Kız arkadaşım benden sebepsiz yere ayrıldı. Pişman olur mu?

kafası karışık olduğunu duydum ve kafasını dinlemek istediğini duydum ortada ciddi sorunlar yoktu ailesi beni istiyor benim ailemde onu ama ne olduysa ben ayrılmak istiyorum dedi ve ayrıldı bana onca ümit verip yüz üstü bırakıp gitti asla kötü kelime kullanmadım allahından bul dedim 2 haftadır arayıp sormuyorum facebookta iletişimi kestim annesiyle konuştuğumda ben bunların olacağını biliyordum dedi sana çok soğuk davranıyordu annesine sen mutlusun diye istiyorum demiş peki anneni mutluluğu için barıştın bir kaç kere allahtan revamı seni seviyorum özledim demelerin dedi sustu susarsın dedim ama ahımı aldın dedim seni allaha havale ediyorum dedim ve telefonu kapattım şimdi ne annesi konuyu açıyor nede ben onu arıyorum ben pişmanlık yaşamasını istiyorum hiç kafama takmıyorum onsuz mutlu olduğumu benim facebooktan biliyor takip ettiğini biliyorum engellemişti beni geri kaldırmış fazla dayanamadı sizce böyle psikolojisi bozuk ne istediğini bilmeyen gel gitleri olan kişi pişman olur mu abisi senden daha iyisini bulamaz diyordu ve kızın başka sorunlarıda vardı herkesten yorum istiyorum
Kız arkadaşım benden sebepsiz yere ayrıldı. Pişman olur mu?