AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
daha bi dolu dolu ya onun bi cezbedici yanı var sanırım.
balık etlılerın enerjısı daha fazla ondan da olabılır
Bence onunla alakalı değil ya, yüz güzelliği giyim tarzı sempatikliği falan hepsi bir bütün
İki uçta yani balık etli ya da çok zayıf ayrı bir görsel şölen ve seksüel lezzet
İçgüdüsel olarak daha kadınsı duruyor balıketli olmak
Onların et dedigi başka bişey o küçük göğüsleri sevmiyorlar ayrıca rahatsız edici kemikleri bende sevmem normal
aynen öyle tm güzel yorum
Balık etli kadınlar hatlı oluyor o yüzden. Zayıf sporcu kaslı kadınlar hatsız dümdüz oluyor zaten kadına kas yakışmıyor
Ee et olsun ki ete degerken ses gelsin
Mıncanlanacak şöyle 🤣🤣
. yorum almaya acik olmadigi icin yorumun altina yazamadim ama bir kadin olarak 'savas;melegi erkeklerin gozu begenisi beyni istegi zevki 'ne karsi, kadin gozuyle erkekler adina yazmis da yazmis -_-
Fazla olmamak koşuluyla bende severim söyle dokunsun mu kalçaya elin dolacak yumuşacık olacak
Balık etli olmak bazı erkeklere çekici gelse de -neden ben de anlamadım- kadının kendisi kilolu olması hoş değil çekilmez bir şey bence. Senin için de rahatsız ediciyse kocana kulak asma.
Evlisin eşin var bide burada bu soruyu sorduguna ben şaşırdım.
kadın merak etmiş ne varki
Merak ediyorsa kocasından sorsun oda erkek ya. Bu kadar iğrenç yorumlari okumak hoşuna gidiyor sonra yuvam yıkıldı derler evli kadınlar bu tür şeylere merak etmeye versin daha iyi sonuçta onu beğenen seven kocası var yeter yani.
oda sormuş zaten balık etli hoşuma gidiyor zayıfla ma demis kadın zayıflamak istiyor sanırım okumadınız detayı
Okudum gayet iyi neyse boş ver uzatma bu uygulamayı 40 yaşında açmıştım şimdi 44 oldum kaç kez kaldırdım tekrar indirdim bu uygulamayi düzgün insanlarin paylaşımını yorumunu okumak için giriyorum bazen maalesef düzgün insanlar kalmamış. Uygulamanın bile içine ediyorlar özel kutu msjini ki hiç sorma.
burada düzgün insan bulmaz zor niyetler farklı emin olun
Ful burada eminim buna
ful derken ikimizde içindeyiz
Anlaman lzm artık orasını
ikimizde düzgün değiliz yani :D
ozlde topa tutmussun ama kimseyi tanımamdan yargılama
Valla bende anlamadım kilo aldıkça eşim zayıflama dıyor😁
Çünkü daha kadınsı geliyorsunuz. Erkeği bu daha cezbediyor. Bu tabi kilo her arttıkça artmaz bi optimum noktası var. Sen bence şu anki halinle bu noktadasın
Teşekkürler bencede
Rica ederim 😊😊
Minciracak alan fazla diye. haklilar bence cinsellik acisindan dusunursek baliketli daha cekici ama giydiginin yakismasi acisindan vs sahsen sifir beden kadin begenirim
Cunku cok güzeller cok tatlı geliyor insana sexsi doyumsuz
Kültürel bir durum aslında. Bizim toplumumuzda balık etli kadınların çekici bulunmasının nedeni ne çok zayıf, ne de çok kilolu olmalarıdır. Yani ortada yer alır. Bu fa gayet caziptir.
*da
Bir kadın çok çok zayıf olmamalı, kemiklerini sayacak kadar mesela. Çok kilolu ve kaslıda olmamalı ince belli ve hafiften dolgun bir vücut en ideal vücutdur.
Evrimsel olarak büyük kalça çocuğu daha rahat doğurması ve büyük göğüsler ise daha fazla süt vermesi için evrimsel süreçte erkekler için önemli bir kriter olarak kodlandı
Cinsel organım iri ve sadece böyle biri beni doyurabilir çünkü iskeletor olmamalı
Kaslı kadına dokununca serttir. Balık et yumşaktır
Bu tamamen kişilerin genel görüşleridir herkes sevecek diye bir kural yok
Sen zayıfla fit hale gel kocan seni boşarsa ben alırım hiç merak etme 👍
S.. kerken baliketliler daha çok zevk veriyor
Minik ve kilosu boyuna göre sağlıklı fit kadınlar ilgimi çekiyor. Ağır balıketli kadın sevmiyorum
zayıfla ama zayıflarken kalçadan memeden kaybetmezsen bişey olmaz ahahahaha
Tüm tiyoları vermişsin şampiyon işi biliyosun ajjajsjsjs
zekıce
ordan veriyor kadın zaten
Domalınca kalçanız çok tatlı gözüküyor çünkü okşamaya doyamıyoruz
Nedense zayıf kadınlar her zaman ilgimi çekmiştir.
