Evet soru basit bu kizin sırtı gibi sırtım olmasi icin hangi hareketleri yapmaliyim? 😀

Bu hatunların hepsi vücut çalışıyor hemde iyi çalışıyorlar aynı erkek gibi sende ağırlık çalışıyormusun bilmiyorum
machine pull down
seated cable row
özellikle o bel bölgesindeki çukur ve sağlam bir sırtı
deadlift hareketi yapar
hemen ardından da
hyperextension hareketine gireceksin bak zaman ile o çukur nasıl oluşacak daha da sağlam ve etli bir sırtın olacaktır
O kadındaki bel çizgisinden fazlası var bende ve haklısın çok sağlam spor yapmak gerekiyor ama bende genetik galiba kendimi bildim bileli var
@Gelmeyenegiden nE GÜZEL..
Yapmadıysan yapma :( Bende var ve nasıl kurtulunur diye araştırırken gördüm senin sorunu. Ama yapacaksan da ben yüzme, tenis ve yoga kombinasyonuyla yaptım. Ah o ince kemikli narin sırtım :( keşke yapmasaydım
hey maşallah beeee ama bu laf sırt için değildi ne yalan söyleyeyim
Evet baya güzel vücudu var
zayıflayacaksın
sonrada oyle bır yerde oturup kollarını arkaya koyunca o cızgı cıkar.
Cevap
24Cevap
yanlış yere özeiyorsun. burada ki özeniecek yer kalça babe :) popo da diyebiliriz
Evet ama onu nasil yapacagim hakkinda baya fikrim var 😀 onu kadin kendide anlatiyor zaten
tamam sen onu yap gerisi hikaye o halde :)
O sırtındaki çizgi belirgin değilse vücudunda fazladan yağ taşıyorsun demektir. Çünkü bu durum, kiloyla alakalı.
Yani zayiflayinca belirgin olur? Spor yapmasam bile mi?
Elbette.
Yapmadıysan yapma bence. Ben de var ve nefret ediyorum. Keşke dümdüz ince sevimli sırtım olsa… onu araştırırken buldum sorunu. Ama illa ki yapacaksan spor. Yüzme çok etkili. Ben teniste oynuyorum. Yoga yaptım uzun süre. Sırt nasıl düzeleşir ki acaba :/
Pilates, squart, tempolu yürüyüş ve sağlıklı beslenme gerekir böyle bir vücut için ama hepsinden öncede ırsi olarak böyle olabilecek bir yapıya sahip olmanız gerekir. Yani alt yapınızın olması gerekir.
Sırt çalışman lazım ama evde zor sadece testere hareketi yapabilirsin bir de Süpermen
yeniden bu kızın anasi doğurması lazım seni :-D
Cevap gibi cevap 😀
o pozısyonda herkesin sırtı oyle olur kıkırdak omurga içe çöker boşluk oluşturur
Uzaktan gelen topa ravaşata ile karşılık vermen lazım
Deadlift yapacaksın sert sırt çalışacaksın opsinel hareketler yaparak dağa çabuk bu sırta sahip olursun
Bu bende doğuştan var
Sırtran belden önemli şeyler var orda ;)
Haklisin ne diyim 😀 ama sirti beni daha cok ilgilendiriyor
fitness hocasına git ve bu fotoğrafı göster sana cevabını verir
Burda sormak daha kolay gidemem fitness hocasina
Evde mi yapmayı düşünüyorsun bunu
Fizik gibi fizik maşallah. :)
vücut yapısına göre genel olarak da olabilir.
Ama kadın çok iyiymiş ya :D
Aynen baya iyi , senelerini vermis bu vücuda 😀
Bilmem ki bir de Daphne Joy'a bak o kadının da çocuğu var ama fiziği çok iyi, onda da böyle çizgi varsa bil ki spordandır :)
Baktim simdi gercektenden mükemmel cocugu olan biri icin ama estetik de var baya sanirim yani tek spor degil 😀
bilmem :D şarkıcı sevgilisi olunca layık olmaya çalışmış demek ki :D
Doğuştan ve biraz da spor.
Bunu bir fitness hocasına sormalısınız
cok cirkin bir vucudu var yalniz
Benim belirgin bu doğuştan galiba 😄
Şanslisin😀 cok güzel duruyor bence
Ayy bide sirt gamzesi var ascam kendimi cok güzel ya kiymetini bil 😀 ben nedense cok begeniyorum
Ben görmedim ☺️☺️
Diet yap onun disinda back extension. cable row
Sırtı bilmem ama popo çok güzel
Süper fiziği var 😊
Kesinlikle
masallah :D bol bol yüzme
Bolbol Sabah Koşusu 69 👍👍
gerek yok.
Ona birakta ben karar veriyim
o iz 100 kilo olmayan herkeste var... aynaya dön de bak istersen
Herkeste yok gerci sen ne bileceksin ki 😀
kendimden biliyorum : ))