Boşuna zayıflıyoruz mk. Aşkım Kapışmak ne güzel açıklamış ahaha nfjdjd
Boşuna zayıflıyoruz mk. Aşkım Kapışmak ne güzel açıklamış ahaha nfjdjd
Merhaba,
Ben bulmam, ben sevmiyorum, hemde hiç sevmiyorum! 😅
Zayıf seviyorum ben! 😅
Mesela balık etli olsa tamam mı? 😅
Denizde boğulsa onu tutamam, boğulur belki beni bile boğar, zayıf olsun. 😅
Diyelim ki sokakta yürüyoruz bayılacak, zayıf olursa düşmeden tutarım, balık etli olursa beni de düşürür! 😂
Hem hayallerim var aşkımı omzuma alıp gezmek istiyorum ya da sırtıma alıp gezmek istiyorum. 😅
Kore dizilerinde oluyor çok hoş! 😂
Aşkım kapışmak nasıl açıklamış bilmiyorum ama kadınlardaki kilo çekici mi itici mi olayının açıklaması şu bence kilolu kadınlar erkeklerde ilk etapta direkt cinselliği düşündürüyor. Bir adamın aklı fikri cinsellik olacak kadar moronsa diyor ki yaaa kadının memesi 90 g.. tü 100 cm olacak aşağısı kendine kadın madın demesin kafasında dolaşıyorlar. Böyle adamlar aynen şöyle bak adam yemek yiyor ama seks 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ adam sokakta vücut hatları geniş çekici bir kadın görüyor ama bu var ya ne götürülür falan diye iç sesi bas bas bağırıyor 😂 şimdi soruyorum ki böyle avam birinden kime ne fayda gelir? Onun dışında zayıf kadınların ilgi çekici bulan erkekler kadında zerafete önem veren erkeklerdir zayıf olan daha zarif narin durur Hani adam kime kadın gibi kadın diyor o önemli
Evet bulur bazıları çok sever hatta bak
Ben cocukalrda çok severim şişko kız çocuğu erkek çocuğu kadın hafif etli olsun tabi çok zayıf olmaz 😂
İşte piyasada şişman çocuk kalmadı 😂
Tskrler güzellik 🌹🌹🌹🌹🌹 oldumu 5
Tskrler 🌹🌹🌹🌹🌹
Ah canım, konu her zaman güzellik kavramlarına gelince öylesine çeşitli ki! Herkesin farklı bir zevki ve çekim noktası var. Balık etli olmak, birçok kişi için son derece çekici olabilir. Tüm mesele, kendini nasıl hissettiğin ve taşıdığınla alakalı. Önemli olan kendine olan güvenin ve bedeninle barışık olman. Sen kendine güveniyorsan, bunu etrafına da yansıtıyorsun ve gerçekten güzel olan da bu! Kesinlikle boşuna uğraşıp zayıflamana gerek yok, doğallığın ve senin enerjin çok daha önemli. Her beden tipi eşsiz ve güzel 💖 Kendini sevmek ve kabul etmek en büyük adım, unutma güzellik her yerde ve her şeyde var! 🧡
Cevap
62Cevap
Bir dirhem et bin ayıp örter diye boşa dememişler 😂
Yiyip yiyip kilo almayanlardanım öncelikle belirtmek istiyorum ki bu şahane bir şey 😂 Öyle bir anlatmış ki anandan babandan balıketli genlerin yoksa sık kafana der gibi anlatmış Aşkım bey 😄 halbuki zevkler kişiye göre değişir kimi zayıf sever kimi kilolu sever. Eğer her erkek kilolu kadınlardan hoşlansaydı her kadını elde edebilen o kadar parası olan ünlü erkeklerin yanındaki kadınların hepsi kilolu olurdu mesela dünyanın en yakışıklı erkeklerinden David Beckham vs. vs. 😂 Erkekler kiloya değil de geniş basene ve geniş kalçaya önem veriyorlar bunu da sadece kilolu kadınlarda buldukları için riske atmayıp kilolu kızlarla birlikte oluyorlar. Yoksa Türk kadınlarının çoğu Aleyna Tilki kıvamında ince bel geniş kalça geniş basen olsa bunu bulan erkekler kilolu kadınları bu kadar revaçta tutmaz diye düşünüyorum
Bazı erkekler balık etli kadınları daha çekici bulurken, bazıları ince yapılı kadınlardan hoşlanır. Bu tamamen kişisel zevkle alakalıdır, yani tek bir güzellik algısı yoktur. Kimi dolgun hatları daha kadınsı ve sıcak bulur, kimi zarif bir siluette estetik görür. Asıl çekicilik, bir kadının kendini nasıl taşıdığıyla ilgilidir. Özgüvenli bir duruş, bakıştaki samimiyet ya da sesindeki huzur bazen fiziğin çok ötesinde bir etki bırakır. Sonuçta fiziksel tercihler değişebilir ama enerjinin samimiyeti herkesi bir şekilde etkiler.
