Spor yapmak başlı başına bir iş oldu artık. Herhangi bir salona gitmeseniz bile belli bir bütçe ayırmak gerekiyor ekipman için. Spor salonlarına üyelik de girince devreye rakam büyüyor. Şehirden şehre, hatta semtten semte değişen fiyatlar var ki bazıları astronomik bedeller olabiliyor.
yıllık 350 tl ödedim mahallede yeni açılan spor salonu tertemiz aletleri yeni müşteri çekmeye çalışıyorlar insan az çalışmak için mükemmel bir yer sen nasıl spor yapılacağını bildikten sonra heryerde kendinin geliştirebilirsin aylık bütçem sadece yediklerime ayırdığım kadar var oda 250 300 arası
boksa 100 tl ye gidiyorum. saunalı , buhar odalı , havuzlu , fitness sınırsız 1 yıllık üyelik 600 tl ye gelirken , bunun 10 ayda 1000 tl ye tekabul etmesi saçma geliyor ama elden bir şey gelmiyor :/ boksu seviyorum çünkü
Gittiğim spor salonu aylık 150 tl, eldiven, bustier, tayt vs. derken (ilk ay için yaklaşık 350 falan tuttu. ) Sonraki aylar için 170-190 arası değişiyor.
Kardes bak ben kendimi anlatom ogrnciyim spora 70 veriyorum evle spor salonu arasi yakin evime yakin koşacagim alan var 4.5 km ordada sporumu yapiyorum yani 100 tl 200 tl zayifsan bulur yani katki maddesi icin.
Aylik 1000tl li rakamlari spora veren arkadaşlar... Bunlar nasil rakamlar.. ya piyasa yapmaya para veriyorsunuz ya da kendinzden gecmis suplement kürü vs delisi olmussunuz... 20 yildir spor yaparim bu kadar para verilir mi ya spora?
En İyi Cevaplar