Nedenini bilmiyorum ama saçlarımın diplerinde beyaz kalıntılar oluyor. Ne kadar durulasam da geçmiyor. Bu durumu önlemek için arındırıcı şampuan önerilerine ihtiyacım var. Saçım o kadar çok yağlı değil aslında. 4 gün yıkamasam anca yağlanmaya başlar ama daha temiz olmasını istiyorum.Arındırıcı şampuan önerileri
SLS İçermeyen şampuan tercih etmelisin saç diplerin de kalintılar. Varsa onları argan yağı yok edebilir. Kuruluktan da olur. Çünkü 4 gün de yağlanıyor. Diyorsunuz panten argan yağını sürün streçleyin 25 dk sonra açın ve kurutun fön makinasıyla ✂️
Saçtaki kalıntıları geçiren, yağı gideren ve gözenekleri açan arındırıcı şampuanlar haftada bir de olsa kullanılmalı bence :) Yine her zamanki şampuanınızı kullanabilirsiniz ama arada bir saçlarımızı arındırmak da çok önemli.
En etkili arındırıcı şampuan önerilerim:
1. Elidor Doğanın Enerjisi Detox Ferahlığı
Elidor Arındırıcı Şampuan
İçeriğinde bulunan limon ve yeşil çay sayesinde saçlardaki kim kalıntıları arındırıyor, yağdan kurtarıyor :) Saçları daha hacimli gösteriyor ve rahat bir nefes aldığını hissediyorsun. Haftada bir mutlaka kullanırım. Genel kullandığım şampuan şu an için Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar.
2. Revox Kalıntı Giderici Şampuan
En iyi arındırıcı şampuan
Eczanelerde kolaylıkla bulabilirsin. Bu şampuan da saçları çok güzel, derinlemesine arındırıyor. Saçlara parlaklık da veriyor. Her gün kullanmak saçları kurutabilir ama 3 günde bir, haftada bir kullanılabilir.
Yves Rocher ürünlerini de beğenerek kullanıyorum. Bu şampuan da saçları yağlardan arındırarak saç diplerini ferahlatıyor, gözenekleri açıyor. Saçlarımın nefes alması beni iyi hissettiriyor :)
merhaba bende de bir aralar fazla oluyordu böyle beyaz yumusak kırıntılar ben kepek oldughunu dusunerek kepek sampuanı aldım 3-4 yıkama sonra sacımdakı o seyler gectı tavsıye ederım sızede