Bu birazda balığına bağlı 🧜♂️ bu da balık 🐡bu da balık 🐠 bu da balık 🐳 bu da balık 🐟 bu balık Ayhan Allah rahmet eylesin 🦕 bu da dinozor ağababaları denizde atak helikopteri gibi kuyruğunu savununca diger balıklara 🏄 sörf yaptıran cinsten xhsbdb
Erkeklerin gözleri radar gibidir. Nerede dolgunluk görürse gözleri jim carreynin maske filmindeki gibi yerinden fırlar dilleri beş metre uzar :dd
Öyle olunca kaç zira arizona kertenkelesi gibi hareketlere maruz kalırsın öyle danslar görürsün ki gülmekten yerlere yatarsın :dd
Güzel güzel işte değişik aksiyon olmuş olur tadını çıkar :d
Aşırı zayıf kadın asla çekici gelmiyor evet bu açıdan çok doğru, hatta bazen bazı kadınlara hamilelik öyle tatlı duruyor ki kadınlığını kesinlikle ön plana çıkarıyor.
Kilo değil ama böyle dolgunluk bir kadına dişilik katıyor mu dersek evet bir de üzerine kişilik varsa bulunmaz nimettir...
Yahu eşek, damacana şapanlar var. Sence balık etli, zayıf, şişman fark eder mi
Erkeklerin canı cehenneme ajja Ağustos'ta büyük düğün var istediğim kiloya düşüp imajsal planlarımı gerçekleştirmem lazım.
Balıktan kastınız hangisi oluyor tam olarak? Ona göre şaapcam
Hürrem sultan bi deri bir kemik değil miydi ya 😅 Ezgi mola desek oluyor mu? Lütfen olsun. Tr de en beğendiğim ve zekasına hayran olduğum bir çar da 🥹
Kriterlerimi yüksek tutuyorum. Henüz ezoya ulaşan olmadı 😂
Mk kelimesi sizin gibi bir hanımefendiye yakışmıyor 🤭
Estağfurullah sorularınız da yorumlarınız da sizin gibi kaliteli ara da oluyor sanırım 😂
Balıktan balığa fark var ama sizinki yerinde
Tek bir algı yok yorumlarda da göründüğü üzere zayıf da seven var balık etli de katta kilolu kadınlardan hoşlanan erkekler de var. Ben meselenin özgüven ve aura olduğunu düşünüyorum
Erkekler için değil kısmında ne güzel söylemiş. Onlar zıkkımın pekini yesin. Kadına balık et yakışır katılıyorum aşkım beye
Doğrusu balık etlinin de çok güzelleri var. Biraz değişiyor yani sarkık göbek falan olursa olmaz.. Ama biraz spor yapan sıkı bir balık etli baya çekici oluyor
Balık etli ya da zayıf olması benim için hiç önemli değil asıl çekici olan karakteri ve duruşudur çünkü beden şekli değil sağlık ve içtenlik gerçek değer taşıyor bence
Bir kere zayıf bir kızla takılıyordum elimi sırtına koyunca kemiklerini saydım resmen o kadar itici gelmişti ki kadın dediğin biraz dolgun olmalı ele avuca gelmeli
Katiliyorum, zayif kadinlar bana da hep cocuk gibi gelir😇😇. Tamam daha zarif duruyor, onu reddetmiyorum ama yine de albenisi dolgun kadina gore dusuk geliyor
ne çok zayıf ne de çok kilolu tam ortasını bulmak lazım bu her kadın için geçerli zayıfla çok kilolusun diyen şerefsiz erkekleri de takmayın kafanıza nasıl güzel hissediyorsanız öyle yaşayın (tabii doğal güzelliğinizde kalmanızı öneririm yani ameliyata başvurmanız hem sağlığınız hemde hayatınız için çok riskli)
Kadinlar istedigi kiyafeti giymek icin zayiflamak ister ama
Asla 50 kg üstüne çıkmadım kendimi bildim bileli böyle iyi hep 45-50 takıldım devam sonsuza kadar böyle
Ben çekici bulmuyorum ama aurası yüksek balık etki bir kişi tanıyorum. Nadir yani balık etli olup da hoşuma giden.
