
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
5 ayMaalesef ki o dediklerin tam adam olamamış kişidir.
00 Yorumla - Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat