Kız arkadaşım benden ayrıldı.

Selamlar. Ben 14 ay beraber olduğum kız arkadaşımdan geçmişteki ikimizi hiç etkilemeyecek olaylar hakkında söylediğim yalanlar yüzünden ayrıldım. İlişkiye başladığımızda ikimizi hiç etkilemeyecek bir konuda geçmişim hakkında yalan söylemiştim ve bu yalanı sürdürmek için birtakım başka yalanlar söylemek zorunda kaldım çok utansam da. Bunu ilk kez haziran ayında fark etmişti ve çok zor bir şekilde kendimi affettirmiştim ve konu kapanmıştı. Yaz aylarında uzakta oluyoruz yanına gitmem gerekmişti. Ondan sonra da biraz fazla kıskanç olduğum için hep sinirlenirdi. Fakat geçenlerde tekrar hatırladı bu olayı ve sorgulamaya başladı tüm detaylarıyla. Ben de toparlayamadım. Ama dediğim gibi hiçbir etkisi olmayan uzak geçmişimle alakalı her şey. Ama sevgilim bana artık ayrılmak istediğini söyledi. Daha bir hafta önce buluşmuştuk okula geldiğinde ve ertesinde bana en iyi arkadaşı olduğumu beni çok sevdiğini söylemişti. Arkadaşlar ben sevgilimi çok ama çok seviyorum. Çok şey paylaştık gözüm ondan başkasını görmüyor asla. Onu hiç aldatmayı düşünmedim bile ama geçmişim hakkında yalan söylemiştim eskiden beni salak gibi görmesin diye. Sonra da toparlayamadım ve de deliler gibi pişmanım. Beni affetmesini istiyorum hemen olmasa da zamanla eskisi gibi olmak. O beni görmek istemediğini söylüyor ve 24 eylülde okullarımız açılacak ve ben onu 23 eylül gibi görebilirim. Veya 26 eylülde ilişkimize başlamamızın 15.ayı olacak. Sizce karşısına çıkıp ona sarılmalı mıyım? Tüm gerçekleri anlatmalı mıyım? Onu geri kazanmak ve onunla beraber olmak istiyorum arkadaşlar tavsiye yorum yazın lütfen. Özellikle kızlar lütfen bana yardım edin. Umutsuzluk çok berbat.
Kız arkadaşım benden ayrıldı.