Krem de alayım madem.
Saçı yumuşatan şampuan tavsiyeleri neler?
Krem de alayım madem.

elidor sarı yumuşak yapiyr ve kremi bulamadigimdan bende yeşil yeni çıkan biotin b7 vitaminli olanı aldım umarım memnun kalırım saçlarımı actirdim ve yandi Kestirdim ama saçlar kazık gibi oldu umarim düzelir bundan 2yil önce sarı sampuani yıllarca ablamla kulladik saçları uzattığı ni duusunuyrm kuru saçlara bire bir sarı derim tekrar başladım umarım eskisi gibi olur saçlarım belime kadar açık renk sevdası iyi değil siyah saclilar hiç oryal kullanmayın son pişmanlık fayda etmiyo :( şimdiden kolay gelsin birde sac diplerini bol bisekilde temiz tutmak guzel yıkamak
Krem de almalısın evet kesinlikle. Şampuan tabii ki etkili ama krem de azımsanamayacak kadar değerli duşta. En son saçına onu sürdüğün için saçta etkisi daha çok oluyor. Saçlarını yumuşatmak için birkaç taktik söyleyeyim sana.

Bizde genelde tek bir tarak oluyor, sürekli onunla tarıyoruz. Ama maalesef bu yanlış. Saçlarını ıslakken tarar, kuruyken fırça kullanırsan daha az yıpratırsın saçlarını.

Fizik dersini hatırla, kazağa çubuk sürtersen saçlarını çekerdi değil mi? Aynısı havlu için de geçerli. Saçlarını havluyla kurularsan saçlarını kurutur bir de kabarmasına yol açarsın. Bunun yerine pamuklu bir tişörtle kurulayabilirsin.

Hem saçlarının hacim kazanmasını sağlar, hem de saçlarını daha pürüzsüz yapar.

Öyle evdeki her kremi kullanma, saçına uygun kremi al. Ben Elidor'un sarı kremini kullanıyorum, İpeksi Yumuşaklık serum bakım kremi yani. İçerisinde keratin ve argan yağı var ve kesinlikle saçlarıma çok iyi geliyor. Kokusundan bahsetmeme gerek yok zaten, Elidor'un her şampuanı her kremi misler gibi kokuyor. Sert saçlara çözüm önerileri için: Saçlarım çok sert, ne yapmalıyım?

Saçı yumuşatan şampuanlar arasında en iyisidir. Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan Argan ve Babassu yağları içeren özel formülü sayesinde saçları dipten uca besliyor, nem oranını dengeliyor ve saçları yumuşacık yapıyor. Serisiyle birlikte kullanırsanız daha iyi bir etki alırsınız :)
Elidor'un sağlıklık saçlar için serisini de incelemeni tavsiye ederim.
Kullanıcı yorumları için: Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan gerçekten etkili mi?
Elidor'un sarı şişede nemlendirici bakım diye bir şampuanı var, onu tavsiye ederim. süper yumuşatıyor
evet o. çok memnun kalacaksın şiddetle almanı tavsiye ederim
kokusuda güzel
bu arada saç kremi falan kulllanma. benim saçlarım belime kadar bu şampuanı kremsiz kullanıyorum, çok kolay taranıyor.
bana yarın teşekkür edeceksin :))
eminim :)
ok yıkadığında yaz :)
kolay atarnıyorsa ve yumuşacıksa olmuştur :) ben de sabah yıkadım ahenkle dans ediyor saçlarım fdfsdfsdf xd :))
:D :D
Sana kreme ihtiyacın olmadan hem saçı yumuşatan hemde saçı parlak yapan bir şampuan önereyim.
Cevap
1Cevap
Elidor yumuşatıyor ve çok da güzel kokuyor.. Fakat ben kullanmıyorum:)
Size Birşey Sormak İstiyorum Benim saçım çok Sert Ve En Dibinde Kepek Çıktı Kepeği Geçiremiyorum Saçlarımıda yumuşatamıyorum Elma Sirkesi Ve Yumurta Denedim Olmadı Ne yapmalayım saçlarımın Yumuşaması İçin :(.
Maddi durumun nedir? Ona ge önereyim
Benim kullandığım:
L'Oreal PariElseve (Nemlendirici şampuan) özellikle saç tararken
Benim kullandığım:
L'Oreal PariElseve (Nemlendirici şampuan) özellikle saç tararken
sac kremi al en iyisi
şampuanla beraber saç kremi kullan
Tuz oranı en düşük olanını bulman lazım.
Saçların kısaysa krem tavsiye etmem (: kızlara sor bakalım saç diplerine uygulayan var mı kremi (:
Saç teliniz kalınmı incemi
saç kremi al daha iyi
Saç kremi kullan
Elidor .
Saç kremi yumusatır.
kremde al madem
Saç kremi kullan .
tresan ve kremi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?