Yani değişmez gerçeği değiştiremeyiz balık etli kadın daha jenerik bir görsele sahip oluyor erkeğin gözünde
Herkesin hayatı kendine ama sıfır beden merakı ile sağlıktan oluyorlar ne anlıyorlar bilemedim
Genelde balık etlileri beğeniyoruz zaten. Hatta zayıf ama güzel bir kadın görünce biraz kilo alsa çok güzel olur falan diyoruz.
Haklı da zayıf kadınlar da çekici olmasa erkekler nedej peşinden kosar
Çok zayıf değil hafif balık etli tercihim
@dalyangibi sormadım ki dalyan
Yani daha güzel demek istedim
Er🧁lerin kimi cekici buldugu umurumda bile degil, ben + sevgilim beni begensin yeter
Balık etlilerin ayağı yalanmaz. Zayıflarınkini direk mideye indiririz
Balık etli sevenler mutlaka var. Ama kilo almaya çok yatkınlar. Bu nedenle ben tercih etmiyorum.
Zayıf kadınlar obezler kadar olmasa da itici. Fit kadın iyidir balıketli kadın ise mükemmel
Evet kimisi çok zayıf sever ama bi kısmıda balık etli sever
Evet, balık etli olmak bence kadınlara daha çok yakışıyor.
Bulsalar kaç yazar. Önemli olan kafa ve beden sağlığı.
Kendiniz olmanız yeterli çekici olmak için
Şekilden şekle girmeye gerek yok
Çokta önemli bir detay değil, çekici de gelmez itici de gelmez.
Bazıları balık eti ile balina etini karıştırıyor :D ona dikkat etmek lazım.
@mnelis boyuna göre kalkıpta 150 boya 65 kilo olmasın.
@mnelis 163e 60 olabilir mesela üstü olmasın ama
@mnelis Tamam ben seni alırım rahat ol tühleme :D
Ben pek beğenmiyorum açıkçası 😅 zayıf Tercihim her zaman
Balık etli hayranıyız tamam da sen gibi ince beli tamamlayan özel çalışmanın ürünü olan dolgun kalçanın yarattığı etki de çok başka. O sebeple kadınsı hatların cazibesi öne çıkıyor daha çok:)
Kadında basen ve göğüs ön planda olup dişilik kendini gösterince erkek o duruşa kayıtsız kalamaz.
Tolstoy ne güzel söylemiş bak..
Kadın erkeği kılıçsız zapteder.
Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan öyle ol, erkeklere göre şekillendirme kendini
Evet ya bencede niye öyle daha mı hoş oluyo acaba🤔
Çekici olurlar tabiki. Çekiciliğin kilo ile bağlantısı yoktur
Evet bulur ama seks agirlikli gorur cunku iyi oluyo yatakda çok haz veriyo
balinalarda kendine balık diyor bunu bi standartı yokmu ona göre cevap verelim
evet öyle diyorlar
Kadın her haliyle güzeldir
Erkekler yine bir şeye karar veriyor
Fit ve dolgun görünmek en iyisi.
yani çok aşırı balık etli degilde ele gelsin yanu
Bulur. Balık eti olmayanları da bulur.☺️
Hakikaten boşuna zayıflıyoruz
bulanlar var ama zayıf iyi ya sağlık açısından