Kilolu kadınlar, ya da balık etli kadınlar bana pek cazip gelmiyor. Ben daha çok atletik yapılı kadınlardan hoşlanırım. Kadın vücudu orantılı olmalı. Orası burası büyük, tombul olmamalı. Sportif kadınlar her zaman benim favorim olmuştur. Ama, gerçekten çoğu erkek hafif kilolu, yani balık etli denilen kadın vücuduna hayran. Araştırma konusu.
Kardeşim öyle bir genelleme doğru değil zayıf veya kilolu farketmez erkek balık etli veya zayıfta beğenebilir yani bende zayıfım 183 cm 66 kiloyum balık etlide beğenirim zayıfta önemli olan bütünüdür tabi kafada farklı şeylerde düşünüyor olabilir zayıf erkek...
Bilmem pek bir sebebi yok seviyorum işte. Çok zayıf çocuksu oluyor hele kalça göğüs küçükse. Kilolu olunca popo, kalça, göğüs de belirgin oluyor genelde ve daha anaç, aynı zamanda daha kadınsı, daha seksi oluyorlar genelde.
Kadın dediğin bik etli olmalı doyasıya sıkıştırıp, ısıra ısıra koklaya koklaya sevmek için. .. Balık etli kadın ayrıca güzelde ur yaratılış nedeni ile..
Günaydın kuzum 🙃 Sende gayet iyi bilirsin ki yatakta balık etli kadınlar bir adım öndedir guzum. Çünkü özellikle bazı pozisyonlarda zayıf kadınların yerine balık etli kadınların olması temennisinde bulunulur. Zarif veya kilolu olsun hemen her erkek kadının hafif balık etli olmasını ister. İlla ki zayıf kadın seven erkekler vardır. Çünkü bu tamamen göreceli bir kavramdır.
Kendileri zaten balık kılcıgı gibiler biraz et görsün istiyorlar demekki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olmam gereken kilonun üzerindeyim erkek arkadaşım bu durumu daha hoş bulduğunu sürekli söylüyor seks esnasında kalçalarının dalgalanması vurduğum yerden ses gelmesi daha cezbediyor diyor
Kendinde eksik hissedip karşı tarafta bunu tamamlama olayı fetişe girmiyor mu? Öyle bişilerdi psikolojide unuttum. Zayıf sevende var curvy sevende. Genelleyemiyorum erkekleri.
Türkiyede ki kadınkar balık eti ile kilolu olmayı karıştırıyor bi tane kız var 80 kilo balık etliyim diyor utanmasa zayıfım diyecek balık etinden kastımız göğüs ve kalça kısmı belirgin olsun bu zayıflarda çok zor oluyo çünkü