Abicim denizden babam çıksa yerim diyen insanların memleketinde yaşıyorsun ne bekliyordun ki?
kadın dediğin ele avuca gelmeli kilolu demiyorum aynı şey değil
Balık etli kadınlar minyon kadınlara göre daha kadınsı ve çekici gelir çoğu erkekte göğüs büyüklüğü , basen büyüklüğü bunlar önemli faktör
Çünkü dişilikleri daha ön plana çıkıyor dolgun bir vücut şekli erkeğin her zaman ilgisini dikkatini çeker
Aşırı olmadıkça balık olabilir , ama balık var... balık var. ton balığı gibi de olmasın balık etli iyidir dye
Kadınlar balık etli fiziği bilmiyor onu sadece erkekler bilir kilolu olan her kadın kendisini balık etli sanıyor
Görseldeki baya çekici fakat balık etli pek güzel görmediğim için zayıf zarif dahada dikkatimi çekiyor 😃
Fit olcaksın ben cok sukur fit ve dolgunum ne giysem yakısıyo sen kıloluysan dar bi pantolon gobek acık yakısmaz mesela sana gıyemezsın erkekler zayıfı daha cok tercih eder senınkı garipmiş minyon olmal daha guzel
fıt olunca hersey baska
cok kilo değil zaten dolgun fit
Asla sevmem. Kadın dediğin sıfır yağ olacak.
Hem görsel olarak çok güzel olarak hemde yatakta bizi daha iyi memnun ediyorlar.
Etli butlu kadın candır gerisi heyecandır
Ben bir kız olarak balık etli kadınlara bayılıyorum gerisini sen düşün
aynen her yeri ele avuca geliyor
Onlara göre dişil izlenimi yaratıyor
Görecelidir değişir bazısı çubuk gibi fit sever bazısı balık etli genelleme yanlış
demek ki sevişmede kemik batmasın diye dir
Dolgun oldukları için
inan hiçbir fikrim yok zayıflık her şeydir
Kesinlikle 👍
Bende balık etli seviyorum çönkü balık etli kadınların herşeyi çok güzel vallahi
bence evrimsel süreçten kaynaklı kadın nasıl yapılı istiyorsa erkekde gelişmiş büyüme hormanları düzgün çalışan kilo alabilen hafifde ortaboylu kişileri seçiyorlar
klolu fit
@acıgrcklracıksoz banamı dedin
Genelindedim
@acıgrcklracıksoz ben kilolu olmalıyız demedim ama kilo alabilmek sağlıklı bir özellik bence
Öyle kilo değil benim dediğim sıkı vicutlu bağış kilo
@acıgrcklracıksoz o farketmezki kadındada erkekdede kilo alabilen sağlıklıdır
kaında kilolu ama fit candır
Vücüda elledinmi et gelmeli avuca kuru kuru kadını ne yapak
balık etli kadınların kıvrımları daha belirgindir o yüzden
Herkese yakışmıyor bazı kadına zayıf olmak yakışır fizik yapısına göre değişir,
Etin kilosu kac para haberin var mı stok yapiyor bence
Şaplak atınca daha iyi ses geliyor 😚
Kadınları bir kalıba sokmaya çalışan ezikler
bir bitin ya yasın gelmi hala feministlik sonrada niye kimse beni almıyor
Aaa baska bir ezik 😅
mk senin kendine bakmıyor acınacak haldesin yazık
Beyinden yoksun
harbi acınacak haldesin bari iyice küçülme
Kendine bak yazık
hala küçülüyorsun fark ettinmi
Sen defolup gitsene yorumuma gelmek yerine... kış kış hadi cocugum az ötede oyna
sen kumda oyna çöp batmasın sana birsey diyimmi bu sözümü aklından cıkarma bu sinirle okumazsın ama yinede diyeyim sen böyle oldukca sana yaklasan erkekler diker kacar ciddi düsünen olmaz bu sözümü unutma hadi by
Özgüvensiz falan mısın bu kadar basit bir mevzuyuda kadın düşmanlığına çekmende ne bilim
Valla ben ince barbie gibi kadınları seviyorum
bulmayan da çok var değişiyor
Ben bayılıyorum göbek dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalı
balıketli kadın candır tabiki yumusak olacak kaslı kadın iğrençtir ama etleri sıkı olursa tadından yenmez
Yoo fizik yapısana göre değişir yakışan var yakısmayan var zayıf da aynı duruma ve duruşa göre bakıp severiz
Ya öff kimsenin sevdiği yok balina etinizi.
Balık sevdikleri için demekki 🤣
Pardon yaşınız doğrumu acaba?
eşinin annesi kilolu mu?