Nedense spor yapan, sporla uğraşan kadınlar erkeklerin gözdesi. Erkeklerin spor yapan kadınlara zaafı mı var yoksa? :D

Çünkü spor yapmak da bir nevi insanın kendine değer vermesidir kendine bakmasıdır 35inde kalp krizinden gitmek istemiyorlarsa (lafın gelişi tabii) yaparlar bunu ve bu da erkeklerin hoşuna gider kaldı ki spor yapan erkek de kızların hoşuna gider de kendine bakanı herkes sever
Kendine bakmak spor yapmaktan ibaret değil kardes
Bu soruda yalnızca spor yapmaktan bahsettiği için ona değindim diğer şeylerden de bahsedip uzun uzun laf salatası yapmaya gerek yok
Laf salatası yap demedik sadece tespitimiz bu yani adam spor yapan biri olsun koltuk altı ter içinde seninle flört etse ona bakmazsın yani
Yoo nazikçe onu kırmadan bu sorunu dile getirir olayı hallederim ne diye ayrılayım adamın gözünden kaçmış da olabilir arada sırada olur böyle hatalar, daimi olarak yapıyorsa kırmadan dillendiririz olur biter
Bak haklısın abdestsiz namaz kılmaya gidiyordum arkadaş uyarınca yüzüm kızarmıştı ve benim gözümden cidden kaçmıştı
O zaman ayrılmalı uçmalı kaçmalı örneklerle saldırma sende:) iyi günler
Sana neden saldırayım ben sadece tespitim bu
Fikrimizi ifade etmek saldırmak oluyorsa o zaman biz bittik toplum olarak topluma saldırıyorum arkadaş
İyi geceler dedim:):)
Sana da iyi günler ve geceler neyse işte🤧🤧🤧
Kütür kütür erik gibi, kim istemez.. yaşlanmıyorsun, dinçsin. Benim bile ilgimi cekiyrlar erkkeler naapsın:)))
Vücudu. Vücudu güzeldir yani bir kere. Bence bu da yeterli bir sebep. Yani ilk hoşlanma için. Sonraki kısımda iç güzelliği. Ama bence ilk başta etkilemek için dış güzellik gerekiyor. Şahsen ben tamamen iç güzellik diyenlere inanmıyorum.
Bir erkeğin mantığına spor yapan bir kadın hep farklı görünür. Farklılık her zaman göz önüne çıkarır insanı. Bu bir zaaf değil sadece alışık olunmayan bir durum. Buda ilgi çekiyor karşı cinste.
Cevap
25Cevap
Spor yapan kizlar degil , onlarin fizikleri.. tabi kararinda olanlar.. tum vucutlari kas yapmis sporcular degil..
Güzel kadınlara karşı zaafımız var.
Ayrıca kendi bedenine saygısı olan kadınlar hep bir adım öndedir.
Off bunu soracak beyne sahip misiniz gerçekten.
Spor yapan kadın fit olur vücudu sıkı olur göğüsler dik olur popo dik olur ne istiyosunuz anlamadım
bir kalıptan çıkınca jole gibi olması var birde kalıpta nasıl görünüyorsa çıkınca da aynı kalan var
Çok basit. Fit kadın çekicidir, seksidir, performanslıdır.
Kaslı kadınlar benden uzak dursun yoksa başımın tacidir kadın
Sporun cinsiyeti yok. Kendine olan saygıyı ifade eder. Kendine saygı duyana herkes saygı duyar.
Spor yapan erkeklerde daha seksi. Fizik önemli birsey.
Vücut fizik yapısı güzel olduğu için, ama abaza olana fark da etmiyor günümüzde
kadınlar seksi geliyor spor yapıp yapmaması önemli değil.
Seksi gelmek için spora gerek yok ki taytı giyseler yeter
Hiçte bile benim ilgimi en çok iş kadınları çekiyo ☺
özgüven sahibi olurlar, enerjik olurlar. uyuşuk kadınlardan hiç hazzetmem şahsen. ama fazla kaslıları da çekici bulmuyorum.
var tabi soldaki hatun erik gibi mesela
sağlıklı oldukları için
Bana itici geliyor spor yapan kadınlar
Demek istediğim aşırı spor yapmayın abi gerçekten fazlası zarar pardon abla dicektim
Yanlış anladın beni spor yapın güzel de günde 1 saat yapın fazlası tansiyonu düşürür
vucutlarıı daha diri oldugu icin olabilirmi
Kendine önem veren kadını her erkek sever
Kendilerine önem verdiklerinden sanırım
Seksi değil ama daha sağlıklı oldukları kesin.
İlgimi çeken kızların her hali seksidir
Benim gözdem değil. Erkeğim ordan biliyorum
Atletik olarak algılanıyorlar
.
dolgun oluyorlar genelde ondan
çünkü daha seksiler :D
Kaslı olacak kadar spor çekici değil ki
Süper valla hem daha güzel sevişiyorlar
Fit oldukları için
O yuzden seksi gelmyom herhalde
Çünkü seksidirler 😅
Vücudu güzel olduğu için